- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.881
Öyküdeki anlık hissettirdiği şeyleri seviyorum ben ya . Haklısın derin olmadığı için kalıcı olmuyor ama ama o anlık vuruşOyku de aklimdan ucup gidiyor ya bosuna okumysum gibi hissediyorum. Birden fazla kitap okumayi da beceremiyorum kafam karisiyobuyuk istekle baslamistim oysa.
3 kitapta çok güzeldir. George owell kitapları distopya tarzında ve sistemi çok güzel eleştiren kitaplardır. Ön yargılarından kurtulup kesinlikle okuman hatta ön sıralara alman gereken kitaplardan biri benceHem kendi kitaplığımda hem de kardeşimin kitaplığında okuyacağım kitaplar var. Çook var çook. İnşallah hepsini okuyabilirim, sonra da yeni kitaplar alırım. Allahım hayali bile güzel.:)
Ben o 3 kitabı hiç okumak istemiyorum. Çünkü aşırı popüler kitaplar. Bu yüzden her yerde gördüm, duydum, soğudum.
Bilmiyorum ki kardeşim alıyorlar dediSelamlar.
Delifisek okuyorum.
Savaş Ve Barış 'a başlamadım.
-Pandora- doğum günün kutlu olsun nice güzel yaslara.
3 Milyar 750 Milyon ben 7 sene öncesinin fotoğrafını verdim bişey demediler
Tabi bunda hiç yaşlanmayip hep genç ve güzel kalmamin bi etkisi var mı bilemiyorum
Şaka yapıyorum
Ya ama cidden önemsemediler ve 5 tl de ne oluyor anlamadım onu niye aldılar ki ücretsiz normalde..
minerva1988 dedigin dogru etkili olmasi da lazim oykunun. :)
kirmizi oje simdiden hosgeldin diyeyim ve iyi tatiller.
Teşekkür ederim canım :)Selamlar.
Delifisek okuyorum.
Savaş Ve Barış 'a başlamadım.
-Pandora- doğum günün kutlu olsun nice güzel yaslara.
3 Milyar 750 Milyon ben 7 sene öncesinin fotoğrafını verdim bişey demediler
Tabi bunda hiç yaşlanmayip hep genç ve güzel kalmamin bi etkisi var mı bilemiyorum
Şaka yapıyorum
Ya ama cidden önemsemediler ve 5 tl de ne oluyor anlamadım onu niye aldılar ki ücretsiz normalde..
Peruk gibi hüzünlüyu öneririm sana canim:) beni etkiledi sevdimminerva1988 dedigin dogru etkili olmasi da lazim oykunun. :)
kirmizi oje simdiden hosgeldin diyeyim ve iyi tatiller.
Teşekkür ederim canim. InsallahHerkese mutlu ve bol kitap okumalı günler dilerim.
Safransari hayırlısı ile gönlüne göre bir yere atanmani dilerim.
Nice güzel yaşlar dilerim.doğum. Günün kutlu olsun
kütüphane 6 aylık fotoğrafı sorun etmez bence. Ben de kütüphaneye üyeyim. Bence şapşahane bir şey.
Ayrıca aramıza hoş geldiniz.
Bol kitap okumalı bir yıl dilerim.
TememPeruk gibi hüzünlüyu öneririm sana canim:) beni etkiledi sevdim
Teşekkürler. Okuyacaklar listeme ekledim.3 kitapta çok güzeldir. George owell kitapları distopya tarzında ve sistemi çok güzel eleştiren kitaplardır. Ön yargılarından kurtulup kesinlikle okuman hatta ön sıralara alman gereken kitaplardan biri bence
Selâmlar
Deli kadın hikayelerini dışarda okuyorum sayfa 30
Savaş ve barışı evde okuyorum sayfa 100
-Pandora- yeni yaşın hayırlı olsun. InşaAllah Rab'bim gönlündekini versin.
kirmizi oje iyi tatiller diliyorum. Türkiye'ye benden de selam götür
Safransari hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım bir an önce atamanız gerçekleşir
Mutlu yıllar dilerimteşekkür ederim kızlar :)Evet @_meLinDa_ cığım tahmin edersin, bu sene bir tane dileğim var, inşallah güzel haber gelir, ben de paylaşırım sizlerle
Şimdiden hoşgeldin öyleyseMerhabalar,
Şubat ayına kadar izin isteyeceğimkalinkaselin , birazcık tatil yapacağım Türkiye'de, kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?