Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

_asmunikal_ geçmiş olsun canım. Çorba iç mutlaka, bir de ıhlamur. İnşallah hemencecik atlatırsın
@_Cassandra_ Nazan Bekirğlu çok severim mücella biraz durağan bir kitap ama duyguyu geçiriyor insana keyifli okumalar

Bildirim de yapayım. Savaş ve Barış sayfa 343. Dünden beri 40 sayfa okumuşum ancak elişine sardım da bu ara biraz. Bugün 400. sayfaya gelmek istiyorum ama sanırım annemlere gideceğim. Eşşek kadar kitabı yanıma alır yolda okurum belki biraz

Günaydınn

Dün kitap okuyamadım yolda, eve geldiğimde de akşam olmuştu, akşam saati okumak prensibim değil
Şu an elimde iki kitap var, bu ay ikisini de bitirirsem süper olacak, biri hasta baykuşum _asmunikal_ ciğimin hediyesi Hakkari'de Bir Mevsim, çok geçmiş olsunn güzellik, bitki çayları iç bol bol, c vitamini al, hemencecik toparlan.

Diğer kitabım da Ana Tanrıça'dan Mevlana'ya 422. sayfadayım, son 100lük düzlüğe girdimm ama bakalım bugün ne kadar okuyabileceğim.

İYi akşmlar
Dün kargom geldi yeni kitaplarıma kavuştum. Hakkari’de Bir Mevsim de onlardan biri bugünlerde başlayabilirim ya da ortak okuyacağımız Benim Ailem (Atatürk’ün Saklanan Ailesi) veya Bir Psikiyatristin Gizli Defteri ne de başlayabilirim uyarsa.

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı’nda sayfa 500 e geldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…