- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.761
ben de biktim telefondan sadece gunde bir saat ( mecburi haller harici bakmaya karar verdim)Bende bir kaç aydır, akıllı telimi hafta içi kapatıp hafta sonları açıyorum. Hafta içi eski bir tel kullanıyorum
Ve hafta sonu bile inanılmaz vakti mi alıyor
hic okuyasim yok hazira monucam belki sonra okurum Savas ve Baris biraz yordu beni gerci Anna kesin o kadar yormaz.Anna için ortak okumaya gel hadi
heyoooooooo gozun aydinSavaş ve Barış 1. kitabı bitiriyorum oleyyyy
tanidigim herkesin cok begendigi ama benim sıkılarak okudugum bir kitapti.Günaydın herkese
Lizbon'a Gece Treni okuyorum.
Henüz başlardayım
Anna bayağı kalın ama yormuyor tahmin ettiğin gibi,akıyor akıyorben de biktim telefondan sadece gunde bir saat ( mecburi haller harici bakmaya karar verdim)
hic okuyasim yok hazira monucam belki sonra okurum Savas ve Baris biraz yordu beni gerci Anna kesin o kadar yormaz.
heyoooooooo gozun aydin
tanidigim herkesin cok begendigi ama benim sıkılarak okudugum bir kitapti.
günaydın baykuşlar. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Savaş ve barışa devam.
Bu hafta da en çok sizi kıskandık
başgan ben değilim.
teşekkür ederim. daha iyim
Kitap nasıl? İsmi ilgimi çekti.Merhabaaa, nasılsınız güzel baykuşlar?
1 ay kitap okuyamadığım için izninizi istemiştim geri geldim. Melek Özlem Sezer'in aynı zamanda ödüllü tezi Masallar ve Toplumsal Cinsiyet isimli kitabına başladım. Sevgili3nity önermişti, onun sayesinde. Teşekkürlerimi tekrar ileteyim. :)
Kitap nasıl? İsmi ilgimi çekti.
Ben de okuyacağım mutlaka. Bu tür konularda feminist yumruğu çakmak istiyorum.Masalların cinsiyetçi yaklaşımıyla ilgili bir inceleme. Prens tarafından kurtarılmayı bekleyen prensesin aslında kadınlara verdiği "Kadınlar kurtarıcı bir erkeği olmadan hiçtir, kadınlar acizdir" mesajı; Pamuk Prenses, Uyuyan Güzel gibi masallarda verilen bekaret mesajları gibi detaylı incelemeler yapmış. Henüz başındayım kitabın tabi.
Ben de okuyacağım mutlaka. Bu tür konularda feminist yumruğu çakmak istiyorum.
Uff ya ayirmislardir bir kenara umarim.Lizbon'a Gece Treni kitabımı avm nin yemek katında unuttum. Zaten başlarındaydım, o yüzden daha sonra tekrar başlamak üzere ara veriyorum
Bugun bitirdim ben daha once de okumustum duragan bir kitap gibi ama ben sıkılmadım. Sadece hmm bu kitaptan cikartabilecegim ne olabilir diye soruyorum kendime. Simdi Cengiz Han' a Kusen Bulut' a basladim bence okumalisin sen de.Gün Olur Asra Bedel'i sonunda bitirdim. Okurken o kadar çok sıkıldım ki anlatamam.
Ortak okuma için çok teşekkürlerCicoretti kardelen_08 .
Cicoretti kitabı bitirdiniz mi?
Masalların cinsiyetçi yaklaşımıyla ilgili bir inceleme. Prens tarafından kurtarılmayı bekleyen prensesin aslında kadınlara verdiği "Kadınlar kurtarıcı bir erkeği olmadan hiçtir, kadınlar acizdir" mesajı; Pamuk Prenses, Uyuyan Güzel gibi masallarda verilen bekaret mesajları gibi detaylı incelemeler yapmış. Henüz başındayım kitabın tabi.
bilincim feminist ama kendimi gep bu masallarla beyni yikanan biri olarak yakaliyorum ve cok kiziyorum. En kotusu de kadinlar minik kizlarina bu masallari matah birseymis gibi anlatiyor...Ben de okuyacağım mutlaka. Bu tür konularda feminist yumruğu çakmak istiyorum.
Hoş geldin tekrar dönmene sevindim. Kitap önerilerini ve yorumlarını takip etmeye çalışıyorum ve bu kitabı da alışveriş listeme ekledim hemencecikMasalların cinsiyetçi yaklaşımıyla ilgili bir inceleme. Prens tarafından kurtarılmayı bekleyen prensesin aslında kadınlara verdiği "Kadınlar kurtarıcı bir erkeği olmadan hiçtir, kadınlar acizdir" mesajı; Pamuk Prenses, Uyuyan Güzel gibi masallarda verilen bekaret mesajları gibi detaylı incelemeler yapmış. Henüz başındayım kitabın tabi.
Hoş geldin tekrar dönmene sevindim. Kitap önerilerini ve yorumlarını takip etmeye çalışıyorum ve bu kitabı da alışveriş listeme ekledim hemencecik
Zümrüdüanka yoldaşlığı sayfa 716 devam ediyorum.
Merhabaaa, nasılsınız güzel baykuşlar?
1 ay kitap okuyamadığım için izninizi istemiştim geri geldim. Melek Özlem Sezer'in aynı zamanda ödüllü tezi Masallar ve Toplumsal Cinsiyet isimli kitabına başladım. Sevgili3nity önermişti, onun sayesinde. Teşekkürlerimi tekrar ileteyim. :)
Çok sevindim, umarım faydalı bulursun :)
Çocukluğumdan beridir gelen rahatsızlığın dile getirilmiş hali bu kitap :) bir çok kısmını okurken ben yazabilsem böyle yazardım dediğim olmuştu :)Bulacağıma eminim, şimdiden çok beğendim valla ne kadar teşekkür etsem az. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?