- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.781
papatyam kitapla alakalı olabilir, eğer sarmadıysa benim de dikkatim dağılıyo
ama kitap sardıysa uzun uzun okuyabiliyorum
Günaydın,
Körlük bitti. Okuduğum en iyi eleştiri kitabı diyebilirim. Çok çok beğendim.
Sapiens'e başladım. 26'dayım henüz.
M maviduvar1 kendini zorlasan mesela 15 safya okumadan telefonu eline almasan işe yarar mı acaba? Ben genelde evde okuyamıyorum. Yolda işe gelip giderken okuyorum.
bende de aynı durum oluyor, o yüzden artık okurken kendime sınırlama koyuyorum, aynı ders saati gibi yarım saat ya da 40 dk sürekli okuyorum sonra 10-15 dk ara veriyorum, zamanım varsa bir 30-40 dk daha okuyorum. Sosyal medya az kullanmaya çalışıyorum ama zor oluyor.
Günaydınlar iyi haftalar
Hafta sonu Huzursuzluğu okudum Zülfü Livaneli'nin diğer kitapları gibi olmasa da yine de güzel bir kitaptı. Yeni kitabım Yeraltından notlar daha başlardayım.
M maviduvar1 konsantrasyon bozukluğunu kafamda bir şeyler olduğu zaman ben de çok yaşıyorum. Telefon da özellikle çok bozuyor bazen şarjını bitirip kitabın başına geçiyorum o zaman iyi oluyor
Ortak okumalarda iyi oluyor aslında ayrı bir sayfa açsanız kızlar oradan takip etsek katılsak
_asmunikal_
Maalesef aynı sıkıntı bende de var. Eskiden dalar giderdim kitaba saatlerce şimdi illa bişeylere kayıyor aklım. Telefonda oyun oynayarak vakit öldürdüğüm bile oluyor
Çözüm ne bilmiyorum ama sebebi kendi adıma kafamın çok dolu olması. O yüzden dikkatim dağılıp başka şeylerle ilgileniyorum.
İnşallah çözümü buluruz en kısa zamanda
günaydın kızlar
M maviduvar1 ben de çok önemli bir işim yoksa uzun saatler okumayı seviyorum. telefonu da okurken şarja bırakıyorum. evdeysem kendi odama geçip sessiz ortamda okuyorum. zaten sevdiğim bir kitapsa kolay kolay dikkatim dağılmıyor. belki dönemsel bir şeydir
Anladığım kadarıyla çok yalnız değilim sanırım. Aslında şu anda okuduğum kitabı sevdim. Gayet sürükleyici ama ben de birşey var.Benim de öyle oluyor . Çünkü sürekli planlama derdindeyiz papatya . Tam okuycam nete girip öyle mi böyle mi diye bakmaktan. Bozuluyor okumam . Kendimi sinirlandirmayi duusnuyorum neti kapatmayı yarim saat falan
Selamlar hatunlar.
Fazla giremiyorum.
Babam ameliyat olacak. Onu koşturuyoruz.
Annem garibime kan vermez olmuş hastane ona canım sıkılıyor. İş güç derken günde 10-15 syf geçmiyo okumam.
Savaş ve barış epey sardı ama @Papatya nın derdinden bende de var.
İnsanın canı sıkkın olunca ya da kafasına bir şey takılınca okumakta zorluk çeker. Daha boş kafa dağıtacak şeyler arar.
Ne bileyim ya. Benim süreç uzun. Bu ay sadece savaş ve barışı bitirsem öpüp başıma koyacağım.
Hepinizi öptüm. Allah kimseyi sağlıkla sınamasın.
Çok geçmiş olsun , Allah şifa versin tez vakitteSelamlar hatunlar.
Fazla giremiyorum.
Annem garibime kan vermez olmuş hastane ona canım sıkılıyor. İş güç derken günde 10-15 syf geçmiyo okumam.
İnsanın canı sıkkın olunca ya da kafasına bir şey takılınca okumakta zorluk çeker. Daha boş kafa dağıtacak şeyler arar.
Ne bileyim ya. Benim süreç uzun. Bu ay sadece savaş ve barışı bitirsem öpüp başıma koyacağım.
Hos bulduk, yeni farkettim listeye girmisom:)) Emegi gecen arkadaslarin ellerine saglik.bu ay listemize giren @serenita90 I IRMAKK70 @Truman Show @orkide1453
tekrardan hoşgeldiniz kızlar:)
küçük bir hatırlatma : bildirim yapmadıgınız takdirde listeden silineceksiniz ve bütün bir yıl malesef giremeyeceksiniz:)
_asmunikal_
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.Selamlar hatunlar.
Fazla giremiyorum.
çok geçmiş olsun..Selamlar hatunlar.
Fazla giremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?