Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Beyaz Zambaklar Ülkesinde kitabının yazarının" İdealist Öğretmen "(88sayfa) adlı kitabını şimdi bitirdim:) pazar günü evde olunca kitaplar aralıksız okunuyor:) kitap gerçekten güzeldi. Kısa bir hikaye tarzında ama büyük anlamları olan cümleleri var. Dünyayı değiştirmek isteyen herkes okumalı bence:):):)

Sineklerin tanrisi bitti nihayet. Insani dusundurecek bircok seyi sorgulatacak bir kitap. Yalniz bir dusunce kitabi gibi de yazilmamis tam olarak arka plandaki dusuncelere bakmadan okursak bir roman gibi de okunabilir ama yavas yavas:) bilmiyorum neden akip gitmedi bir turlu farkli bir kitapti ne cok sevdim diyebilirim ne sevmedim ayni kor baykus kitabindaki gibi kitaba karsi duygularim karisik biraz:))

Bu kitabı raflarda çok gördüm. Nasıl bir kitap sizce?:)

Dini kitapları akademik olmadığı müddetçe pek sevmiyorum ama Nouman Ali Khan'ı ve videolarını internetten takip ettiğim için kitabını da merak edip aldım ve çok hoşuma gitti. Ayetleri, peygamberleri anlatışı müthiş.

Merhaba döndüm geçmiş çok birikmiş okuyamadım malesef

Evimi en. Önemlisi kitaplarımı yerleştirdim ve rutin hayatıma donebilirim

Bu arada Hakkari'de bir mevsim bitti çok beğendim çaresizlik , ümit , kaybolmusluk çok etkiledi beni çok güzeldi kesinlikle tavsiye ediyorum

Kardeşim yonetimle ilgili bir bölümde okuyor, orada hoca bu ve bir kaç kitabı, yönetim psikolojisini anlamaları için okumalarını önermişti. Ben de okudum, akıcı değil, zor bitirmiştim.

Günaydınlar, iyi haftalar
15 gün tatil sonrası kuzuları gönderdim okula yatmaya iyi alışmışlardı zor kalktılar. Yeni dönemde bütün öğrencilerimize başarılar, öğretmenlerimize de kolaylıklar diliyorum.
Bugünlerde Rıfat Ilgaz- Yıldız Karayel okuyorum sf 170 deyim.

Herkese Günaydın,

2 haftadır hamile olduğumu biliyordum(daha önce 8.haftada bebeğin kalbi durduğu için)ama henüz kimseye söylememiştik,hafta sonu düşük yaşadım,her şeyde bir hayır vardır diyoruz..
Pek odaklanıp kitap okuyamadım."Anna Karenina"sayfa 352..

çok geçmiş olsun, eşinize ve size bol sabırlar diliyorum...

sana özel mesaj atılmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…