- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.901
Nasi bi yerki ben de okudum ama artı 18 bi yer rahatsız etmediTeşekkürler. Okuyacaklar listeme ekledim.
Bu arada "Körlük" te bir yeri okudum. +18 lik bir yerdi ama çok iğrençti. Üfff! Hiçbir kitapta öyle bir yere rastlamamıştım.
Gülüyor musun sen ? Ben gülüyor muyum ? Komik bir şey varsa söyle biz de gulelim:)O kitap bitmez o zaman 3 seneye
Teşekkür ederimMutlu yıllar dilerim
Teşekkür ederim canim :)-Pandora- yeni yaşın hayırlı olsun. InşaAllah Rab'bim gönlündekini versin.
@kirmizi oje iyi tatiller diliyorum. Türkiye'ye benden de selam götür
@sarfansari hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım bir an önce atamanız gerçekleşir
Bir veya iki cümlelik bir şeydi. Hayal edince rahatsız olmuştum.Nasi bi yerki ben de okudum ama artı 18 bi yer rahatsız etmedi
Gülüyor musun sen ? Ben gülüyor muyum ? Komik bir şey varsa söyle biz de gulelim:)
Od beni okuduğum yıllarda çok etkilemişti belki de doğru zaman değildir.od u okuyordum allahım bitmiyor... sevmedim zaten pek tarzım da değil. Hipnoz 370 syf.
Ben de yarım bırakmıştım iş yerinde duruyor bir ara okuyacağımKatre-i Matem 52
Hiç sarmadı , zorla okuyorum resmenher an bırakabilirim
od u okuyordum allahım bitmiyor... sevmedim zaten pek tarzım da değil. Hipnoz 370 syf.
Bence de doğru zaman olmayabilir çok sevmiştim bendeOd beni okuduğum yıllarda çok etkilemişti belki de doğru zaman değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?