- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.501
Ben bu ay okuyamam sanırım, daha Ruhi Mücerret varanaaaa yine küçük bir grup kurduk
ortak okumalara resmen doymuyoruz ha
Hay Allah :) ben Tespih... 'i okuyorum Bulbul'u .. gecen yil okumustum ve cok sevmistim. Sen de seversin diye umuyorum bitirince yorumlarini bekliyorumcnm ben kitapları karıştrmışım:d bülbülü öldürmeyi okuyorum ben :)
inşallah cnm bende ilerlerisini merak ediorumHay Allah :) ben Tespih... 'i okuyorum Bulbul'u .. gecen yil okumustum ve cok sevmistim. Sen de seversin diye umuyorum bitirince yorumlarini bekliyorum
kız ruhi mücerret kolay okunur biter, stefan amca da kısaBen bu ay okuyamam sanırım, daha Ruhi Mücerret var
Size iyi ortak okumalar
kız ruhi mücerret kolay okunur biter, stefan amca da kısa
bence yetişirsin, ay sonuna daha 14 gün var, sana güveniyorum
Bende de var Semerkant, uygun bir zaman olursa ben de okurum sizinle.
Sizin de benim okuyacağımdan şimdi haberiniz oldu
Ben de dahil oldum.
ahahaha hakkaten şimdi haberim oldu
ben semerkantı bu ay içerisinde okuyacağım ona göre
Kaçıncı kitaptasın
aa senin çocuğun var mıydıTünaydin kizlar
Brnim kiz da kitap okumayi sevmezdi. Hatta burda da yazmistim. Ben kitap okumaya basladiktan bir sure sonra o da başladi. Gecenlerde "Anne kitap okumak cok guzel bir seymis." dedi ki cok şasirdim.
Ben Budalayi okurken cok heveslendi. Kisaltilmis Budala vardi brn de onu verdim okusun diye. Bakalim okuyabilecek mi.
Bi kizimiz var esimin onceki evliliginden. Ben henüz becerip de yapamadimaa senin çocuğun var mıydıay ne güzel ya okusun tabi inşallah bitirir kitabı
anladım canım. demek yanlış hatırlamamışımBi kizimiz var esimin onceki evliliginden. Ben henüz becerip de yapamadim
hahah çok güldüm
Sagol canim. Hayirlisi neyse o olsun. Harbiden dogurmadan anneligi tattık. Benim 2 de yegenim var cocuklarim gibi hissettigim. Rabbim onlarin eksikligini vermesin. Sen de cok şanslisin bence kiz kardesin oldugu icin. Ben de kucuk bi kiz kardesim olsun isterdim cok. Kiz evlat ve kiz kardes buyuk şans bence.anladım canım. demek yanlış hatırlamamışımolsun becerip becerememek mevzusu değil ki inşallah nasibimizde varsa olur bebişimiz bizler doğurmadan anneliği tattık. benimde kız kardeşim var bizle yaşıyor anne baba olmayınca erken yaşta öğrendik hem anne hem baba olmanın zorluğunu
Gözün aydın canımmerhabalar
@__Dalida__ seni gördükçe aşka geliyorum bir kitap daha ekliyorum o ay ki listeme harikasın
Semerkant sayfa 127deyim. Şiilerin Hz Ömer'in ölüm yıldönümünde cidden karnaval düzenleyip düzenlemediğini merak ettim araştıracağım. yine merakla okuduğum bir kitap yani :)
yarın sevdicek askerden geliyor, bir kaç gün buralara uğrayamayabilirim. bol okumalı günler dilerim herkese
Bi kizimiz var esimin onceki evliliginden. Ben henüz becerip de yapamadim
Merhaba
Nasılsınız?
2 gündür bildirim yapmıyordum.
Jose Saramago - Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş okudum. Tam okumadım son 30-40 sayfa kaldı. Ama ben motivasyon olsun diye bildirim topikciğine ekledim.
Saramago nun 3 kitabını okumuş oldum böylelikle. Her zaman favorim Körlük
Ayrıca Otomatik Portakal izleyen var mı?
Ne kadar güzel iletişiminiz hep böyle devam eder inşallah:)Bi kizimiz var esimin onceki evliliginden. Ben henüz becerip de yapamadim
kızıMIZ...Bi kizimiz var esimin onceki evliliginden. Ben henüz becerip de yapamadim
Oum bir varmış bit yokmuşu sevdin miMerhaba
Nasılsınız?
2 gündür bildirim yapmıyordum.
Jose Saramago - Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş okudum. Tam okumadım son 30-40 sayfa kaldı. Ama ben motivasyon olsun diye bildirim topikciğine ekledim.
Saramago nun 3 kitabını okumuş oldum böylelikle. Her zaman favorim Körlük
Ayrıca Otomatik Portakal izleyen var mı?
Oum bir varmış bit yokmuşu sevdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?