- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.121
Zaten çok istiyorum gitmeyi çok güzel anlattın canım daha bi heveslendim şimdi biraz daha çocukların büyümesini bekliyorum benimde niyetim turla gitmekİtalya :)
herhangi bir yerinde bıkmadan ve hiçbir şey yapmadan enerji harcamadan tüm bunlara inat dolu dolu vakit geçireceğiniz görkemli bir yeryüzü malikanesi.
Floransanın göbeğinde sıradan bir taşa oturup hatta utanmanıza gerek yok uzanıpp karşı tarafta kendi kendine klasik gitar çalan bir kızı dinleyerek gökyüzüne bakabilirsiniz. Sıfır enerji zilyon moralle
Venedikte san marko meydanında biri keman çalar mesela Carlos Garden in pur una cabezasını, kendini birden kadın kokusu filminde hissedersin ayakların beynine inat kontrolünden çıkıp meydana atar kendini, kimseyi umursamadan koca meydanın ortasında kollarını açıp kendini müziğe kaptırıp yine kendi etrafında dönebilirsin aklında zilyon tane hayal ruhunda huzur, gözlerin kapalı, bir kişi dönüp bakmaz napıyorsun diye sormaz, sırf insanlık adına yalnız kalma diye gülen gözlerle gelip elinden tutup eşlik bile eder sana dünyanın bir ucundan hiç tanımadığın biri, kısa süreli güven alış verişi işte
Yada ne bileyim romada navona meydanında biri resim yapar biri viyolonsel çalar bir müzik grubunun tellerinden kakalin kamaya dökülün alkışlar eşliğinde zıplayarak dans eder ömründe gülmediğin kadar çok gülersin..
İtalya italyaaaa... üzerine yazacak ne çok şey var
İtalya :)
herhangi bir yerinde bıkmadan ve hiçbir şey yapmadan enerji harcamadan tüm bunlara inat dolu dolu vakit geçireceğiniz görkemli bir yeryüzü malikanesi.
Floransanın göbeğinde sıradan bir taşa oturup hatta utanmanıza gerek yok uzanıpp karşı tarafta kendi kendine klasik gitar çalan bir kızı dinleyerek gökyüzüne bakabilirsiniz. Sıfır enerji zilyon moralle
Venedikte san marko meydanında biri keman çalar mesela Carlos Garden in pur una cabezasını, kendini birden kadın kokusu filminde hissedersin ayakların beynine inat kontrolünden çıkıp meydana atar kendini, kimseyi umursamadan koca meydanın ortasında kollarını açıp ruhunu müziğe kaptırıp yine kendi etrafında dönebilirsin aklında zilyon tane hayal ruhunda huzur, gözlerin kapalı, bir kişi dönüp bakmaz napıyorsun diye sormaz, sırf insanlık adına yalnız kalma diye gülen gözlerle gelip elinden tutup eşlik bile eder sana dünyanın bir ucundan hiç tanımadığın biri, kısa süreli güven alış verişi işte
Yada ne bileyim romada navona meydanında biri resim yapar biri viyolonsel çalar bir müzik grubunun tellerinden kakalin kamaya dökülün alkışlar eşliğinde zıplayarak dans eder ömründe gülmediğin kadar çok gülersin..
İtalya italyaaaa... üzerine yazacak ne çok şey var
ayyy ne güzel 17 yaşSelam arkadaşlarıımYaş,burç vs.konuşulmuş ben de kısaca kendimi tanıtıyım çünkü yeni grup açılırken yoktum tanımayanlar için
İsmim Bilge, 17 yaşındayım, burcum yay.. Lise 3.sınıftayım bu yüzden arada sınav dönemlerimden dolayı 2-3 hafta kayboluyorum
Son olarak yeni kitabım ;
Portobello Cadısıı - Paulo Coelho
Sanırım en küçüğümüz sensin canımSelam arkadaşlarıımYaş,burç vs.konuşulmuş ben de kısaca kendimi tanıtıyım çünkü yeni grup açılırken yoktum tanımayanlar için
İsmim Bilge, 17 yaşındayım, burcum yay.. Lise 3.sınıftayım bu yüzden arada sınav dönemlerimden dolayı 2-3 hafta kayboluyorum
Ben fransaya da gittim :) almanya hollanda belçika..OKYANUSYAA ben Fransa ile İtalya arasında çok kalmıştım.Fransa galip geldi ama içimde kaldı hep İtalya.Bebek olmadan gitmek istiyorum.İnşallah görebilirim oraları
Daha sık uğra buralara olur mu:) MOMO kitabı tavsiye ederim sana daSelam arkadaşlarıımYaş,burç vs.konuşulmuş ben de kısaca kendimi tanıtıyım çünkü yeni grup açılırken yoktum tanımayanlar için
Ben fransaya da gittim :) almanya hollanda belçika..
ve italyaya yine gideceğim yine yine... şampiyonum italya. sorsalar bir dakika düşünmem
M maviduvar1 sensin harika
Fransayi hic merak etmiyorum ya Paris yorumlari da fena. Ama Italya ya bayilacaksin. Simdiden iyi gezmeler canim. Ben de Ispanya dusunuyorum insallah bi aksilik cikmazBen de gittim oralara ama şimdilik şampiyonum paris :)))))Belki italyayı görünce fikrim değişir.Ayyyy heyecan yaptım hehehe
kuzum benim çok sevindimMOMO kitabım bitti.
Ah momo.. O kadar beğendim o kadar etkilendim ki.. Masum bir çocuğun dilinden yazılmış duygusal bir hikaye.. Aslında güzel bir ironisi var. Zaman içinde kaybolan duygularımızın, anılarımız kıymetini bilmeden geçen güzel günlerimiz.. Özellikle Beppo ile karşılaşıp, beppodan tepki alamaması daha sonra bepponun düzelmesi ve ağlamaları kısmında çok etkilendim.. Okumanızı tavsiye ederim.azra2004 kızın için düşünebilirsin bu kitabı.
Okuma vesile olan başkan_meLinDa_ cığıma teşekkür ediyorum
seni ayrı seviyorum ben nedenseÇok teşekkür ederim canıımHoşbulduum
seni ayrı seviyorum ben nedenseen gencimizsin, mutlu oluyorum seni görünce
Bağlantılarımız da sıkıntı var bu aralar. Hafta sonu netim çekerse izlemeyi düşünüyorum. Senenin 2. filmi olacakkuzum benim çok sevindim
Vikitap 30 lar kulübünde de ben aday göstermiştim bu kitabı ocak ayı için, sağolsun oy verdiler seçildi
bir sürü kişinin okumasına vesile olduk
ben de çok sevdim, filmi de varmış izleyelim onu da
biz her yere tursuz gittik kendi kendimizeGünaydın kızlaarrr.
Kitapla alakasız ama size bir şey soracağım.Aklımda yanlış kalmadıysa M maviduvar1_meLinDa_ siz İtalya'ya gitmiştiniz değil mi?Biz büyük İtalya istiyoruz bu yıl ama turla mı gitsek kendimiz mi gitsek bilemedik. Maliyeti de düşünüyoruz tabi.Bana tecrübelerinizi iletir misiniz?
Giden başka arkadaşlar varsa bilginizi paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?