Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın kızlar..
dün budalayı resmen yedim bu hafta bitireceğim kesin kararlıyım gece 1den sonra daha iyi okunuyormuş bunu anladım @Ruhimucerret rüyasında görmüş ama ben gece düşünmüştüm acaba bütün senenin kitaplarını seçsek mi diye.. bütün ortak okumalarda olmak istiyorum ama hem burda tavsiye edilen kitapları hemde ordakileri almaya kalkarsam kredi kartım patlayacak ondan korkuyorum alamazsamda çok üzüleceğim C Calcifer canım benim temin edilemeyen 1 kitabım vardı bugün iptal ettim onu kitabım yarın ya da öteki gün gelir bende hemen başlayacağım bettybluess hoşgeldin

Günydın hatunlar tespih ağacın gölgesinde 67. sayfadayım :)
Ben de Tespih Agavinin Golgesinde ye baslicam birazdan
cnm nasıl gidyor kitap ben 50. sayfalara kadar biraz zorlandım yabancı isimler ve kitabın temelini ilkin kavrayamadım şimdi biraz oturttum daha rahat gidiyor

Buarada hatunlar yeni kitaplar sipariş verdimm dün ama dr kampanyasını farkedemediyidm Boleyn Kızı serisinin ilk 3 kitabını okumuştum Boleyn kızını henüz okumamıştım onu sipariş ettim Huzur sokağı, Ahmet Ümit İstanbul Hatırası, Nazan Bekiroğlu Yusuf ile Züleyha

Kızlar bişey dicem çok komik olacak biliyorum ama :) Ben tespih ağacın gölgesindeyle bülbülü öldürmeyi karıştırdım Okuduğum kitap Bülbülü öldürmek 67. sayfadayım :) Kitabın içinde tespih ağacıda geçiyordu o kitabıda okumak istiyordum karıştırmışım

tam da bugün sipariş verecektim ortak etkinliğe de katılmak isterim
budala mı şu an ki ortak etkinlik kitabı tabi
budala yı bitirdiler sanırım sonunda. biz bir garip oblomov ile gün olur asra bedel e başlayacağız. istersen bize katılabilirsin. ya da başka bir sayfa daha var ortak okumalarla ilgili ordan da takip edebiirsin

Günaydın kızlar

Özlemişim topiğimizi 3 gündür giremedim. Neler olmuş böyle.. Kalın sayfalı kitaplar 2 kitap sayılsın gibi muhabbet dönmüş. Çok üzüldüm doğrusu.. Kitap severlerden böyle birşey duymak üzdü beni. Ve ince kitap okuyup 1. olmayada çalışmadım hiç Alnımın teriyle tuğla gibi kitapları bitirip 1. oldum. Ve ilk sayfada olmaktan çok gurur duyuyorum

Aralık Ayı Okuduklarım :

1-Kurt Gölü-472 sayfa
2-Aşk-419 sayfa
3-Gün Olur Asra Bedel-413 sayfa
4-Liman caddesi-432 sayfa
5-Trendeki kız-360 sayfa
6-Aşk Meclisi-262 sayfa
7-Göçebe-680 sayfa
8-Gülüm-424 sayfa
9-Değirmen-137 sayfa
10-Şimdi düğün zamanı-564 sayfa
11-Mihrimah-765 sayfa
12-Halka- 512 sayfa
13-Empati-640 sayfa
14-Ustam ve Ben-470 sayfa

Toplam=6,550 sayfa

Harikasın ya ne güzel maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…