• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Skosnob Skosnob Canım sözde aklıma tutmuştum doğum tarihini arayacaktım seni. Unuttum Hafta sonu karmaşasında.
İyi ki tanımışım seni. Nice mutlu yaşların,yılların olsun sevdiklerinle. İyi ki doğdun.:KK200::KK200:

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK50:

Günaydın...
Yeni gelen arkadaşlarımız var ne güzel hepiniz hoşgeldiniz.:KK200:
Artık sahalara döndüm çok şükür.:halay:
_Cassandra_ _Cassandra_ xyzt-5544 xyzt-5544 ve _meLinDa_ _meLinDa_ cığımda Bilinmeyen Bir Kadının Mektubuna bügun başlıyorum. İşlerimi toparladım. Birazdan keyifle okumaya başlarım artık.

Acele etme okumak için :KK53:
Ben akşama başlayabileceğim ancak, hatta gece 11den sonra eşim işe gidince okuyabilirim :bicak:

Merhaba :KK3: Herkese iyi haftalar diliyorum. :KK28:

@azra2004 gidiyor olmana üzüldüm. Bu sene ben geldim sen de geldin diye sevinmiştim. Hayırlısı olsun.

N-A-R N-A-R alemsin. :-) Mobilyaların maliyeti :KK70:

M maviduvar1 BUDALA az kalmış. Bence ara verme. (akıl vermek haddime değil ama :oops:)

Skosnob Skosnob nice güzel yaşlar dilerim. :KK6: Doğum günün kutlu olsun , ömrün hep mutlu olsun. :KK37:
:KK33:

Skosnob Skosnob mutlu güzel nice yaşlara tatlım :KK37::KK36::KK36:

Skosnob Skosnob iyi ki doğmuşsun, iyi ki tanımışız seni :KK200:

Skosnob Skosnob Canım sözde aklıma tutmuştum doğum tarihini arayacaktım seni. Unuttum Hafta sonu karmaşasında.
İyi ki tanımışım seni. Nice mutlu yaşların,yılların olsun sevdiklerinle. İyi ki doğdun.:KK200::KK200:

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK50:

Çok teşekkür ederim kızlar.Ben de iyi ki tanımışım sizi :KK200::KK200::KK200::KK200:

Geçmiş olsun Papatya herkes hasta dökülüyoruz. :KK43:

Papatya sen de mi? :KK43:(( NAR'ın dediği gibi herkes hasta... :hasta:
Ben de geçen hafta migrenden çektim. :hasta:
Hepimize Allah şifa versin
sağolun kızlar
başım ağrıyor. birazdan doktora gideceğim. ilaç yazsın.
limon tüketmeye çalışıyorum bol bol...
sana da çok geçmiş olsun canım.

İşyerinde normal kitap okuyabilmeyi çok isterdim yaa.
İş yok şuan, boş boş durup ya da bilgisayar ekranımdan okumaya çalışacağıma ne keyifli olurdu öyle :KK51:
Ben de çok rahat okuyamıyorum aslında. Yani kesintisiz olmadığı için pek tat vermiyor. Ama hiç okumamaktan iyidir.
en azından epub okuyabiliyorsun o da olmasa düşünsene .:(

Ben de çok rahat okuyamıyorum aslında. Yani kesintisiz olmadığı için pek tat vermiyor. Ama hiç okumamaktan iyidir.
en azından epub okuyabiliyorsun o da olmasa düşünsene .:KK43:

Bilgisayar başında olunca sürekli e-kitaplar dikkat çekmiyor.
İşim varken okumuyorum zaten ben de, ama bazen bütün gün yoğun oluyor, bazen hiç iş olmuyor, böyle oyalıyorum kendimi :KK51:

Back
X