Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

nacizane melekler ve şeytanlarla başlasan daha iyi olur, Robert Langdon serisinin ilk kitabı o
melekler ve şeytanlar
da vinci'nin şifresi
kayıp sembol
cehennem
başlangıç
sıralama bu şekilde
Ben öyle olduğunu bilmiyordum. Da Vinci’nin şifresini aldım

M maviduvar1 ben de merak ettim, instagramda mı foto atıyorsun. Nereleri geziyorsun ? Yeşil pasaport çok iyi ya hiç dert yok, ben bu hafta vize almak isterken saçma sapan aracı firma yüzünden vize danışmanlığı adı altında dolandırıldım.

Kızlar bu arada İnce Memed serisini bugün bitirdim. Bazen o kadar uzun betimlemeri okurken sıkılmış olsam da şimdi bakınca kitapta geçen her yer aklımda, hatta güneş batmak üzere iken gökyüzünde oluşan sarılı, morlu, turunculu renk görünce aklıma İnce Memed geliyor. Çukurova'yı betimlemelerle geziyorsunuz, oradaki çakırdikeni sizin bacağınızı da kesiyor, anlatılan çiçeklerin kokusunu siz de alıyorsunuz. Cumhuriyetin ilk kurulduğu yıllarda sadece parası olanın nasıl ağa nasıl paşa, fakirin de nasıl gariban kaldığını çok güzel anlatmış.Haksızlığa dayanamayıp eşkiya olan Memed halkın gözünde nasıl kahraman olmuş siz de tek tek yaşıyorsunuz.

Yaşar Kemal'in okuduğum ilk kitabı idi. 32 yıl emek verilen bu romanı iyi ki okumuşum, herkese tavsiye ederim.

İnce Memedleri ard arda mı okudun,yoksa aralara kitap aldın mı,ben de bi ara başlamak istiyorum ama ne zaman ..

Off ah yeşil pasaport ah daha var benim tamam canim çok teşekkürler çok güzeldiniz fotolarda :)

Merhaba kitapsever hatunlar Hayırlı Cumalar dilerim.

Tess Gerritsen - Sessiz Kız
Sayfa 182
Günaydınnnn.
Ya beni de itekleyin lütfen. Kitapları bütün bütün yutan bana 1 senedir haller geldi okuyamıyorum.
Aramıza hoş geldiniz
Geçmiş olsun.
O zaman buraya takılın düzenli okur olun.
aramiza hoş geldiniz.

@Astoria birkaç gün önce aklıma geldin.

Hoş geldin.

Merhaba,çok teşekkür ederim hoş buldum.

İnstagram ve facebook a eklediğim fotoğrafları görünür arkadaşlar.
Yurtdışı yurtiçi farketmez. Her fırsatta bir yerlere gidiuoruz. Ailecek hayattaki önceliklerimizden biri seyahat etmek.
Şu anda yeni rotamızı belirlemeye çalışıyorum. Tüm programı ben yapıyorum. Eşimle oğluma gezmek kalıyor. Gezi sonunda da bana teşekkür ediyorlar.

Off ah yeşil pasaport ah daha var benim tamam canim çok teşekkürler çok güzeldiniz fotolarda :)
Büyük nimet... yeşil pasaporta vize isteyen yerlerden kaçıyoruz resmen.
Ayyy çok teşekkürler. Gören gözlerin güzelliği...
O zaman taze fotoğraf var instagramda

Eee ben de bitek başlangıç var. Onu okusam anlayamaz mıyım
birbirleriyle çok bağlantılı değiller
ama sonuçta karakterlerin sene içinde değişimi vs oluyo, ben hep sırayla okuma taraftarıyım kuzum
ama yine de okunur tabi, her kitap farklı konu

birbirleriyle çok bağlantılı değiller
ama sonuçta karakterlerin sene içinde değişimi vs oluyo, ben hep sırayla okuma taraftarıyım kuzum
ama yine de okunur tabi, her kitap farklı konu

O zaman bekliyim günüme kadar
Zaten eşim başladı şu an o kitaba. Birkaç ayda ancak bitirir o

Bu uyum çok güzel ve senin yakışıklı çok şanslı ben 30 yaşındayken yurt dışını gormedim. Baktım taze taze :)) yolum düşerse senden yardim alacağım:) biz de vizesiz yerlere bakiyoruz bakalım Allah sağlık para versin :))

Daha benim yeşil pasaportu haketmeme 7 sene var. Sakıncası yoksa ben de takip etmek isterim sizi, biz de eşimle gezgin bir çift sayılırız, fikir alırım sizden... Ayrıca baykuşlar siz de özelden instagramlarınızı yazarsanız sizleri de merak ediyorum, takipleşiriz takibe takip oldum ahaahahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…