Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Geçmiş olsun.

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun üzüldüm

çok geçmiş olsun, Allah sabır versin, en kısa zamanda çok sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah
ben tüp bebekle hamile kalabildim o yüzden bu konuda çok hassasım
haddim değil belki ama pıhtılaşma, genetik test vs yaptırmadıysanız yaptırmanızı tavsiye ederim
aslında çok basit çözülecek sorunlar oluyo ama bizim doktorlarımız düzgün yönlendirmediği için insanlar üzüldükleri ile kalıyorlar

Çok geçmiş olsun. Allah sabır versin sizlere.
İnşallah en doğru zamanda Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

çok geçmiş olsun, eşinize ve size bol sabırlar diliyorum...

sabine geçmiş olsun. Eşine ve sana sabırlar diliyorum.

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun üzüldüm

Çok geçmiş olsun. Allah sabır versin sizlere.
İnşallah en doğru zamanda Rabbim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim hepinize..
_meLinDa_ cım geçen yıl 8. haftada kalbi durduğu zaman doktor beş hamileden birinde bu durum oluyor,normal karşılıyoruz demişti,o yüzden araştırma yaptırmamıştık,bu seferde düşükle sonuçlanınca doktor pıhtılaşmadan şüphelendi,bakalım önümüzdeki hafta kan tahlili yaptıracağız.Hakkımızda hayırlıysa olsun diyoruz.Burayı BDV ye çevirdim kusura bakmayın,tekrar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.

Başlangıç
Çok sürükleyici. Tavsiye ederim

çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı bir hamilelik, ve sağlıklı bir bebek nasip etsin bundan sonra insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…