Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Maalesef aynı sıkıntı bende de var. Eskiden dalar giderdim kitaba saatlerce şimdi illa bişeylere kayıyor aklım. Telefonda oyun oynayarak vakit öldürdüğüm bile oluyor
Çözüm ne bilmiyorum ama sebebi kendi adıma kafamın çok dolu olması. O yüzden dikkatim dağılıp başka şeylerle ilgileniyorum.
İnşallah çözümü buluruz en kısa zamanda

günaydın kızlar

@Papatya ben de çok önemli bir işim yoksa uzun saatler okumayı seviyorum. telefonu da okurken şarja bırakıyorum. evdeysem kendi odama geçip sessiz ortamda okuyorum. zaten sevdiğim bir kitapsa kolay kolay dikkatim dağılmıyor. belki dönemsel bir şeydir

Aslinda doğru hazır aklına gelmişken acsana takibi kolay olur

Herkese merhaba
Mutlu haftalar dilerim.

_asmunikal_ ve kalinkaselin ellerinize sağlık. Hakkınızı helal edin.

kalinkaselin demek ben 2017 yılında 44 kitap okumuşum. Ben 42 kitap zannediyordum. Yine de hedefimi tutturamadim ama sağlık olsun. 2018 hedefim de 50 kitap , bakalım hayırlısı

Bildirim de yapayım

TESS GERRITSEN _ MEFİSTO KULÜBÜ
sayfa 148

Merhaba
Aslında ilgimi çeken kitaplar. Merak ediyorum. Ne olacak nasıl bitecek diye. Okumak istiyorum. Ama konsantre olamıyorum. Aklım hep başka yerlerde.
Benim de öyle oluyor . Çünkü sürekli planlama derdindeyiz papatya . Tam okuycam nete girip öyle mi böyle mi diye bakmaktan. Bozuluyor okumam . Kendimi sinirlandirmayi duusnuyorum neti kapatmayı yarim saat falan

Filoo sıkılmadın ki aynı seriden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…