Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın kızlar
@__Dalida__ maşallah sana canım

dün akşam Kırmızı Zaman'ı bitirdim çok etkileyici, dolu dolu bir kitaptı, çok beğenerek okudum.
bu sabah Bilinmeyen Bir Kadının Mektubunu bitirdim. zaten kitabı elime alınca bir daha bırakamadım yine harika bir stefan zwieg kitabıydı. bir kadının bu kadar çok sevmesi ve bir adamın, kadın onun beklerken bütün hayatını onun üstüne kurmuş ve ölmüşken yinede de kadını tanıyamaması, kaybedilen bir çocuk zaten ben en başta çocuğu okumuşken hemen duygulandım ve kitabın bir çok yerinde ağlayasım geldi. kısacası çok beğendim N-A-R çok teşekkür ederim yeniden bu kitabı okumama vesile olduğun için

@benefitss hoşgeldin

Masallah sana canim gercekten ozendim. Kesinlik soyleneni degil yapilani ornek aliyorlar.

Ya ben de 70 deyim onu yazacaktim simdi mesajini gordum. Hic sevemedimmmm ozellikle bebegim ve balim diyip durmalarina gicik oldum. Bilbulu Oldurmek deki sicakligi bulamadim ama sabredicem.

Sessizce bir bakıp çıkayıp
Tamam tamam kitabımı okuyup bitireceğim. xyzt-5544 biz çürük elma mıyız neyiz?

Ya ben kafayı kırıcam :))) 24 saat okuyarak mı bitirdin bunlarııııı :)))))))
maaşallah maaşallhhhhhh, özendimmm

Sessizce bir bakıp çıkayıp
Tamam tamam kitabımı okuyup bitireceğim. xyzt-5544 biz çürük elma mıyız neyiz?

Biz tembel elmalarız sanırım, ha bide uykucu
İş de bugün bir yoğun, iki iş arası buraya bakıp koşarak devam ediyorum sonra
Akşama bitirirriz ama bence biz, güveniyorum yani ikimize de

merhabalar
@__Dalida__ seni gördükçe aşka geliyorum bir kitap daha ekliyorum o ay ki listeme harikasın
Semerkant sayfa 127deyim. Şiilerin Hz Ömer'in ölüm yıldönümünde cidden karnaval düzenleyip düzenlemediğini merak ettim araştıracağım. yine merakla okuduğum bir kitap yani :)
yarın sevdicek askerden geliyor, bir kaç gün buralara uğrayamayabilirim. bol okumalı günler dilerim herkese

@__Dalida__ maşallah sana. bu kadar kitabı okuyacak vakti nasıl buluyorsun...nazar değmesin inşallah.

M mambur bu çocuklar görerek öğrenir bi benim oğluma işlemiyor.hayatta sevmiyor kitap okumayı. maşallah çocuklarına.

Bende de semerkant var. _meLinDa_ ile okuyacağız onunda okyacağımızdan şimdi haberi şimdi oldu.

Ya ben de 70 deyim onu yazacaktim simdi mesajini gordum. Hic sevemedimmmm ozellikle bebegim ve balim diyip durmalarina gicik oldum. Bilbulu Oldurmek deki sicakligi bulamadim ama sabredicem.
cnm ben kitapları karıştrmışım:d bülbülü öldürmeyi okuyorum ben :)

Canim aslinda seninle alakali degildi sanirim ama bu kitap ve sayfa sayisi gibi nicelikler isin icine girince istenmeyen durumlar olmus sanirim.
Arkadasimiz da alindi gitti ona da uzuldum. Bu sayfa olayini ben hala anlamis degilim. Kim ne kadar okursa okur sonucta onemli olan okumak ve bunu yorumlarla paylasabilmek. 50 sayfa da okurum 150 de. canim istemezse hic okumam ortada bir yaris da yok.
Okuyan gozlerine saglik.1. Lik de sonucta bir yaris sonucu elde edilmedi. Sen emek verdin, gonlunu verdin. Ve boyle de bir hosluk oldu. Ne guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…