- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.841
Heoşgeldin. Her şey çok güzel görünüyordu. Sende çok güzeldinEeee biz döndük. Çok güzeldi çok. Her güzel şeyin bir sonu var işte.
Bugün biraz temizlik yemek vs ile geçecek. Kitap okuyabilir miyim bilmiyorum
hepsini birden mibaşgan bana günümde alır mısın.
Alabileceksen neden olmasınhepsini birden mi
melindanın rızkından kesmemi ister misin teyzesiAlabileceksen neden olmasın
çok hassas noktamdan vurdunmelindanın rızkından kesmemi ister misin teyzesi
Eee ben de bitek başlangıç var. Onu okusam anlayamaz mıyımnacizane melekler ve şeytanlarla başlasan daha iyi olur, Robert Langdon serisinin ilk kitabı o
melekler ve şeytanlar
da vinci'nin şifresi
kayıp sembol
cehennem
başlangıç
sıralama bu şekilde
Papatya iş için miydi gezme mi ? Daha ayrıntılı alsak vize vs nasil noluyor konaklama şu bu :))Eeee biz döndük. Çok güzeldi çok. Her güzel şeyin bir sonu var işte.
Bugün biraz temizlik yemek vs ile geçecek. Kitap okuyabilir miyim bilmiyorum
Zor dene ama yine de :)Eee ben de bitek başlangıç var. Onu okusam anlayamaz mıyım
Umarım tatilin iyi geçmiştir,seni tekrar sahalarda gördüğüme sevindimMerhaba sevgili baykuşlar,
Sizleri çok özledim! Dün Türkiye'den geldim ve tatilim boyunca çok okuyamadım. Ama yeni kitaplarla döndüm
Umarım hepiniz iyisinizdir
Gelmişken bildirim de yapayım,
Dirilt Kalbini - Nouman Ali Khan
Hoşgeldiniz,Beyaz Zambaklar Ülkesinde güzel seçimMerhabalar hanımlar ben Yen'i üyeyim ve kitap ile ilgili bir bölüm görünce uçup geldim:) Ben de Emre Dorman'ın bir kitabını bitirdim şimdi Küçük Mucizeler Dükkanı'nı okuyorum. 310.sayfadayım. Sıra da İdealist Öğretmen ve Beyaz Zambaklar Ülkesinde var. Herkese iyi okumalar:)
Bekliyim günüme kadar seriyi siz tamamlayın o zamanZor dene ama yine de :)
Valla çok güzeldi. Biz de bayıldık. Zaman zaman yeni fotolarda ekleyeceğim.Yeni bir yerler görmek kitap okumak kadar bir şeyler kazandırıyor, keyif veriyor insana. Bugün de okumayıver, çok güzel bir tatil geçirdin gibi görünüyor.
Ben bayıldım oralara
Heoşgeldin. Her şey çok güzel görünüyordu. Sende çok güzeldin
Tamamen gezme ile ilgili. Biz de yeşil pasaport var canım. Vize problemimiz olmuyor. Diğer konularda ayrıntıyı özelden vereyim istersen. Ne istersen sor canımcımPapatya iş için miydi gezme mi ? Daha ayrıntılı alsak vize vs nasil noluyor konaklama şu bu :))
Umarım tatilin iyi geçmiştir,seni tekrar sahalarda gördüğüme sevindim
M maviduvar1 hosgeldin nerelere gittin cok merak ettim.
kirmizi oje hosgeldin cok guzel vakit gecirmissindir umuyorum bol bol hasret giderdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?