Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Gunaydin kizlar,
Cok yorgunum spora döndüm nihayet ama is guc yogun evde birsuru is var vs Savas ve Baris' da ilerleyemedim bir turlu saufa 70 teyim.

Ben Savas ve Baris' tan sonra katilabilirim size uyarsa.
Savaş ve Barış syf. 30 dahaok başlardayım. Oğlumda hırıltıyla başlayan öksürükle devam eden rahatsızlık başladı. Bu yüzden gerilerde kalabilirim
cok gecmis olsun canim acil sifalar.
DonukPudra canim size de cok gecmis olsun.

ateist olur cocuklar mazallah kafalari calismaya baslar falan sonra halimiz ne olur!!!! Esim bir yerde okumus her toplumun %5 inde dahi cocuklar varmis ama mevcut egitim sistemi bu deha pariltilarindan cogunun sonmesine neden oluyormus. Zeka fetisisti biri olarak o kadar uzulmustum ki bunu duyunca. Bilimden uzaklasmayan ancak bilimi her daim sorgulamayi da ogrenen bir nesili de goruruz umuyorum.

Oww baktim şimdi, caz bana çok seksi geliyor ama bir deneyeyim :)
guldurdun sabah sabah yaaa

Selam kizlar benim icin iki yeni bilgi paylasacagim kalinkaselin sen de takip ettin mi bilmiyorum?
Bodyshop markasinin cogu urunu guzel ancak firmayi hayvan deneylerinde basi ceken devlerden biri olan loreal aldigi icin arada derece kaliyordum ama eylulde breziltali natura devralmis. Bu demektir ki paraciklar loreale gitmeyecek. Kullanan varsa ici rahat olabilir simdilik. Ayrica bodyshop ile herhangi bir alisverisiniz olmasa bile sayfaaina girip hayvandeneylerinin yasaklanmasi ilegili imza kampanyasina onay vermenizi umut ediyorum.
2. Bilgi daha once vegan ve yerli oldugu icin ve memnun kaldigim icin heekese onerdigin eyup sabri tuncer. Bu markanin çinde satisi olsugunu duydum bu demektir ki hayvan deneyini kabul ediyor. ( çin yasalarinca bu zorunlu) bu bilgiyi arastirip sizlerle tekrar paylasacagim. Umarim yanlis bilgidir.

sağol kuzucuğum, hastayım yazmamıştım, geçen hafta hasta oluyorum galiba inşallah olmam yazmıştım ama oldum
ama bir burun akıntım kaldı sadece geçti sayılır
Çok geçmiş olsun
Hamilelikte ilaç da verilmiyor, inşaAllah kolay atlatırsın

Teşekkür ederim bilgi verdiğin için.
Bodyshop'a girip imza kampanyasına onay veriyorum.

Aşık Papağan Barı bitti. Çok sevdim kitabı, sürekli konunun ordan oraya atlamasına, hayal gücünü baya zorlamasına bayıldım
Sırada Savaş ve Barış var
2 gündür geliyorum diyen hastalıklı dün akşamdan beri kötü bir şekilde yerleşmiş durumda. Hayatta kalmayı başarabilirsem bugün belamı bulmaya başlarım ben de

Merhaba Kızlar
Yer Demir gök bakıra devam ediyorum. İzne ayrılacağım bir süre. Ayrılmadan işleri bitirmem lazım diye bu aralar fazlaca çalışmam gerekiyor.
Geçmiş olsun arkadaşlar... aamızda hastalar var sanıyorum ama ben kaçırmışım demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…