Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok geçmiş olsun canım kıyamam kuzulara İnşallah bir an önce düzelirler

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun..

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin kuzulara

Noldu grip mi oldu kuzular
Çok teşekkürler hepinize
salgın varmış bu sıra herkes hasta

Kizlar benim eşim kitap okumami her zaman taktir eden ama roman değil de daha bilgi içerikli kitaplar okumayı mantikli bulan biridir. Okuduğum romanı bitirdikten sonra ara sira ona özet geçerim. Ee bu dizi izlemek gibi olmuş der geçer :) Bugün romanın bana ne kattığını tesadüfen çok iyi anladı. Nar Ağaci'nı okurken Tebriz halılarının nasıl yapıldığının anlatıldığı kısımdaydım, kitapta gerçekten öyle güzel anlatılmış ki merak ettim youtubedan açtım izliyordum, çok emek gerektiren bir işmiş ipek hali dokumak, eşime de izlettim, onun da ilgisini çekti, ee nerden aklına geldi buna bakmak dedi ve bende o an roman okumanın faydalarını anlatan bir nida çektim ve şampiyonluk kupami kaldirdim

Ben de yarım bırakmıştım iş yerinde duruyor bir ara okuyacağım

Bana da aynisi olmuştu ana birakmayip devam ettim, iyiki devam etmisim sonra cok begendim

Bazi kitaplar sonuna dogru sariyor devam etmenizi tavsiye ederim
bıraktım ne yazık ki.. yok gitmedi yani..

Ben de Babil`de Ölüm,Istanbul `da Aşk kitabını okuyana kadar resmen göbeğim çatlamıştı
ben iki darbe arasındayı okumuştum çok güzeldi anlatımı, bu neden böyle oldu bilmiyorum ..

Keyifli okuma,ar. Içinden 4 tanesini okudum ben de geçen sene

Teşekkür ederim. Zülfü Livaneli mi ?Ben Livaneli yi ile bu kadar geç okumaya başladığım için kızdım kendime. Kardeşimin Hikayesi ve Leyla dan sonra bütün kitaplarını okumak istedim

bıraktım ne yazık ki.. yok gitmedi yani..

ben iki darbe arasındayı okumuştum çok güzeldi anlatımı, bu neden böyle oldu bilmiyorum ..
Aslında Iskender Pala`nın kitaplarını çok beğenerek okuyorum. Katre-i Matem okumadım. Daha önce bahsettiğim kitap beni çok zorladı.
Oysa ki Şah ile Sultan , Od, Efsane, Mihmandar, Karun ve Anarşist , Bülbülün Kırk Şarkısı kitaplarını severek okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…