- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.057
- 548
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.641
Tsk cok sagolyezdaasya
DonukPudra
C Calcifer geçmiş olsun
Başka hasta veya hastası olan var mı göremedim. Gözden kaçırdığım kimse varsa sizlere de geçmiş olsun
Ben Savas ve Baris' tan sonra katilabilirim size uyarsa.Cengizhan' a Küsen Bulut Gün Olur Asra Bedelden' mi çıkarılmış? Anlayamadım da.
Stendhal'ı birkaç ay sonra okuruz artık. @sabine de katılır. Okul varken kalın kitap okumak zor oluyor ama bu seferde böyle olsun bakalım.:)
Gün Olur Asra Bedel'i ne zaman okuyabiliriz?
Propolis ve birkaç şeyin daha karışımı var bende. Ama tadı çok kötüydü.
Gün Olur Asra Bedel'i ne zaman okuyabiliriz?
Benim çocuğum yok ama hedefim 30.
cok gecmis olsun canim acil sifalar.Savaş ve Barış syf. 30 dahaok başlardayım. Oğlumda hırıltıyla başlayan öksürükle devam eden rahatsızlık başladı. Bu yüzden gerilerde kalabilirim
ateist olur cocuklar mazallah kafalari calismaya baslar falan sonra halimiz ne olur!!!! Esim bir yerde okumus her toplumun %5 inde dahi cocuklar varmis ama mevcut egitim sistemi bu deha pariltilarindan cogunun sonmesine neden oluyormus. Zeka fetisisti biri olarak o kadar uzulmustum ki bunu duyunca. Bilimden uzaklasmayan ancak bilimi her daim sorgulamayi da ogrenen bir nesili de goruruz umuyorum."Kayıp Ünite:Evrim" diye bir kitap okuyorum. Kitap evrimin müfredattan tamamen çıkarilmasi sonrasi insanlar aydınlanabilsinler diye yazılmış. Ne kötü değil mi, dini inançlara uymuyor diye bilimi olması gerektiği gibi öğrenememek...
Oww baktim şimdi, caz bana çok seksi geliyorama bir deneyeyim :)
cen hacta mi oymuctun :)) gecmis olsun canim ben ya kacirdim ya unuttum kusura bakma.günaydınlarrrr
hastalara şifalar diliyorum, ben de hastalığımın 9. günündeyim bugünama geçiyo artık çok şükür
Kalenderiye sayfa 80
sağol kuzucuğum, hastayım yazmamıştım, geçen hafta hasta oluyorum galiba inşallah olmam yazmıştım ama oldumcen hacta mi oymuctun :)) gecmis olsun canim ben ya kacirdim ya unuttum kusura bakma.
Çok geçmiş olsunsağol kuzucuğum, hastayım yazmamıştım, geçen hafta hasta oluyorum galiba inşallah olmam yazmıştım ama oldum
ama bir burun akıntım kaldı sadece geçti sayılır
Teşekkür ederim bilgi verdiğin için.Selam kizlar benim icin iki yeni bilgi paylasacagimkalinkaselin sen de takip ettin mi bilmiyorum?
Bodyshop markasinin cogu urunu guzel ancak firmayi hayvan deneylerinde basi ceken devlerden biri olan loreal aldigi icin arada derece kaliyordum ama eylulde breziltali natura devralmis. Bu demektir ki paraciklar loreale gitmeyecek. Kullanan varsa ici rahat olabilir simdilik. Ayrica bodyshop ile herhangi bir alisverisiniz olmasa bile sayfaaina girip hayvandeneylerinin yasaklanmasi ilegili imza kampanyasina onay vermenizi umut ediyorum.
2. Bilgi daha once vegan ve yerli oldugu icin ve memnun kaldigim icin heekese onerdigin eyup sabri tuncer. Bu markanin çinde satisi olsugunu duydum bu demektir ki hayvan deneyini kabul ediyor. ( çin yasalarinca bu zorunlu) bu bilgiyi arastirip sizlerle tekrar paylasacagim. Umarim yanlis bilgidir.
Çok iyi okumuşsun gizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?