Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ya Kızlar
Kitabın başına oturduğunuzda aralıksız ne kadar süre okuyorsunuz?
Ben hiç konsantre olamıyorum sanki. Hep aklıma başla şeyler geliyor. Elim telefona gidiyor. Birşeylere bakıyorum. Sonra kitabı açıyorum. 2-3 sayfa okuyorum. Sonra yine aynı şey. Sinir olmaya başladım artık kendime

Zamanım varsa, kalkmami gerektirecek zorunlu bir şey olmazsa 3-4 saat sıkılmadan okuyorum. Ama pek mümkün olmuyor. Oğlum gündüz uyiyunca araliksiz okuyorum genelde o da 2 saat falan oluyor anca.
Acaba okuduğun kitaplar pek ilgini çeken kitaplar değil mi o yüzden mi sıkılıyorsun? ?

İyi geceler arkadaşlar.
Savaş Ve Barış 'a baslayacaktim ama kararsızım çünkü bendekinin yayınını pek sevmedim yeni mi alsam diye düşünüyorum.
Belki yarın Çavdar Tarlasında Cocuklar'a başlarım.

Merhaba
Aslında ilgimi çeken kitaplar. Merak ediyorum. Ne olacak nasıl bitecek diye. Okumak istiyorum. Ama konsantre olamıyorum. Aklım hep başka yerlerde.

papatyam kitapla alakalı olabilir, eğer sarmadıysa benim de dikkatim dağılıyo
ama kitap sardıysa uzun uzun okuyabiliyorum

Günaydın,

Körlük bitti. Okuduğum en iyi eleştiri kitabı diyebilirim. Çok çok beğendim.

Sapiens'e başladım. 26'dayım henüz.

M maviduvar1 kendini zorlasan mesela 15 safya okumadan telefonu eline almasan işe yarar mı acaba? Ben genelde evde okuyamıyorum. Yolda işe gelip giderken okuyorum.

bende de aynı durum oluyor, o yüzden artık okurken kendime sınırlama koyuyorum, aynı ders saati gibi yarım saat ya da 40 dk sürekli okuyorum sonra 10-15 dk ara veriyorum, zamanım varsa bir 30-40 dk daha okuyorum. Sosyal medya az kullanmaya çalışıyorum ama zor oluyor.

Herkese günaydın ,

Dün 1000kitap İstanbul buluşması vardı,ona katıldım.Güzel faydalı bir etkinlikti,bol bol kitap konuşuldu,sevimli edebiyat öğretmenleriyle tanıştım:)
Bu ara kısa birşeyler okumak istiyorum,o yüzden "Amok Koşucusu"na başladım,30 lu sayfalardayım.

Günaydınlar iyi haftalar
Hafta sonu Huzursuzluğu okudum Zülfü Livaneli'nin diğer kitapları gibi olmasa da yine de güzel bir kitaptı. Yeni kitabım Yeraltından notlar daha başlardayım.
M maviduvar1 konsantrasyon bozukluğunu kafamda bir şeyler olduğu zaman ben de çok yaşıyorum. Telefon da özellikle çok bozuyor bazen şarjını bitirip kitabın başına geçiyorum o zaman iyi oluyor
Ortak okumalarda iyi oluyor aslında ayrı bir sayfa açsanız kızlar oradan takip etsek katılsak
_asmunikal_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…