- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.861
Ben öyle olduğunu bilmiyordum. Da Vinci’nin şifresini aldımnacizane melekler ve şeytanlarla başlasan daha iyi olur, Robert Langdon serisinin ilk kitabı o
melekler ve şeytanlar
da vinci'nin şifresi
kayıp sembol
cehennem
başlangıç
sıralama bu şekilde
İnce Memedleri ard arda mı okudun,yoksa aralara kitap aldın mı,ben de bi ara başlamak istiyorum ama ne zaman ..M maviduvar1 ben de merak ettim, instagramda mı foto atıyorsun. Nereleri geziyorsun ? Yeşil pasaport çok iyi ya hiç dert yok, ben bu hafta vize almak isterken saçma sapan aracı firma yüzünden vize danışmanlığı adı altında dolandırıldım.
Kızlar bu arada İnce Memed serisini bugün bitirdim. Bazen o kadar uzun betimlemeri okurken sıkılmış olsam da şimdi bakınca kitapta geçen her yer aklımda, hatta güneş batmak üzere iken gökyüzünde oluşan sarılı, morlu, turunculu renk görünce aklıma İnce Memed geliyor. Çukurova'yı betimlemelerle geziyorsunuz, oradaki çakırdikeni sizin bacağınızı da kesiyor, anlatılan çiçeklerin kokusunu siz de alıyorsunuz. Cumhuriyetin ilk kurulduğu yıllarda sadece parası olanın nasıl ağa nasıl paşa, fakirin de nasıl gariban kaldığını çok güzel anlatmış.Haksızlığa dayanamayıp eşkiya olan Memed halkın gözünde nasıl kahraman olmuş siz de tek tek yaşıyorsunuz.
Yaşar Kemal'in okuduğum ilk kitabı idi. 32 yıl emek verilen bu romanı iyi ki okumuşum, herkese tavsiye ederim.
Off ah yeşil pasaport ahValla çok güzeldi. Biz de bayıldık. Zaman zaman yeni fotolarda ekleyeceğim.
Bence de bugün okumayayım değil mi? Yarın okurum
Çok teşekkür ederim iltifatıniçin. Oralar da ayrı bir güzeldi.
Tamamen gezme ile ilgili. Biz de yeşil pasaport var canım. Vize problemimiz olmuyor. Diğer konularda ayrıntıyı özelden vereyim istersen. Ne istersen sor canımcım
Aramıza hoş geldinizGünaydınnnn.
Ya beni de itekleyin lütfen.Kitapları bütün bütün yutan bana 1 senedir haller geldi okuyamıyorum.
Geçmiş olsun.merhaba arkadaşlar üç gündür migrenle uğraşıyorum okuyamadım ama bugün bir kadının yaşamından 24 saati bitirdim inanılmaz etkilendim satranç ta güzeldi ama kadın olduğumdan mıdır bilemem düşünceler kitap boyunca çok etkiledi bir solukta biten bir kitap ama çoğu kalın kitapların veremediği duyguyu çok güzel bir dille tattırdı bana iyi ki okudum tavsiye ederim okumayanlara
O zaman buraya takılın düzenli okur olun.Öncelikle hepinize merhaba, kucak dolusu sevgiler :)
Ben iyi ama düzensiz bir okuyucu olduğum için topicinizi uzaktan izliyorum :)
Dün Zweig'ın uzun hikayelerinden biri olan Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu'nu bitirdim ve şu an alıntıladığım yoruma denk gelince de yazmak istedim :)
Sırayla Amok Koşucusu'nu, Satranç'ı ve Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu'nu okudum.
Okuduğunuz hikayeyle ilişkili olarak ben de Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu'nu size önerebilirim. O da gayet güzel bir hikayeydi. Zweig şu psikoloji işinde gerçekten çok başarılı. Sevgiler :)
aramiza hoş geldiniz.Merhabalar hanımlar ben Yen'i üyeyim ve kitap ile ilgili bir bölüm görünce uçup geldim:) Ben de Emre Dorman'ın bir kitabını bitirdim şimdi Küçük Mucizeler Dükkanı'nı okuyorum. 310.sayfadayım. Sıra da İdealist Öğretmen ve Beyaz Zambaklar Ülkesinde var. Herkese iyi okumalar:)
Merhaba kitapsever hatunlarHayırlı Cumalar dilerim.
Tess Gerritsen - Sessiz Kız
Sayfa 182
Aramıza hoş geldiniz
Geçmiş olsun.
O zaman buraya takılın düzenli okur olun.
aramiza hoş geldiniz.
@Astoria birkaç gün önce aklıma geldin.
Hoş geldin.
İnstagram ve facebook a eklediğim fotoğrafları görünür arkadaşlar.M maviduvar1 ben de merak ettim, instagramda mı foto atıyorsun. Nereleri geziyorsun ? Yeşil pasaport çok iyi ya hiç dert yok, ben bu hafta vize almak isterken saçma sapan aracı firma yüzünden vize danışmanlığı adı altında dolandırıldım.
Kızlar bu arada İnce Memed serisini bugün bitirdim. Bazen o kadar uzun betimlemeri okurken sıkılmış olsam da şimdi bakınca kitapta geçen her yer aklımda, hatta güneş batmak üzere iken gökyüzünde oluşan sarılı, morlu, turunculu renk görünce aklıma İnce Memed geliyor. Çukurova'yı betimlemelerle geziyorsunuz, oradaki çakırdikeni sizin bacağınızı da kesiyor, anlatılan çiçeklerin kokusunu siz de alıyorsunuz. Cumhuriyetin ilk kurulduğu yıllarda sadece parası olanın nasıl ağa nasıl paşa, fakirin de nasıl gariban kaldığını çok güzel anlatmış.Haksızlığa dayanamayıp eşkiya olan Memed halkın gözünde nasıl kahraman olmuş siz de tek tek yaşıyorsunuz.
Yaşar Kemal'in okuduğum ilk kitabı idi. 32 yıl emek verilen bu romanı iyi ki okumuşum, herkese tavsiye ederim.
Büyük nimet... yeşil pasaporta vize isteyen yerlerden kaçıyoruz resmen.Off ah yeşil pasaport ahdaha var benim tamam canim çok teşekkürler çok güzeldiniz fotolarda :)
birbirleriyle çok bağlantılı değillerEee ben de bitek başlangıç var. Onu okusam anlayamaz mıyım
Ayyy canim benim. Ben orda agladim biliyor musun okurken.
birbirleriyle çok bağlantılı değiller
ama sonuçta karakterlerin sene içinde değişimi vs oluyo, ben hep sırayla okuma taraftarıyım kuzum
ama yine de okunur tabi, her kitap farklı konu
Bu uyum çok güzel ve senin yakışıklı çok şanslı ben 30 yaşındayken yurt dışını gormedim. Baktım taze taze :)) yolum düşerse senden yardim alacağım:) biz de vizesiz yerlere bakiyoruz bakalım Allah sağlık para versin :))İnstagram ve facebook a eklediğim fotoğrafları görünür arkadaşlar.
Yurtdışı yurtiçi farketmez. Her fırsatta bir yerlere gidiuoruz. Ailecek hayattaki önceliklerimizden biri seyahat etmek.
Şu anda yeni rotamızı belirlemeye çalışıyorum. Tüm programı ben yapıyorum. Eşimle oğluma gezmek kalıyor. Gezi sonunda da bana teşekkür ediyorlar.
Büyük nimet... yeşil pasaporta vize isteyen yerlerden kaçıyoruz resmen.
Ayyy çok teşekkürler. Gören gözlerin güzelliği...
O zaman taze fotoğraf var instagramda
Ayyy canim benim. Ben orda agladim biliyor musun okurken.
aralarda kitap aldım canım, olaylar ya da isimler unutulmuyor, peşpeşe okumaya gerek yok.İnce Memedleri ard arda mı okudun,yoksa aralara kitap aldın mı,ben de bi ara başlamak istiyorum ama ne zaman ..
Daha benim yeşil pasaportu haketmeme 7 sene var.İnstagram ve facebook a eklediğim fotoğrafları görünür arkadaşlar.
Yurtdışı yurtiçi farketmez. Her fırsatta bir yerlere gidiuoruz. Ailecek hayattaki önceliklerimizden biri seyahat etmek.
Şu anda yeni rotamızı belirlemeye çalışıyorum. Tüm programı ben yapıyorum. Eşimle oğluma gezmek kalıyor. Gezi sonunda da bana teşekkür ediyorlar.
Büyük nimet... yeşil pasaporta vize isteyen yerlerden kaçıyoruz resmen.
Ayyy çok teşekkürler. Gören gözlerin güzelliği...
O zaman taze fotoğraf var instagramda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?