Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İtalya İtalya ..
Siz anlattıkça içim eridi bitti.
Gidemiyorum İtalyalı kitaplar okuyayım bari Öneri alabilirim.
__giz__ , _meLinDa_
melekler ve şeytanlar ile cehennem
çok güzel hem sanat eserleri hem tarihi binalar vs hepsini anlatıyordu
üstüne filmlerini de izle

Zülfü Livaneli__Leyla'nın Evi bitti.

Çok güzeldi, betimlemeleri tam yerinde sıkmayan cinsteydi. Farklı karakterlerin bir arada ne kadar uyumlu-uyumsuz olabileceğini çok güzel kelimelere dökmüş yazar.
Ara ara tarihten de bilgiler verilmesi anlatımı durağanlıktan çıkarmış, daha da okunası hale getirmiş.
Bizden olmayanın ötekileştirilmesinin ne kadar basit olduğunu, insanların kendilerini ne kadar kısa sürede dolduruşa getirip yıllardır tanıdıklarını bir çırpıda silebilmelerini okurken hiç mi bir şey değişmez demeden geçemedim.
Ezen-ezilen, çıkar ilişkileri, zenginlik, güç gibi kavramların yanlış insanların eline geçtiğinde ne kadar tehlikeli olabildiğinin yalın-anlaşılır anlatımı, içimi ısıttı, beğendim.

Benimde beğendiğim bir kitap. İnşallah tiyatrosunu izlemekte nasip olur

Kitabi begenir miyim bilemem ama bir kitap boyle guzel yorumlanir iste. Okuyan gozlerinden, anlayan dusunen irdeleyen beyninden sevgiyle operim.

Kitabi begenir miyim bilemem ama bir kitap boyle guzel yorumlanir iste. Okuyan gozlerinden, anlayan dusunen irdeleyen beyninden sevgiyle operim.

Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim, kitap zevki için bir şey diyemem zaten, kişiye göre değişiyor.
Burada birçok arkadaşım tarzımı bildiği için de rahat rahat yazıyorum. :)

Bence mesajı çok güzel ilettin, top minerva1988 'de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…