- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.481
Masallah sana canim gercekten ozendim. Kesinlik soyleneni degil yapilani ornek aliyorlar.Teşekkürler canım ben yıllardır çocuklara okusunlar diye uzun uzun konuşup duruyordum.zaten okumayı severler ama okul açıkken dersleri ,etüdü bahane ederler.ben kendim için okuma listesi yapip ,eve astım .gecwn gördüler ,nasıl okudun hiç oturmuyorsun ki diyorlar .Dedim insan isteyince illaki yapar ,Yılbaşından beri hiç okuyun demedim ,deli gibi okuyorlar . Ebeveyn iken Yaptığın ile örnek ol diye boşuna dememisler diyorum:))
Ya ben de 70 deyim onu yazacaktim simdi mesajini gordum. Hic sevemedimmmm ozellikle bebegim ve balim diyip durmalarina gicik oldum. Bilbulu Oldurmek deki sicakligi bulamadim ama sabredicem.Günydın hatunlar tespih ağacın gölgesinde 67. sayfadayım :)
cnm nasıl gidyor kitap ben 50. sayfalara kadar biraz zorlandım yabancı isimler ve kitabın temelini ilkin kavrayamadım şimdi biraz oturttum daha rahat gidiyor
Ya ben kafayı kırıcam :))) 24 saat okuyarak mı bitirdin bunlarııııı :)))))))Günaydın kızlar
Özlemişim topiğimizi 3 gündür giremedim. Neler olmuş böyle.. Kalın sayfalı kitaplar 2 kitap sayılsın gibi muhabbet dönmüş.Çok üzüldüm doğrusu.. Kitap severlerden böyle birşey duymak üzdü beni. Ve ince kitap okuyup 1. olmayada çalışmadım hiç Alnımın teriyle tuğla gibi kitapları bitirip 1. oldum. Ve ilk sayfada olmaktan çok gurur duyuyorum
Aralık Ayı Okuduklarım :
1-Kurt Gölü-472 sayfa
2-Aşk-419 sayfa
3-Gün Olur Asra Bedel-413 sayfa
4-Liman caddesi-432 sayfa
5-Trendeki kız-360 sayfa
6-Aşk Meclisi-262 sayfa
7-Göçebe-680 sayfa
8-Gülüm-424 sayfa
9-Değirmen-137 sayfa
10-Şimdi düğün zamanı-564 sayfa
11-Mihrimah-765 sayfa
12-Halka- 512 sayfa
13-Empati-640 sayfa
14-Ustam ve Ben-470 sayfa
Toplam=6,550 sayfa
Sessizce bir bakıp çıkayıp
Tamam tamam kitabımı okuyup bitireceğim.xyzt-5544 biz çürük elma mıyız neyiz?
Bende de semerkant var.merhabalar
@__Dalida__ seni gördükçe aşka geliyorum bir kitap daha ekliyorum o ay ki listeme harikasın
Semerkant sayfa 127deyim. Şiilerin Hz Ömer'in ölüm yıldönümünde cidden karnaval düzenleyip düzenlemediğini merak ettim araştıracağım. yine merakla okuduğum bir kitap yani :)
yarın sevdicek askerden geliyor, bir kaç gün buralara uğrayamayabilirim. bol okumalı günler dilerim herkese
Ben de dahil oldum.
cnm ben kitapları karıştrmışım:d bülbülü öldürmeyi okuyorum ben :)Ya ben de 70 deyim onu yazacaktim simdi mesajini gordum. Hic sevemedimmmm ozellikle bebegim ve balim diyip durmalarina gicik oldum. Bilbulu Oldurmek deki sicakligi bulamadim ama sabredicem.
Selam kızlar.
Lizbon'a gece treni devam. Yavaş ilerliyorum
@gurudaguruda seni aramızda görmek isteriz. Hemen kaldırmayacağım. Gelmeyeye karar verirsen kaldırırım
@benefitss hoşgeldin
ahahaha hakkaten şimdi haberim oldu
Canim aslinda seninle alakali degildi sanirim ama bu kitap ve sayfa sayisi gibi nicelikler isin icine girince istenmeyen durumlar olmus sanirim.Günaydın kızlar
Özlemişim topiğimizi 3 gündür giremedim. Neler olmuş böyle.. Kalın sayfalı kitaplar 2 kitap sayılsın gibi muhabbet dönmüş.Çok üzüldüm doğrusu.. Kitap severlerden böyle birşey duymak üzdü beni. Ve ince kitap okuyup 1. olmayada çalışmadım hiç Alnımın teriyle tuğla gibi kitapları bitirip 1. oldum. Ve ilk sayfada olmaktan çok gurur duyuyorum
Aralık Ayı Okuduklarım :
1-Kurt Gölü-472 sayfa
2-Aşk-419 sayfa
3-Gün Olur Asra Bedel-413 sayfa
4-Liman caddesi-432 sayfa
5-Trendeki kız-360 sayfa
6-Aşk Meclisi-262 sayfa
7-Göçebe-680 sayfa
8-Gülüm-424 sayfa
9-Değirmen-137 sayfa
10-Şimdi düğün zamanı-564 sayfa
11-Mihrimah-765 sayfa
12-Halka- 512 sayfa
13-Empati-640 sayfa
14-Ustam ve Ben-470 sayfa
Toplam=6,550 sayfa
Bende de var Semerkant, uygun bir zaman olursa ben de okurum sizinle.
Sizin de benim okuyacağımdan şimdi haberiniz oldu
Ben de dahil oldum.
Hemen kitabımı bitireyim de yüzüm olsun. Hoççakalınnnnnanaaaa yine küçük bir grup kurduk
ortak okumalara resmen doymuyoruz ha
Okadar güzel bir kitap ki....ahahaha hakkaten şimdi haberim oldu
ben semerkantı bu ay içerisinde okuyacağım ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?