Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok geçmiş olsun Rabbim en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin.

Sabinecik çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.
Başlangıç
Çok sürükleyici. Tavsiye ederim

Olabilir aslında ama kitap almak istemiyorum. Hali hazırda bekleyen çok kitabım var. Bir kaç gün okumayayım özleyeyim kitapları o zaman daha tatlı geliyor.

Kardeşim yonetimle ilgili bir bölümde okuyor, orada hoca bu ve bir kaç kitabı, yönetim psikolojisini anlamaları için okumalarını önermişti. Ben de okudum, akıcı değil, zor bitirmiştim.
Aslında kitap kötü diyemem. Karakterler, karakterlerin kendi içindeki zıtlaşmaları, Ralph ve Jack ikilisinin özellikle de Jack in liderlik mücadelesi, üstünlüğü ele geçirmek için yaptıkları, Jack ve diğer çocukların yaşadığı değişim, en önemlisi de Simon karakteri ve Sineklerin Tanrısı arasındaki diyaloglar çarpıcıydı bence. Ama işte bazı şeyler havada kalıyor okurken biraz çeviriden kaynaklı sanırım. Mina Urgan gerçekten güzel bir son söz yazmış ama çeviri de biraz zorlamış.

Çok geçmiş olsun. Zor bir dönem gerçekten, yaşamayan bilemez. Umarım fazla yıpranmadan atlatırsınız.

Selam kizlar,
Cuma Anna Karenina temsiline gittik. Izlerken bunun kitabinj ne guzel okurdum ben beee dedim ama salon cok sicakti bir yandan da alerjim bastirinca oyuna kaptiramadim kendimi yeterince. Bildirim sayfasina yaziyim mi Anna Karenina yi :)
Valla okurken bende senin neler hissettiğini hissettim için bi kötü oldu. Hayır bir türlü de bitmedi uzadıkça uzadı
evet hizlica okuyum bitsin dedikce devam etti orayi pas gececektim az daha sabrediyim dedim belki kurtulur ama olmadi .
sabine canim basin sagolsun sana saglik dilerim umuyorum saglikli bir sekilde dilegin gerceklesir biz de buradan kutlariz .

Çok geçmiş olsun sabine ...

Geçmiş olsun iyi misin peki

Çok geçmiş olsun Rabbim en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin.

Sabinecik çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.

Olabilir aslında ama kitap almak istemiyorum. Hali hazırda bekleyen çok kitabım var. Bir kaç gün okumayayım özleyeyim kitapları o zaman daha tatlı geliyor.

Çok geçmiş olsun. Zor bir dönem gerçekten, yaşamayan bilemez. Umarım fazla yıpranmadan atlatırsınız.

sabine çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin size.

sabine canım rabbim sabrınızı versin. Başınız sağolsun

Çok geçmiş olsun sabine ...

Geçmiş olsun iyi misin peki
Çok sağolun kızlar ,eksik olmayın,daha iyiyim,herşeyin hayırlısı diyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…