Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben aslında böyle tarihi yerleri turla gezmeyi seviyorum. Rehber alsın götürsün, anlatsın istiyorum. Gerçi sonra aklımda hiçbir şey kalmıyor nedense

Günaydın Marslı 244

minerva1988 hemde anındaunutangiller den ((
hatta vikitapta testler oluyor, berbat sonuçlarım, güya okuduğum kitap :)))
Skosnob kesinlikle tur derim, İtalya bence diğer avrupa ülkelerinden farklı, sanat tarih v.s. çok.
Ki sadece italyaya turla gittim sırf bu nedenle onun dışında diğer avrupa ülkelerine benim gördüğüm, ihtiyaç yok diyebilirim,

Ben aslında böyle tarihi yerleri turla gezmeyi seviyorum. Rehber alsın götürsün, anlatsın istiyorum. Gerçi sonra aklımda hiçbir şey kalmıyor nedense
Gitmeden kisaca bilgi sahibi olup notlar alinca kaliyor aslinda ama katedral gormekten gina gelince hangisi neydi karisiyo bende de. Bi sure sonra hepsi dome katedrali benim icin.
O yuzden tarihe cok kasmayip lokallerin takildigi yerlere gidip gezmek daha eglenxeli oluyo. Ana hatlariyla bilmek yeterli zaten ya baska turlu unutuluyor. Tipki o gezilerde cekilen 2458544 fotografa donüp bakilmafigi gibi.

Teşekkürler kızlar.

34 olsuun

Günaydınlar. Kızlar siz kitabı okuduktan sonra aradan zaman geçince kitabı hatirlayangillerden misiniz unutan gillerden mi :)

Çoğu zaman adından başka bisi hatırlamıyorum kitapla ilgili
Ben unutmayı hiiç sevmiyorum yaa o yüzden sindire sindire okumak istiyorum hep

Bu arada kitaplari ben de detyali tabiki hatilramiyorum ama konusunu hayirliyorum ama karakter isimleri hemen hemen hiç hatirlamiyorum malesef

Yeşil 375.Son 149 sayfam.İkinci yarısı daha heyecanlı gidiyor.Zaten kim kimdi anlayana kadar zorluyor sonrası kolay genel olarak.

@N-A-R ikinci kitap siyah bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…