Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydınlar. Kızlar siz kitabı okuduktan sonra aradan zaman geçince kitabı hatirlayangillerden misiniz unutan gillerden mi :)

Çoğu zaman adından başka bisi hatırlamıyorum kitapla ilgili

Ben de unutangillerdenim
Çok çoookkk beğendiğim bazı kitaplar hariç konuları ya unutuyorum, ya da birbirine karıştırıp farklı bir hikaye yaratabiliyorum

Günaydın kızlar.
Şemspare devam. Bide momocuğumu okuyorum.

Günaydınlar. Kızlar siz kitabı okuduktan sonra aradan zaman geçince kitabı hatirlayangillerden misiniz unutan gillerden mi :)

Leylanın evini okuyunca tiyatrosuna çok gitmek istedim. Ama istanbul dışında pek oynanmadığını fark ettim

Bende unutuyorum.

bende konuyu genel olarak hatırlarım ama ne zman neler olmuştu olayları pek hatırlamam

günaydın Budala nihayet bitti, baya hayal kırıklığıydı benim için. Yeni kitabım Mine Söğüt - Kırmızı Zaman ona da bu akşam başlamam bu akşam biraz dinleneceğim budala yordu beni baya.
işyeri kitabım Ejderha Cadı sayfa 179 zaman bulabildiğim müddetçe hızlı ilerliyor ve eğlenceli budalanın peşinden ilaç gibi geliyor bana
minerva1988 bende konuyu genel olarak hatırlıyorum ama isimleri unutuyorum çok

empati bitti ama bende bittim nasıl gerildim anlatamam valantinus' u durdurabilecekler mi ne olacak diye. yeni kitabıma yarın karar vereceğim herkese iyi geceler dilerim :)
benden sonra başlayıp benden önce bitirdin. tebrik ederim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…