- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #20.981
ayni fikirdeyim :))) spor naai gidiyo?Savaş ve barışta benden çok okuyan arkadaşlarıma bir iki sözüm olacak . Okumayın layn:) saygılar
Kızlar 17 tane Aziz Nesin kitabı 150 tl,sahaftan kullanılmış tabi,fiyat nasıl sizce ?
Hangi kitaplar olduğuna da bağlı biraz, bazı kitaplarının sıfırı zaten 10-14 tl arası değişiyor, bir de sahaftakilerin yıpranmışlığı ne durumda ? Bence isimlerini bir nette karşılaştır, aradaki farka göre karar ver. Bir de sahaftakilerin yılı kaç o da önemli, benim evde çoğu babamdan kalma 60lı yıllar basım mesela, çevirirken sayfayı korkuyorum elimde kalacak diye, ileriye yönelik daha çok yıpranmasın diye dedim.
Spora hastalık arası girdiSelamlar,
Savas ve Baris syf 318. Is cok yogun geciyo bir cumleyi bitiremeden baska bir is cikiyor bu ay ve subat bu sekilde olacak saniyorum .
ayni fikirdeyim :))) spor naai gidiyo?
Kitaplarin katkisina gelince edebiyata, romana dudak buken kisiler benim de cevremde var. Hatta esim bile okuduklarima onyargili bazen dile getirmese de. Yani ben edebiyat seviyorum tarih, siyaset, cografya, kimya vs sevsem o tur kitaplar okurum. Illa direk bilgi iceren birseyler mi okumam lazim birsey ogrenmem jcin. Simdiye kadar okudugum romanlardan da cok cok bilgi almisligim oldu. Dediginiz gibi insanin kendini ifade etme sekli bile gelisiyor ve kompleks cumleleri daha dogru kavrama kabiliyeti artiyor. 'Seyi sey yapinca yani oyle oldu hani' gibi konusmuyor insan.
Üşenmedim hesapladım,normal fiyatları 260 a falan denk geliyorŞöyle bir göz attım da al bence, çok iyi fiyat, hatta pazarlık iyi sonuçlanırsa tadından yenmez.
1000kitap'ta sizin adınızı ve okuduklarınızı görünce sizsinizdir diye takip etmeye başladım. Körlük incelememi beğenmişsiniz.:)Günaydın herkese
Beyaz Zambaklar Ülkesinde syf 114.
Evetttttt1000kitap'ta sizin adınızı ve okuduklarınızı görünce sizsinizdir diye takip etmeye başladım. Körlük incelememi beğenmişsiniz.:)
Evet o benim :)1000kitap'ta sizin adınızı ve okuduklarınızı görünce sizsinizdir diye takip etmeye başladım. Körlük incelememi beğenmişsiniz.:)
Sanırım karışıklık oldu pardon ,doğru kişiEvetttttthatta doğum günlerimiz de aynıydı değil mi
" Gün Olur Asra Bedel" e ne zaman başlayalım ? Sadece bu ay rahat rahat okuyabilirim. O yüzden çok sabırsızım.Evet o benim :)
Bende şimdi takibe alıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?