Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Allah eksikliğini göstermesin hem şansımız hem sınavımız o bizim

Ay keşke vermeseydin çocuk okumaktan soğumasın sonra. Malum bu budala hepimizi budala etti :)

Bu arada sizinle birsey paylasmak istiyorum. Benim evim 2+1 oldugu icin her yıl kitapligimdan 30-40 tane kistap secip kutuphaneye bagisliyorum. Begenmedigim, tarzim olmayan, kitapligimda olsada olur olmasada olur dedigim kitaplari seciyorum ve bagisliyorum. Geçen yıl şehit kütüphanesi kurmustuk. N-A-R kuzum sagolsun birsürü kitap gondermisti benimle beraber. Simdide kitapagaci niğde toplulugu bir köye kutuphane kuruyor haftasonu kitaplik temizleme işim var.

Yeniden bakayım bende çıkar yine bişeyler belki

Benim eski kitaplarımın hepsi annemde. Kendi evimde olsa ben de gönderirdim.

Hangi yaş grubu için, ben de ayırdım bir kaç kitap bağış için.

Ne kadar güzel iletişiminiz hep böyle devam eder inşallah:)
Sagolun inşallah. Benim de en buyuk temennim bu.

kızıMIZ...
SEN NE GÜZEL BİR İNSANSIN.....
gönlünden ve beyin kıvrımlarından öpüyorum seni
Ayy estagfurullah, utandiriyorsun beni. Benim poncigi bi görseniz, sevilmiycek gibi degil. Oyle guzel bi yuregi var ki, kotu biri bile olsa onun bu guzel yuregine dayanamazdi bence. Kizim benim şansim gercekten.

Ay keşke vermeseydin çocuk okumaktan soğumasın sonra. Malum bu budala hepimizi budala etti :)
Bilmem ki sıkılır mı acaba? Pek yasina uygun degil belki anlamadigi yerler olur ama prensi cok sevecegini dusunuyorum. Hatta ben prenste kizimi gordum. Sanirim prensi budala olarak gormeyen tek okur benimdir. Ben cok sevmistim prensi.

ilk,orta,lise ortak kütüphane onun için yaş sınırlaması yok sanırım.

Bizim burada okuduğumuz tarz kitaplar liseye uygun mu emin olamadım ya. Ben yollarım gene. Olmadı öğretmenler odasına kitaplık kurarlar kendi aralarında karad verip. Nasıl adres bilgisi alırım acaba?

Eh fena değil diyelim. Yazar ütopik şeyler yazıyor. Burda da kimse ölmüyor. Onu hikayelendirmiş. Konu güzel ama kitabın akışı zor. Sürekli metin halinde. Alt alta konışmalar falan yazmıyor
Ben de zorlanmistim damacana sorun bende mi diye düşünmustum:) demek ki değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…