- 14 Temmuz 2013
- 388
- 636
- 303
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.701
Sefilerin sonunda, monte cristo kontunda ve Bin muhteşem güneşte ağlamıştım. Benim gibi ağlak bir insan için daha liste uzun ama şu an aklıma gelenler bunlar.Eksi de gördüm ben de size sorayim . Okurken ağladığıniz kitaplar nelerdi?
Eksi de gördüm ben de size sorayim . Okurken ağladığıniz kitaplar nelerdi?
Ben okumuştum geçen yıl güzel bir kitap aslında ama ben çok büyük bir beklentiyle başlamıştım biraz hayal kırıklığına uğradım o sebeple ama yine de Kurt Vonnegut dan vazgeçmedim ilerleyen günlerde Kedi Beşiği'ni okumayı planlıyorumMezbaha 5 okuyan var mi aranızda?
Eksi de gördüm ben de size sorayim . Okurken ağladığıniz kitaplar nelerdi?
En son Şeker Portakalı’nds çok ağlamıştım.Eksi de gördüm ben de size sorayim . Okurken ağladığıniz kitaplar nelerdi?
SerenadEksi de gördüm ben de size sorayim . Okurken ağladığıniz kitaplar nelerdi?
Sefiller ya canına yandığımın kitabıEksi de gördüm ben de size sorayim . Okurken ağladığıniz kitaplar nelerdi?
Birde tabi ki nasıl atlarım”Çılgın Türkler”başlangıç sayfasından tutun son sayfasına kadar ağladım..Eksi de gördüm ben de size sorayim . Okurken ağladığıniz kitaplar nelerdi?
Ağlamadıklarımı yazsam daha kısa olur aslında listemEksi de gördüm ben de size sorayim . Okurken ağladığıniz kitaplar nelerdi?
gule gule kullanin hayirli olsun.Herkese günaydın güzel cumartesimiz olsun
Biz eşimle motorcuyuz arkadaşlar,eylülden beri motorumuz yoktu,dün eşimin hayali olan motoru aldık sonunda,birazdan motor aksesuarlarımı toparlayıp hepsini seveceğim,biraz heyecanlıyım,akşama hava bir sürpriz yapmaz ise yol yapacağız
“Deniz İşçileri”bitti,dün gece bir buçuğa kadar direnip bitirdim..Kitap hakkında bir kaç kelam etmek istiyorum;kitabın yeni basımının olmaması beni üzdü,ben de Haydarpaşa sahaftan almıştım zaten,eski basım biraz imla hataları da olsa kitaptan hiç soğumadım.Klasik sevenlere kesinlikle tavsiye ediyorum,okumalısınız.Şöyle anlatabilirim yeri geliyor kitapla birlikte depar atıyorsunuz yeri geliyor adım adım yürüyorsunuz.Sonunu kabul edemedim,bedenim ürperdi,tüylerim diken diken oldu.Ağır ilerleyen bir kitap olsa da ben okuduğuma mutlu oldum
Sıradaki kitabıma kahvaltıdan sonra karar verceğim..
İncir kuşları ve uçurtma avcısıEksi de gördüm ben de size sorayim . Okurken ağladığıniz kitaplar nelerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?