- 24 Ocak 2018
- 135
- 181
- 23
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.921
Çok güzel. Ben de spora başlamak istiyorum ama ince zaman yaratmak gerekMutlu pazarlar. Evde Yoga kitabına başladım. Yanında da Koşuyorum Öyleyse Varım kitabına başlayacağım. Sporu hayatıma katmak istiyorum bu ara. Umarım becerebilirim.
Bu kitabı raflarda çok gördüm. Nasıl bir kitap sizce?:)
Kardeşim yonetimle ilgili bir bölümde okuyor, orada hoca bu ve bir kaç kitabı, yönetim psikolojisini anlamaları için okumalarını önermişti. Ben de okudum, akıcı değil, zor bitirmiştim.Sineklerin tanrisi bitti nihayet. Insani dusundurecek bircok seyi sorgulatacak bir kitap. Yalniz bir dusunce kitabi gibi de yazilmamis tam olarak arka plandaki dusuncelere bakmadan okursak bir roman gibi de okunabilir ama yavas yavas:) bilmiyorum neden akip gitmedi bir turlu farkli bir kitapti ne cok sevdim diyebilirim ne sevmedim ayni kor baykus kitabindaki gibi kitaba karsi duygularim karisik biraz:))
çok geçmiş olsun, eşinize ve size bol sabırlar diliyorum...Herkese Günaydın,
2 haftadır hamile olduğumu biliyordum(daha önce 8.haftada bebeğin kalbi durduğu için)ama henüz kimseye söylememiştik,hafta sonu düşük yaşadım,her şeyde bir hayır vardır diyoruz..
Pek odaklanıp kitap okuyamadım."Anna Karenina"sayfa 352..
Daha benim yeşil pasaportu haketmeme 7 sene var.Sakıncası yoksa ben de takip etmek isterim sizi, biz de eşimle gezgin bir çift sayılırız, fikir alırım sizden... Ayrıca baykuşlar siz de özelden instagramlarınızı yazarsanız sizleri de merak ediyorum, takipleşiriz takibe takip oldum ahaahahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?