Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese günaydın ,

"Amok Koşucusu" bitti dün gece,sıradaki kitabım Grigoriy Petrov "Beyaz Zambaklar Ülkesinde"..

Çok güzel kitaba başlamışsın. Keyifli okumalar.

Geçmiş olsun

Günaydınlar

Ahmet Altan En uzun Gece 30. sayfadayım
Güzel başladı ama ben okuyamıyorum oğlum geç uyuyor uyuyunca öksürük başlıyor omzuma alıyorum orada uyuyor biraz Bir yandan da hafta sonu misafir yoğunluğundan ötürü iş yapamadım evi toplamaya çalışıyorum
Öte yandan da bu hafta sonu yine yatılı misafirim var iş yerinde sıkıntılarım var derken kafamı bunlarla dolduruyorum kendimi kitaba veremiyorum

Savaş ve Barış'ı alıp okumayı çok istiyordum iyi ki almamışım daha güzel bir zamanda okurum bende İnşallah

Filoo sıkılmadın ki aynı seriden:)
Seri güzel aslında ama migren bırakmıyor ki okuyayım. Ayrıca benden bahsediyoruz. SIKILSAM bile kitabı elimde 3 ay surunduruyorum biliyorsunuz ki
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
Merhaba kızlar
Benim de 2017 kızlar 50 idi ama 42 ile kapattım. 9. Aydan sonra kpss calismaya başla ondan hedefime ulaşamadım
Ben sizi atandı zannediyordum
YezdaAsya geçmiş olsun.
Günaydın kızlar,
Hepinize çok teşekkür ederim
Savaş ve barış syf. 157
kelebek geçmiş olsun

Günaydınlar
C Calcifer , @trustno_1 geçmiş olsun acil şifalar dilerim.
Yeraltından notlar ağır bir kitapmış zor ilerleyecek gibi görünüyor.
Dimi ya ben de zorlanmistim. Çoğu insana ben bunu anlatamıyorum sayfa sayısıyla kıyas yapanlara. 600 sayfalık kitap okursun hiç gelir akiciysa. Ama bu şekild e zorlayan kitaplar da var

Haklısın:)) sadece aynı tür yollarıdır bu yazarı okuyunca :)

Şu an Ayhan bozkurt un Bütün aşklar birbirine benzer biri hariç kitabına başladım sabah sekizden itibaren okuyorum bırakamadım çok akıcı 104.sayfadayım
Yalnız siyasi bir kitap sayılır şimdiden söyleyeyim okumak isteyenlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…