Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İtalya :)
herhangi bir yerinde bıkmadan ve hiçbir şey yapmadan enerji harcamadan tüm bunlara inat dolu dolu vakit geçireceğiniz görkemli bir yeryüzü malikanesi.
Floransanın göbeğinde sıradan bir taşa oturup hatta utanmanıza gerek yok uzanıpp karşı tarafta kendi kendine klasik gitar çalan bir kızı dinleyerek gökyüzüne bakabilirsiniz. Sıfır enerji zilyon moralle

Venedikte san marko meydanında biri keman çalar mesela Carlos Garden in pur una cabezasını, kendini birden kadın kokusu filminde hissedersin ayakların beynine inat kontrolünden çıkıp meydana atar kendini, kimseyi umursamadan koca meydanın ortasında kollarını açıp ruhunu müziğe kaptırıp yine kendi etrafında dönebilirsin aklında zilyon tane hayal ruhunda huzur, gözlerin kapalı, bir kişi dönüp bakmaz napıyorsun diye sormaz, sırf insanlık adına yalnız kalma diye gülen gözlerle gelip elinden tutup eşlik bile eder sana dünyanın bir ucundan hiç tanımadığın biri, kısa süreli güven alış verişi işte

Yada ne bileyim romada navona meydanında biri resim yapar biri viyolonsel çalar bir müzik grubunun tellerinden kakalin kamaya dökülün alkışlar eşliğinde zıplayarak dans eder ömründe gülmediğin kadar çok gülersin..

İtalya italyaaaa... üzerine yazacak ne çok şey var

Son düzenleme:
Zaten çok istiyorum gitmeyi çok güzel anlattın canım daha bi heveslendim şimdi biraz daha çocukların büyümesini bekliyorum benimde niyetim turla gitmek

Selam arkadaşlarıım Yaş,burç vs.konuşulmuş ben de kısaca kendimi tanıtıyım çünkü yeni grup açılırken yoktum tanımayanlar için

İsmim Bilge, 17 yaşındayım, burcum yay.. Lise 3.sınıftayım bu yüzden arada sınav dönemlerimden dolayı 2-3 hafta kayboluyorum

Son olarak yeni kitabım ;

Portobello Cadısıı - Paulo Coelho

ay o kadar güzel anlatmışsın ki 2 senedir eşimle yurt dışına çıkma planları yapıyoruz ilk baştan sona balkanlara gitmek istiyorum sonra Roma'ya ama 2 senedir de senelik izni kullanamıyoruz bakalım bu sene ne olacak biriktirdiğimiz paralar bitiyor

ayyy ne güzel 17 yaş şimdi 17 olmak için neler vermezdim ama şu an ki aklım olacak

Sanırım en küçüğümüz sensin canım

OKYANUSYAA ben Fransa ile İtalya arasında çok kalmıştım.Fransa galip geldi ama içimde kaldı hep İtalya.Bebek olmadan gitmek istiyorum.İnşallah görebilirim oraları
Ben fransaya da gittim :) almanya hollanda belçika..
ve italyaya yine gideceğim yine yine... şampiyonum italya. sorsalar bir dakika düşünmem

@Papatya sensin harika

MOMO kitabım bitti.

Ah momo.. O kadar beğendim o kadar etkilendim ki.. Masum bir çocuğun dilinden yazılmış duygusal bir hikaye.. Aslında güzel bir ironisi var. Zaman içinde kaybolan duygularımızın, anılarımız kıymetini bilmeden geçen güzel günlerimiz.. Özellikle Beppo ile karşılaşıp, beppodan tepki alamaması daha sonra bepponun düzelmesi ve ağlamaları kısmında çok etkilendim.. Okumanızı tavsiye ederim. azra2004 kızın için düşünebilirsin bu kitabı.

Okuma vesile olan başkan _meLinDa_ cığıma teşekkür ediyorum

Daha sık uğra buralara olur mu:) MOMO kitabı tavsiye ederim sana da

Ben fransaya da gittim :) almanya hollanda belçika..
ve italyaya yine gideceğim yine yine... şampiyonum italya. sorsalar bir dakika düşünmem

M maviduvar1 sensin harika

Ben de gittim oralara ama şimdilik şampiyonum paris :)))))Belki italyayı görünce fikrim değişir.Ayyyy heyecan yaptım hehehe

Ben de gittim oralara ama şimdilik şampiyonum paris :)))))Belki italyayı görünce fikrim değişir.Ayyyy heyecan yaptım hehehe
Fransayi hic merak etmiyorum ya Paris yorumlari da fena. Ama Italya ya bayilacaksin. Simdiden iyi gezmeler canim. Ben de Ispanya dusunuyorum insallah bi aksilik cikmaz

Julie OTSUKA-Tavan Arasindaki Buda bitti. Bir kac sayfa boyunca hep ayni yuklemle bitirilen cumleler beni biraz baydi. Onun harici fena bir kitap degil. Belli bir oyku uzerinden gitmeden esas konuyu vurguluyor.

kuzum benim çok sevindim
Vikitap 30 lar kulübünde de ben aday göstermiştim bu kitabı ocak ayı için, sağolsun oy verdiler seçildi
bir sürü kişinin okumasına vesile olduk
ben de çok sevdim, filmi de varmış izleyelim onu da

Bağlantılarımız da sıkıntı var bu aralar. Hafta sonu netim çekerse izlemeyi düşünüyorum. Senenin 2. filmi olacak

biz her yere tursuz gittik kendi kendimize
öncesinde güzel bir çalışma yapınca çok keyifli oluyor
pahalı bir ülke tabi ama daha pahalılarını da gördüm
biz 4 gün Roma 3 gün floransa günübirlik de Pisa'ya gidip gelmiştik
mesela Floransa daha pahalıydı

havaalanından sonra direkt trenle Floransaya gidip önce orda konakladık, sonra yine trenle Roma'ya geçmiştik

tur deneyimim hiç olmadı o sebeple yorum yapamıyom ama kendin gezmek çok keyifli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…