Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

papatyam kitapla alakalı olabilir, eğer sarmadıysa benim de dikkatim dağılıyo
ama kitap sardıysa uzun uzun okuyabiliyorum

Benim de öyle oluyor . Çünkü sürekli planlama derdindeyiz papatya . Tam okuycam nete girip öyle mi böyle mi diye bakmaktan. Bozuluyor okumam . Kendimi sinirlandirmayi duusnuyorum neti kapatmayı yarim saat falan
Anladığım kadarıyla çok yalnız değilim sanırım. Aslında şu anda okuduğum kitabı sevdim. Gayet sürükleyici ama ben de birşey var.
Kitabı elime alıyorum. 2-3 sayfa okuyorum. Aklıma birşey geliyor. Misal işle ilgili. Telefonu elime alıp bakıyorum. Kitabı tekrar elime alıyorum. Biraz okuyorum. Telefonu elime alıyorum sosyal medyaya bakıyorum vs derken böyle sürüp gidiyor.
İnşallah dönemsel birşeydir. Herkese çok teşekkür ederim
Süre sınırlama işini ben de yapmaya çalışayım.

slm aklından bir sayı tut u okuyorum şu an.ve çok sıkılıyorum. ben önceden severdim bu tarz romanları ama şimdi tahmin edilebilir sonlar, okuyucuya bilgi vermeden aslinda su da vardi deyip en kilit noktayi saklama Oyunları, olayı ilginclestirmeye calisip sıradan bir sonla olayı bitirmeleri soguttu beni iyice. Ahmet Ümit in de bayagi emeği var polisiye romandan sogumamin. ne ilginç olay diye okutup okutup sıradan bir hırsızlık cinayetine dönüştürüp romanı bitirmesi de ayrı bir hayal kırıklığı. aeden okudum bir kitap önce bir ay önce yaşar kemal, Kemal Tahir ustalarinin kitaplarindan sonra John verdon gitmiyor hiç. bir de Livanelinin son kitabını okudum. elia ile yolculuk otobiyografik bir kitap olmuş. su gibi okunuyor bunlar.ruhlari var çünkü. bende de bir olay var. catlasam patlasam da kitabı yarım bırakamam. aklından Sayı Tutu da bitirecegim inşallah. zorlayarak.

Selamlar hatunlar.
Fazla giremiyorum.
Babam ameliyat olacak. Onu koşturuyoruz.
Annem garibime kan vermez olmuş hastane ona canım sıkılıyor. İş güç derken günde 10-15 syf geçmiyo okumam.

Savaş ve barış epey sardı ama @Papatya nın derdinden bende de var.
İnsanın canı sıkkın olunca ya da kafasına bir şey takılınca okumakta zorluk çeker. Daha boş kafa dağıtacak şeyler arar.

Ne bileyim ya. Benim süreç uzun. Bu ay sadece savaş ve barışı bitirsem öpüp başıma koyacağım.

Hepinizi öptüm. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın.

Çok geçmiş olsun , Allah şifa versin tez vakitte

T trustno_1 canim gecmis olsun acil sifalar dilerim.
@Geveze_kelebek canim gecmis olsun.
Bir saat kitap okuyayim dedim bu sefer de su karti kayip onu ariyoruz kitabi mi biraksam ya? Astrolojik olarak yanlis bi zamanda mi basladim acaba? Bunu da yeni ogrendim ay bilmemnerdeyken baslanilan isler sekteye ugruyormus aklimda bu kadar kalmis

Hos bulduk, yeni farkettim listeye girmisom:)) Emegi gecen arkadaslarin ellerine saglik.
Hasta olan arkadaslara acil sifalar diliyorum.
Bildirimimi de yapayim girmisken sonra kitap okumaya geceyim. Cehennem sayfa 100, Marsli sayfa 250.

Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

çok geçmiş olsun..

günaydın hanımlar
ben hastalık sonrası kitap okumaya bir türlü adapte olamadım.
kitabımı annemde unuttum, yeni bir kitaba da başlamadım.
evlilik sonrası bir düzen oturtamadım daha doğrusu.
ev işleri, yemek, aileler, arkadaşlar, misafir, hastalık vs derken olmuyor...
bunlar hep bahane; okumak isteyen için durum bu olmamalı fakat kafam da almıyor öyle hissediyorum.
gelip halimi arz edeyim dedim :) en kısa zamanda durumumun düzelmesini diliyorum..
geçmişi okuyamadım, umarım herkes iyidir, sağlıklıdır.
öpüyorum hepinizi, sevgiler kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…