Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

kız ruhi mücerret kolay okunur biter, stefan amca da kısa
bence yetişirsin, ay sonuna daha 14 gün var, sana güveniyorum

Hmm öyle mi diyosun
Bi şansımı deneyeyim bakalım o zaman. Haftaya akşamları kocam evde yok, o yokken okurum herhalde. Ocak ayında da Semerkant'a başlamış olurum o zamn

Tünaydin kizlar
Brnim kiz da kitap okumayi sevmezdi. Hatta burda da yazmistim. Ben kitap okumaya basladiktan bir sure sonra o da başladi. Gecenlerde "Anne kitap okumak cok guzel bir seymis." dedi ki cok şasirdim.
Ben Budalayi okurken cok heveslendi. Kisaltilmis Budala vardi brn de onu verdim okusun diye. Bakalim okuyabilecek mi.

aa senin çocuğun var mıydı ay ne güzel ya okusun tabi inşallah bitirir kitabı

Bi kizimiz var esimin onceki evliliginden. Ben henüz becerip de yapamadim
anladım canım. demek yanlış hatırlamamışım olsun becerip becerememek mevzusu değil ki inşallah nasibimizde varsa olur bebişimizbizler doğurmadan anneliği tattık. benimde kız kardeşim var bizle yaşıyor anne baba olmayınca erken yaşta öğrendik hem anne hem baba olmanın zorluğunu

Sagol canim. Hayirlisi neyse o olsun. Harbiden dogurmadan anneligi tattık. Benim 2 de yegenim var cocuklarim gibi hissettigim. Rabbim onlarin eksikligini vermesin. Sen de cok şanslisin bence kiz kardesin oldugu icin. Ben de kucuk bi kiz kardesim olsun isterdim cok. Kiz evlat ve kiz kardes buyuk şans bence.

Merhaba
Nasılsınız?
2 gündür bildirim yapmıyordum.
Jose Saramago - Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş okudum. Tam okumadım son 30-40 sayfa kaldı. Ama ben motivasyon olsun diye bildirim topikciğine ekledim.
Saramago nun 3 kitabını okumuş oldum böylelikle. Her zaman favorim Körlük

Ayrıca Otomatik Portakal izleyen var mı?

Gözün aydın canım
Bi kizimiz var esimin onceki evliliginden. Ben henüz becerip de yapamadim

Kitabı okuduktan sonra izledim.Beğenmiştim

Oum bir varmış bit yokmuşu sevdin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…