- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.881
Ben de başlangıç i okuduktan sonra aynı fikirdeyim. Tüm kitaplarını okuma kararı aldım.İyi geceler
Başlangıç bitti.
Okuyan arkadaşım var çok yorum yapmayayım, çok akıcı heyecanlıydı.
Kitapta sunumu bekleyen milyonlarca insanlardan biri de bendim sanki..
sonucundan hoşnut oldum mu? Hayır
Ama kitap harikaydı, tam bitmek üzereyken bile yeni heyecanlar eklemiş, şaşırtmayı başarmış yazar.
Daha önce melekler ve şeytanlara başlamıştım ama pek okuyamadan bırakmıştım.
Dan Brown kesinlikle bahsedildiği kadar iyi bir yazarmış. Bugüne kadar okumadığım için çok pişmanım.
Da Vinci’nin Şifresiyle başlayıp tüm kitaplarını okuyacağım..
Oyyyy gamzelim çok teşekkür ederimM maviduvar1 m harikaydınız
bizim uzun yollara ara, belki minik kuşumla ağustosta gideriz bir yerlere.. yine çok uzak olmaz ama
seyahat etmek büyük lütuf
Genelde paramızı bu yönde harcamayı tercih ediyoruz. Eşim de seviyor. Hal böyle olunca bana okuması ayarlaması kalıyor. Ben de keyifle yapıyorum.Bu uyum çok güzel ve senin yakışıklı çok şanslı ben 30 yaşındayken yurt dışını gormedim. Baktım taze taze :)) yolum düşerse senden yardim alacağım:) biz de vizesiz yerlere bakiyoruz bakalım Allah sağlık para versin :))
Tabi ki. Ne demek. Özelden ismini yazarsan eklerim seniDaha benim yeşil pasaportu haketmeme 7 sene var.Sakıncası yoksa ben de takip etmek isterim sizi, biz de eşimle gezgin bir çift sayılırız, fikir alırım sizden... Ayrıca baykuşlar siz de özelden instagramlarınızı yazarsanız sizleri de merak ediyorum, takipleşiriz takibe takip oldum ahaahahaa
Çok teşekkürler canım
Ara ara gelirim ben yine :)O zaman buraya takılın düzenli okur olun.
Hangi yayından okudun canım ?M maviduvar1 ben de merak ettim, instagramda mı foto atıyorsun. Nereleri geziyorsun ? Yeşil pasaport çok iyi ya hiç dert yok, ben bu hafta vize almak isterken saçma sapan aracı firma yüzünden vize danışmanlığı adı altında dolandırıldım.
Kızlar bu arada İnce Memed serisini bugün bitirdim. Bazen o kadar uzun betimlemeri okurken sıkılmış olsam da şimdi bakınca kitapta geçen her yer aklımda, hatta güneş batmak üzere iken gökyüzünde oluşan sarılı, morlu, turunculu renk görünce aklıma İnce Memed geliyor. Çukurova'yı betimlemelerle geziyorsunuz, oradaki çakırdikeni sizin bacağınızı da kesiyor, anlatılan çiçeklerin kokusunu siz de alıyorsunuz. Cumhuriyetin ilk kurulduğu yıllarda sadece parası olanın nasıl ağa nasıl paşa, fakirin de nasıl gariban kaldığını çok güzel anlatmış.Haksızlığa dayanamayıp eşkiya olan Memed halkın gözünde nasıl kahraman olmuş siz de tek tek yaşıyorsunuz.
Yaşar Kemal'in okuduğum ilk kitabı idi. 32 yıl emek verilen bu romanı iyi ki okumuşum, herkese tavsiye ederim.
Yapi kredi yayinlariHangi yayından okudun canım ?
Bende bu sene içinde okumak istiyorum. İlk ikisi elimde var. Uygun olursa ortak okuma yapmak isterim. :)İnce Memedleri ard arda mı okudun,yoksa aralara kitap aldın mı,ben de bi ara başlamak istiyorum ama ne zaman ..
Çok ağladım bu kitaptaGünaydın herkese
İyi haftasonları
Hakkari’de Bir Mevsim bitti.
Yeni kitabım
Erdal ÖZ - Gülünün Solduğu Akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?