Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bende bir kaç aydır, akıllı telimi hafta içi kapatıp hafta sonları açıyorum. Hafta içi eski bir tel kullanıyorum

Ve hafta sonu bile inanılmaz vakti mi alıyor
ben de biktim telefondan sadece gunde bir saat ( mecburi haller harici bakmaya karar verdim)

Anna için ortak okumaya gel hadi
hic okuyasim yok hazira monucam belki sonra okurum Savas ve Baris biraz yordu beni gerci Anna kesin o kadar yormaz.

Savaş ve Barış 1. kitabı bitiriyorum oleyyyy
heyoooooooo gozun aydin

Günaydın herkese
Lizbon'a Gece Treni okuyorum.
Henüz başlardayım
tanidigim herkesin cok begendigi ama benim sıkılarak okudugum bir kitapti.

Anna bayağı kalın ama yormuyor tahmin ettiğin gibi,akıyor akıyor

Savaş ve Barışı yarım bıraktım. Pek tatsızım bu ara keyif almayınca elimde heba olmasın dedim. Son zamanlarda ortak okumalarda çok yarım bırakıyorum. Bu ara keyifli kitaplar okumaya karar verdim. Yine ortak okumamız Hakkari'de Bir Mevsim bitirdim. Ne kadar naif harika bir kitaptı. _asmunikal_ teşekkür ederim bizi bir senedir bu kitapla besleyip bu okumayı bize sunduğun için.
Yeni kitabımı seçmedim. Yarın hastaneye gideceğim sıra beklerken okurum acaba ne okusam

Merhabaaa, nasılsınız güzel baykuşlar?

1 ay kitap okuyamadığım için izninizi istemiştim geri geldim. Melek Özlem Sezer'in aynı zamanda ödüllü tezi Masallar ve Toplumsal Cinsiyet isimli kitabına başladım. Sevgili 3nity önermişti, onun sayesinde. Teşekkürlerimi tekrar ileteyim. :)

Kitap nasıl? İsmi ilgimi çekti.

Kitap nasıl? İsmi ilgimi çekti.

Masalların cinsiyetçi yaklaşımıyla ilgili bir inceleme. Prens tarafından kurtarılmayı bekleyen prensesin aslında kadınlara verdiği "Kadınlar kurtarıcı bir erkeği olmadan hiçtir, kadınlar acizdir" mesajı; Pamuk Prenses, Uyuyan Güzel gibi masallarda verilen bekaret mesajları gibi detaylı incelemeler yapmış. Henüz başındayım kitabın tabi.

Ben de okuyacağım mutlaka. Bu tür konularda feminist yumruğu çakmak istiyorum.

2010 Oğuz Tansel Halkbilimi Ödülü almış bir tez zaten, kesinlikle tavsiye ederim. :) Daha başındayım ama "Aaa sahiden haa hiç böyle bakmamıştım" dediğim çok nokta oldu.

Lizbon'a Gece Treni kitabımı avm nin yemek katında unuttum. Zaten başlarındaydım, o yüzden daha sonra tekrar başlamak üzere ara veriyorum
Uff ya ayirmislardir bir kenara umarim.
Gün Olur Asra Bedel'i sonunda bitirdim. Okurken o kadar çok sıkıldım ki anlatamam.
Ortak okuma için çok teşekkürler Cicoretti kardelen_08 .
Cicoretti kitabı bitirdiniz mi?
Bugun bitirdim ben daha once de okumustum duragan bir kitap gibi ama ben sıkılmadım. Sadece hmm bu kitaptan cikartabilecegim ne olabilir diye soruyorum kendime. Simdi Cengiz Han' a Kusen Bulut' a basladim bence okumalisin sen de.

bilincim feminist ama kendimi gep bu masallarla beyni yikanan biri olarak yakaliyorum ve cok kiziyorum. En kotusu de kadinlar minik kizlarina bu masallari matah birseymis gibi anlatiyor...

Hoş geldin tekrar dönmene sevindim. Kitap önerilerini ve yorumlarını takip etmeye çalışıyorum ve bu kitabı da alışveriş listeme ekledim hemencecik

Zümrüdüanka yoldaşlığı sayfa 716 devam ediyorum.

Hoşbuldum teşekkür ederim. :) Ay çok mutlu oluyorum bir kitap önerimden başkası da yararlandığında, umarım siz de okuyunca beğenirsiniz.

Çok sevindim, umarım faydalı bulursun :)

Bulacağıma eminim, şimdiden çok beğendim valla ne kadar teşekkür etsem az. :)
Çocukluğumdan beridir gelen rahatsızlığın dile getirilmiş hali bu kitap :) bir çok kısmını okurken ben yazabilsem böyle yazardım dediğim olmuştu :)
Ben de teşekkür ederim bu topiğe hiç bakmamışım, sayende ugramış oldum :)
ara sıra katılmalıyım sanırım daha çok okumak için :)

Iyi geceler kizlar. Dayanamadim gene araya kitap aldim. Hem de son gun bir kitap daha ekleyeyim dedim güzel ocak ayina.. su an 50. Sayfadayim ama kitap biter yarina kalmaz.

Delifisek-50
Muslumanin diye
Ti-100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…