- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.141
ben de Paris'çiyimBen de gittim oralara ama şimdilik şampiyonum paris :)))))Belki italyayı görünce fikrim değişir.Ayyyy heyecan yaptım hehehe
ajandana not etmeyi unutmaBağlantılarımız da sıkıntı var bu aralar. Hafta sonu netim çekerse izlemeyi düşünüyorum. Senenin 2. filmi olacak
aha aha şüphen olmasın. başkanım tavsiye ettii diye de yazarımajandana not etmeyi unutma
Benimde beğendiğim bir kitap. İnşallah tiyatrosunu izlemekte nasip olurZülfü Livaneli__Leyla'nın Evi bitti.
Çok güzeldi, betimlemeleri tam yerinde sıkmayan cinsteydi. Farklı karakterlerin bir arada ne kadar uyumlu-uyumsuz olabileceğini çok güzel kelimelere dökmüş yazar.
Ara ara tarihten de bilgiler verilmesi anlatımı durağanlıktan çıkarmış, daha da okunası hale getirmiş.
Bizden olmayanın ötekileştirilmesinin ne kadar basit olduğunu, insanların kendilerini ne kadar kısa sürede dolduruşa getirip yıllardır tanıdıklarını bir çırpıda silebilmelerini okurken hiç mi bir şey değişmez demeden geçemedim.
Ezen-ezilen, çıkar ilişkileri, zenginlik, güç gibi kavramların yanlış insanların eline geçtiğinde ne kadar tehlikeli olabildiğinin yalın-anlaşılır anlatımı, içimi ısıttı, beğendim.
Kitabi begenir miyim bilemem ama bir kitap boyle guzel yorumlanir iste. Okuyan gozlerinden, anlayan dusunen irdeleyen beyninden sevgiyle operim.Zülfü Livaneli__Leyla'nın Evi bitti.
Çok güzeldi, betimlemeleri tam yerinde sıkmayan cinsteydi. Farklı karakterlerin bir arada ne kadar uyumlu-uyumsuz olabileceğini çok güzel kelimelere dökmüş yazar.
Ara ara tarihten de bilgiler verilmesi anlatımı durağanlıktan çıkarmış, daha da okunası hale getirmiş.
Bizden olmayanın ötekileştirilmesinin ne kadar basit olduğunu, insanların kendilerini ne kadar kısa sürede dolduruşa getirip yıllardır tanıdıklarını bir çırpıda silebilmelerini okurken hiç mi bir şey değişmez demeden geçemedim.
Ezen-ezilen, çıkar ilişkileri, zenginlik, güç gibi kavramların yanlış insanların eline geçtiğinde ne kadar tehlikeli olabildiğinin yalın-anlaşılır anlatımı, içimi ısıttı, beğendim.
Benimde beğendiğim bir kitap. İnşallah tiyatrosunu izlemekte nasip olur
naptı bakalım benim minnoş meslektaşım, kader arkadaşım @__Dalida__aha aha şüphen olmasın. başkanım tavsiye ettii diye de yazarımsen ve dalida bugün ajandama girmeye hak kazandınız. @__Dalida__ bugün beni çok mutlu etti çünkü
bertan ege mesaj yazdığın topik bildirim topiği, oraya sadece bildirim yapıyoruz, sohbet burada
buraya bekleriz, hoş geldin
Kitabi begenir miyim bilemem ama bir kitap boyle guzel yorumlanir iste. Okuyan gozlerinden, anlayan dusunen irdeleyen beyninden sevgiyle operim.
yok estağfurullah, hoş geldinozurdilerim bilmiyodum
mutlu etti beninaptı bakalım benim minnoş meslektaşım, kader arkadaşım @__Dalida__
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?