- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.461
tam da bugün sipariş verecektim ortak etkinliğe de katılmak isterim
budala mı şu an ki ortak etkinlik kitabı tabi
cnm nasıl gidyor kitap ben 50. sayfalara kadar biraz zorlandım yabancı isimler ve kitabın temelini ilkin kavrayamadım şimdi biraz oturttum daha rahat gidiyorBen de Tespih Agavinin Golgesinde ye baslicam birazdan
budala yı bitirdiler sanırımtam da bugün sipariş verecektim ortak etkinliğe de katılmak isterim
ocak ayının kitabı budala idi, birçoğumuz bitirdik ama devam eden arkadaşlar da vartam da bugün sipariş verecektim ortak etkinliğe de katılmak isterim
@__Dalida__ maşallah yaanasıl bu kadar okumaya fırsat buluyorsun. ben daha empati yi bitirememişken üzerime 13 kitap okumuşun. kendimden utandım .
Günaydın kızlar
Özlemişim topiğimizi 3 gündür giremedim. Neler olmuş böyle.. Kalın sayfalı kitaplar 2 kitap sayılsın gibi muhabbet dönmüş.Çok üzüldüm doğrusu.. Kitap severlerden böyle birşey duymak üzdü beni. Ve ince kitap okuyup 1. olmayada çalışmadım hiç Alnımın teriyle tuğla gibi kitapları bitirip 1. oldum. Ve ilk sayfada olmaktan çok gurur duyuyorum
Aralık Ayı Okuduklarım :
1-Kurt Gölü-472 sayfa
2-Aşk-419 sayfa
3-Gün Olur Asra Bedel-413 sayfa
4-Liman caddesi-432 sayfa
5-Trendeki kız-360 sayfa
6-Aşk Meclisi-262 sayfa
7-Göçebe-680 sayfa
8-Gülüm-424 sayfa
9-Değirmen-137 sayfa
10-Şimdi düğün zamanı-564 sayfa
11-Mihrimah-765 sayfa
12-Halka- 512 sayfa
13-Empati-640 sayfa
14-Ustam ve Ben-470 sayfa
Toplam=6,550 sayfa
Teşekkür ederimHarikasın ya ne güzel maşallah sana
Hoşgeldin:)
ocak ayının kitabı budala idi, birçoğumuz bitirdik ama devam eden arkadaşlar da var
ortak okuma sayfamız burası https://www.kadinlarkulubu.com/foru...a-etkinligi-2017.970146/page-44#post-49736135
uygun olduğun aylar için bekleriz
listeyi görünce ay falan görmedi gözümGeçen ayın okuduklarımı paylaştım canım :)
Bana ve pic kitabına da tiyatro oyununa da bayılmıştimGünaydın Kızlar
Baba ve Pic sayfa 100 deyim
Yağmur sonrasını pek okuyamadım aslında 28 sayfa okudum ama anlamadımbu akşam tekrardan başlıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?