Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kizlar dün doğum günümdü, okumaya fırsatim olmadı, bugün de spor salonuna yazıldım, işten sonra yemek, spor falan derken yeni geldim eve, şimdi de ufak tefek cinayetler izliyorum, kitap yine yalan oldu

Doğum günün kutlu olsun Sağlıklı huzurlu mutlu yaşlar :))

Kizlar dün doğum günümdü, okumaya fırsatim olmadı, bugün de spor salonuna yazıldım, işten sonra yemek, spor falan derken yeni geldim eve, şimdi de ufak tefek cinayetler izliyorum, kitap yine yalan oldu
yeni yaşın çok güzel haberler getirsin sana, nice senelere

Mutlu yaşlar dilerim

Olur bence neden olmasın

3 Milyar 750 Milyon siz yeni mi katildiniz aramiza? Hosgeldiniz. Burda daha once bahsi gecti biz de cogumuz cimriyiz kitaplarimiz konusunda yani odunc vermeyi srvmiyoruz belki kardesiniz de oyledir. :)) fotografiniz da olur yani kutuphanede cok zorluk cikaracaklarini sanmam.
Canim kutuphaneye gitmek istedi ama zamaninda milli kutuphaneye hep ders calismaya giderdim stresli anilarim var orda. :))
Ya arkadaslar bu Savas ve Baris gitmiyor brnde bir turlu bu surede ilk cildi bitirmis olurdum optimum hizima gore. Is ev vs hic musait olamiyorum habire birsey cikiyor. Araya kitap mi alsam bu donguyu kirmak icin. Hic de sevmem ara vermeyi.

Evet yeni katıldım tek kitap değil herşeyde öyle gibi :)

Herkese mutlu ve bol kitap okumalı günler dilerim.

@sarfansari hayırlısı ile gönlüne göre bir yere atanmani dilerim.
Nice güzel yaşlar dilerim. doğum. Günün kutlu olsun
kütüphane 6 aylık fotoğrafı sorun etmez bence. Ben de kütüphaneye üyeyim. Bence şapşahane bir şey.

Ayrıca aramıza hoş geldiniz.
Bol kitap okumalı bir yıl dilerim.

teşekkür ederim :)

Ara verince kopabilirsin de canim ben evde okuyorum dışarda öykü kitapları tercih ediyorum bu süreçte . Oykuler kafamı da karıştırmiyor

Ara verince kopabilirsin de canim ben evde okuyorum dışarda öykü kitapları tercih ediyorum bu süreçte . Oykuler kafamı da karıştırmiyor
Oyku de aklimdan ucup gidiyor ya bosuna okumysum gibi hissediyorum. Birden fazla kitap okumayi da beceremiyorum kafam karisiyo buyuk istekle baslamistim oysa.

Hoşbuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…