- 14 Temmuz 2013
- 388
- 636
- 303
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.761
Ya Kızlar
Kitabın başına oturduğunuzda aralıksız ne kadar süre okuyorsunuz?
Ben hiç konsantre olamıyorum sanki. Hep aklıma başla şeyler geliyor. Elim telefona gidiyor. Birşeylere bakıyorum. Sonra kitabı açıyorum. 2-3 sayfa okuyorum. Sonra yine aynı şey. Sinir olmaya başladım artık kendime
Aslinda doğru hazır aklına gelmişken acsana takibi kolay olurGünaydınlar iyi haftalar
Hafta sonu Huzursuzluğu okudum Zülfü Livaneli'nin diğer kitapları gibi olmasa da yine de güzel bir kitaptı. Yeni kitabım Yeraltından notlar daha başlardayım.
@Papatya konsantrasyon bozukluğunu kafamda bir şeyler olduğu zaman ben de çok yaşıyorum. Telefon da özellikle çok bozuyor bazen şarjını bitirip kitabın başına geçiyorum o zaman iyi oluyor
Ortak okumalarda iyi oluyor aslında ayrı bir sayfa açsanız kızlar oradan takip etsek katılsak
_asmunikal_
Benim de öyle oluyor . Çünkü sürekli planlama derdindeyiz papatya . Tam okuycam nete girip öyle mi böyle mi diye bakmaktan. Bozuluyor okumam . Kendimi sinirlandirmayi duusnuyorum neti kapatmayı yarim saat falanMerhaba
Aslında ilgimi çeken kitaplar. Merak ediyorum. Ne olacak nasıl bitecek diye. Okumak istiyorum. Ama konsantre olamıyorum. Aklım hep başka yerlerde.
Filoo sıkılmadın ki aynı seriden:)Herkese merhaba
Mutlu haftalar dilerim.
_asmunikal_ ve kalinkaselin ellerinize sağlık. Hakkınızı helal edin.
kalinkaselin demek ben 2017 yılında 44 kitap okumuşum. Ben 42 kitap zannediyordum. Yine de hedefimi tutturamadim ama sağlık olsun. 2018 hedefim de 50 kitap , bakalım hayırlısı
Bildirim de yapayım
TESS GERRITSEN _ MEFİSTO KULÜBÜ
sayfa 148
Geçmiş olsun .Merhaba kızlar,
Oğlum hastalığını bana geçirdihaftasonu hasta hasta girdim hala devam ediyor bu yüzden çok yavaş okuyorum.
Savaş ve barış syf.102
_asmunikal_ ve kalinkaselin elinize emeğinize sağlık
Merhaba kızlar,
Oğlum hastalığını bana geçirdihaftasonu hasta hasta girdim hala devam ediyor bu yüzden çok yavaş okuyorum.
Savaş ve barış syf.102
Merhaba kızlar,
Savaş ve barış syf.102
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?