- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.101
Valla BDV de biriyle polemiğe girdim sonuna konusunu kapattı dayanamadı
çok nadir yorum yaparım oraya ama bu sefer konusu kapanana kadar direndimya ven hic girmemeye calisiyorum sonra sinirlenirken buluyorum kendimi
Turla gitmistim ben pr..o olanla zaten italya icin en iyi firma o dediler. Hakikaten de memnun kaldim. Buyuk italya turu dusunuyorsaniz organizasyom acisindan tur iyi bi tercih olabilir. Aksi halde her sehir icin otel ayarla, rota ciz biraz mesakkatli olabilir. Ama soyle de bir durum var Italya icin turdaki her sehre sonra bir daha gitmek isteyebilirsin. Ben genel bakis acisindan turla gittim. Otellerdeki konfor icin de beklentini dusuk tutmalisin. :) Sonra her sehre 2-3 gun vererek kendim gidecegim. Mesela (kisiye gore degisir ama) Napoliye gideceksrn Pompei turu extra ama mutlaka gormek gerekiyor bana kalirsa. Buna tura para vermeyip otobuslerle filan da giderek maliyeti dusurebilirsiniz. Elinizde internet ve navigasyon oldugu surece sorun olacagini sanmam.
çok nadir yorum yaparım oraya ama bu sefer konusu kapanana kadar direndim
Gitmeden kisaca bilgi sahibi olup notlar alinca kaliyor aslinda ama katedral gormekten gina gelince hangisi neydi karisiyo bende de. Bi sure sonra hepsi dome katedrali benim icin.Ben aslında böyle tarihi yerleri turla gezmeyi seviyorum. Rehber alsın götürsün, anlatsın istiyorum. Gerçi sonra aklımda hiçbir şey kalmıyor nedense
Günaydın Marslı 244
minerva1988 hemde anındaunutangiller den ((
hatta vikitapta testler oluyor, berbat sonuçlarım, güya okuduğum kitap :)))
Skosnob kesinlikle tur derim, İtalya bence diğer avrupa ülkelerinden farklı, sanat tarih v.s. çok.
Ki sadece italyaya turla gittim sırf bu nedenle onun dışında diğer avrupa ülkelerine benim gördüğüm, ihtiyaç yok diyebilirim,
Gitmeden kisaca bilgi sahibi olup notlar alinca kaliyor aslinda ama katedral gormekten gina gelince hangisi neydi karisiyo bende de. Bi sure sonra hepsi dome katedrali benim icin.
O yuzden tarihe cok kasmayip lokallerin takildigi yerlere gidip gezmek daha eglenxeli oluyo. Ana hatlariyla bilmek yeterli zaten ya baska turlu unutuluyor. Tipki o gezilerde cekilen 2458544 fotografa donüp bakilmafigi gibi.
34 olsuunSelam kızlar.
MOMO ya başlayacağım bugün gün içerisinde.
Evde de ŞEMSPARE kitabını okuyorum. Hiç beklediğim gibi çıkmadı. Küçük küçük bölümlerden oluşuyor.Mesela yazarlık bahsetmiş bazı bölümlerde, bazı yerlerde tecavüzden, kişinin tecavüzcüsüyle evlendirilmesinden... Ön yargılarımız dini dil, ırk ayrı yapılması.. Okumaya devam :)
Tabiki Hoşgeldin. ,
2017 Kitap okuma hedefin nedir
Çok teşekkür ederim canıımsen demirbaşlarımızdansın, elbette hoşgeldin canım benim
Birlikte gidelim
Hoşbuldum canıımHosgeldin
Hoşbulduum
hoşgeldin çitlembik, umarım iyi geçmiştir sınavların
Ben unutmayı hiiç sevmiyorum yaa o yüzden sindire sindire okumak istiyorum hepGünaydınlar. Kızlar siz kitabı okuduktan sonra aradan zaman geçince kitabı hatirlayangillerden misiniz unutan gillerden mi :)
Çoğu zaman adından başka bisi hatırlamıyorum kitapla ilgili
bende koç burcuyumm :)koçlarla çok iyi anlaşırım ateş burcubende ortaya karışık hem aslan hem yengeç tam ikisinin arasında doğmuşum yükselen de ikizler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?