- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.061
Günaydınlar. Kızlar siz kitabı okuduktan sonra aradan zaman geçince kitabı hatirlayangillerden misiniz unutan gillerden mi :)
Çoğu zaman adından başka bisi hatırlamıyorum kitapla ilgili
minerva1988 canım, benim okuduğumla başlayabilirsin bence tekrardan, hiç öyle korkutucu bir sahnesi yok ya da ortak okumamızda birlikte okuyalım, birlikte okumak belki önyargını ortadan kaldırır.
Leyla'nın Evi'ne başladım, dediğin gibi güzel gidiyor şimdilik. İçine aldı beni, tiyatro oyunu olduğunu bilmiyordum, aklıma düşürdün.
Leylanın evini okuyunca tiyatrosuna çok gitmek istedim. Ama istanbul dışında pek oynanmadığını fark ettimGünaydınlar. Kızlar siz kitabı okuduktan sonra aradan zaman geçince kitabı hatirlayangillerden misiniz unutan gillerden mi :)
ben de tam tersine oyununa gittim kitabını okumadımGünaydın kızlar.
Şemspare devam. Bide momocuğumu okuyorum.
Leylanın evini okuyunca tiyatrosuna çok gitmek istedim. Ama istanbul dışında pek oynanmadığını fark ettim
Bende unutuyorum.
Çok istemiştimben de tam tersine oyununa gittim kitabını okumadım
harikuladeydi oyunu
Günaydın kızlar.
Şemspare devam. Bide momocuğumu okuyorum.
Leylanın evini okuyunca tiyatrosuna çok gitmek istedim. Ama istanbul dışında pek oynanmadığını fark ettim
Bende unutuyorum.
ben hatırlayangillerdenimGünaydınlar. Kızlar siz kitabı okuduktan sonra aradan zaman geçince kitabı hatirlayangillerden misiniz unutan gillerden mi :)
bende konuyu genel olarak hatırlarım ama ne zman neler olmuştu olayları pek hatırlamamGünaydınlar. Kızlar siz kitabı okuduktan sonra aradan zaman geçince kitabı hatirlayangillerden misiniz unutan gillerden mi :)
benden sonra başlayıp benden önce bitirdin. tebrik ederim seniempati bitti ama bende bittim nasıl gerildim anlatamam valantinus' u durdurabilecekler mi ne olacak diye. yeni kitabıma yarın karar vereceğim herkese iyi geceler dilerim :)
Günaydın kızlar,
Suç ve ceza 593. Son 90 sayfa bugün bitirmeye çalışacağım
Çok ama çok beğendim. Başka böyle güzel sürükleyici klasik öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?