- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.521
Sagol canim. Hayirlisi neyse o olsun. Harbiden dogurmadan anneligi tattık. Benim 2 de yegenim var cocuklarim gibi hissettigim. Rabbim onlarin eksikligini vermesin. Sen de cok şanslisin bence kiz kardesin oldugu icin. Ben de kucuk bi kiz kardesim olsun isterdim cok. Kiz evlat ve kiz kardes buyuk şans bence.
Ay keşke vermeseydin çocuk okumaktan soğumasın sonra. Malum bu budala hepimizi budala etti :)Tünaydin kizlar
Brnim kiz da kitap okumayi sevmezdi. Hatta burda da yazmistim. Ben kitap okumaya basladiktan bir sure sonra o da başladi. Gecenlerde "Anne kitap okumak cok guzel bir seymis." dedi ki cok şasirdim.
Ben Budalayi okurken cok heveslendi. Kisaltilmis Budala vardi brn de onu verdim okusun diye. Bakalim okuyabilecek mi.
Yeniden bakayım bende çıkar yine bişeyler belkiBu arada sizinle birsey paylasmak istiyorum. Benim evim 2+1 oldugu icin her yıl kitapligimdan 30-40 tane kistap secip kutuphaneye bagisliyorum. Begenmedigim, tarzim olmayan, kitapligimda olsada olur olmasada olur dedigim kitaplari seciyorum ve bagisliyorum. Geçen yıl şehit kütüphanesi kurmustuk.N-A-R kuzum sagolsun birsürü kitap gondermisti benimle beraber. Simdide kitapagaci niğde toplulugu bir köye kutuphane kuruyor haftasonu kitaplik temizleme işim var.
Bu arada sizinle birsey paylasmak istiyorum. Benim evim 2+1 oldugu icin her yıl kitapligimdan 30-40 tane kistap secip kutuphaneye bagisliyorum. Begenmedigim, tarzim olmayan, kitapligimda olsada olur olmasada olur dedigim kitaplari seciyorum ve bagisliyorum. Geçen yıl şehit kütüphanesi kurmustuk.N-A-R kuzum sagolsun birsürü kitap gondermisti benimle beraber. Simdide kitapagaci niğde toplulugu bir köye kutuphane kuruyor haftasonu kitaplik temizleme işim var.
Bu arada sizinle birsey paylasmak istiyorum. Benim evim 2+1 oldugu icin her yıl kitapligimdan 30-40 tane kistap secip kutuphaneye bagisliyorum. Begenmedigim, tarzim olmayan, kitapligimda olsada olur olmasada olur dedigim kitaplari seciyorum ve bagisliyorum. Geçen yıl şehit kütüphanesi kurmustuk.N-A-R kuzum sagolsun birsürü kitap gondermisti benimle beraber. Simdide kitapagaci niğde toplulugu bir köye kutuphane kuruyor haftasonu kitaplik temizleme işim var.
Hangi yaş grubu için, ben de ayırdım bir kaç kitap bağış için.
Sagolun inşallah. Benim de en buyuk temennim bu.Ne kadar güzel iletişiminiz hep böyle devam eder inşallah:)
Ayy estagfurullah, utandiriyorsun beni. Benim poncigi bi görseniz, sevilmiycek gibi degil. Oyle guzel bi yuregi var ki, kotu biri bile olsa onun bu guzel yuregine dayanamazdi bence. Kizim benim şansim gercekten.kızıMIZ...
SEN NE GÜZEL BİR İNSANSIN.....
gönlünden ve beyin kıvrımlarından öpüyorum seni
Bilmem ki sıkılır mı acaba? Pek yasina uygun degil belki anlamadigi yerler olur ama prensi cok sevecegini dusunuyorum. Hatta ben prenste kizimi gordum. Sanirim prensi budala olarak gormeyen tek okur benimdir. Ben cok sevmistim prensi.Ay keşke vermeseydin çocuk okumaktan soğumasın sonra. Malum bu budala hepimizi budala etti :)
ilk,orta,lise ortak kütüphane onun için yaş sınırlaması yok sanırım.
Ben de zorlanmistim damacana sorun bende mi diye düşünmustum:) demek ki değilmişEh fena değil diyelim. Yazar ütopik şeyler yazıyor. Burda da kimse ölmüyor. Onu hikayelendirmiş. Konu güzel ama kitabın akışı zor. Sürekli metin halinde. Alt alta konışmalar falan yazmıyor
Ben de zorlanmistim damacana sorun bende mi diye düşünmustum:) demek ki değilmiş
Harika :)))
kamuya açık alanda buluşçaz, çalmaz herhalde böbreciklerimi
_asmunikal_ geçtin beni hain dom dom
beğenirsen memnun kalırsn sonra ben görüşcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?