Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın, iyi haftalar arkadaşlar
ben haftasonu yine okumadım, savaş ve barış 2. cilt sayfa 113
dün Ölümlü Dünya filmine gittik, ben Leyla ile Mecnun ekibini çok severim, bu filmin yönetmeni de Ali Ataycım
Çok eğlendim ben filmde absürd komedi hastası bir insan olarak
Hele Feyyaz Yiğit'e bayıldım Ama herkese hitap etmez, absürd komedi sevmeyenler gitmesin, ay buna mı güldü bu bu kadar dersiniz sonra

Hakkari’de Bir Mevsim bitti. Kitap ile ilgili düşüncelerimi nasıl anlatabilirim bilmiyorum. Konusu, anlatımı, sadeliği gerçekten çok güzeldi. Ferit Edgü de diğer kitaplarını okumak istediğim yazarlar arasında üst sıralarda artık. Tekrar teşekkürler _asmunikal_ ciğim
Savaş ve Barış’a geri dönme zamanı geldi artık. Halen 1. ciltte ve henüz 303. sayfadayım. Akıcı kısımlar gelmiştir umarım da kolayca adapte olup okurum artık.

Herkese iyi haftalar ,

Haftasonu eşimle Osmanlı Bankası Müzesine gittik,kütüphanesinde biraz kitap okuduk,değişik bir aktivite vardı,3 boyutlu arşivi gezebiliyorsunuz çok tatlıydı
Ordan da Gazi Şansoy'un resim sergisi vardı oraya geçtik.İstanbul'un betonlaşmasını,geçmişini geleceğini hatta pedofiliyi bile konu almış,resimlerinde birçok mesajı barındırıyor.Sonrasında seramik sergisi vardı,oraya da gidecektik ama ben deri ceketle çıktığım için ve motor kullandığımız için çok üşüdüm,erteledik o yüzden

"Anna Karenina"sayfa 170'deyim,kitap tam benlikmiş yalnız elimden bırakmak istemiyorum

Mutlu haftalar herkese

Haftasonu Oyuncu Anne Şermin Yaşar bizim şehirde imza günündeydi.En son bitirdiğim kitapta kendisinin Tarihi Hoşçakal Lokantası olunca bende soluğu orda aldım.Bitirdİğim kitabı kendim için diğer 2.kitabımı ise sizler için imzalattım.Selamı var hepinize

Hazır Şermin Yaşar dan gidiyorken,kitabını da yeni bitirmişken bugün imzaladığı Sihirli Değnek okumaya başlayacağım..

İyi akşamlar..

Damızlık kızın öyküsü sayfa 170 ler.

3 günde 70 sayfa okumuşum verim sıfır.

Ama kitap güzel gidiyor. Dizisini de yapmışlar. Bitirince onu da izleyeyim.
İlk sezonunu izledim çok iyi kesinlikle izlemeni tavsiye ederim

Savaş ve barışta 5 şubatı bekle birlikte devam edelim bebek

Nasıl izleyesim var bir bilsen. Bayılırım absürd komedilere.
Leyla ile Mecnun kalp ben.

Ali Atay da Limonata filmi ile bence yönetmenliğe güzel bir giriş yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…