Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Oyku de aklimdan ucup gidiyor ya bosuna okumysum gibi hissediyorum. Birden fazla kitap okumayi da beceremiyorum kafam karisiyo buyuk istekle baslamistim oysa.
Öyküdeki anlık hissettirdiği şeyleri seviyorum ben ya . Haklısın derin olmadığı için kalıcı olmuyor ama ama o anlık vuruş

3 kitapta çok güzeldir. George owell kitapları distopya tarzında ve sistemi çok güzel eleştiren kitaplardır. Ön yargılarından kurtulup kesinlikle okuman hatta ön sıralara alman gereken kitaplardan biri bence

Selamlar.
Delifisek okuyorum.
Savaş Ve Barış 'a başlamadım.
-Pandora- doğum günün kutlu olsun nice güzel yaslara.
3 Milyar 750 Milyon ben 7 sene öncesinin fotoğrafını verdim bişey demediler
Tabi bunda hiç yaşlanmayip hep genç ve güzel kalmamin bi etkisi var mı bilemiyorum
Şaka yapıyorum
Ya ama cidden önemsemediler ve 5 tl de ne oluyor anlamadım onu niye aldılar ki ücretsiz normalde..

Bilmiyorum ki kardeşim alıyorlar dedi

Teşekkür ederim canım :)

Teşekkür ederim canim. Insallah

3 kitapta çok güzeldir. George owell kitapları distopya tarzında ve sistemi çok güzel eleştiren kitaplardır. Ön yargılarından kurtulup kesinlikle okuman hatta ön sıralara alman gereken kitaplardan biri bence
Teşekkürler. Okuyacaklar listeme ekledim.
Bu arada "Körlük" te bir yeri okudum. +18 lik bir yerdi ama çok iğrençti. Üfff! Hiçbir kitapta öyle bir yere rastlamamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…