- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.581
Kızlar,
Sabahtan beri hafif bir karın ağrısı vardı bende. Son iki saattir şiddetlendi. Ve sonuç ne?
Apandist olmuşum. Akşam saat 8 de ameliyata alacaklar beni.
Hatırlarsanız safra kesesi iltihabı olmuştum. Safra kesemi de alacaklar aynı ameliyatta. Zaten safra kesesi ameliyatı için şubatın ortasına gün almıştım.
Dua edin.
çok geçmiş olsun, Allah Şafi ismiyle şifa versin.Kızlar,
Sabahtan beri hafif bir karın ağrısı vardı bende. Son iki saattir şiddetlendi. Ve sonuç ne?
Hatırlarsanız safra kesesi iltihabı olmuştum. Safra kesemi de alacaklar aynı ameliyatta. Zaten safra kesesi ameliyatı için şubatın ortasına gün almıştım.
Dua edin.
Bu arada sizinle birsey paylasmak istiyorum. Benim evim 2+1 oldugu icin her yıl kitapligimdan 30-40 tane kistap secip kutuphaneye bagisliyorum. Begenmedigim, tarzim olmayan, kitapligimda olsada olur olmasada olur dedigim kitaplari seciyorum ve bagisliyorum. Geçen yıl şehit kütüphanesi kurmustuk. @N-A-R kuzum sagolsun birsürü kitap gondermisti benimle beraber. Simdide kitapagaci niğde toplulugu bir köye kutuphane kuruyor haftasonu kitaplik temizleme işim var.
Bu azari çok merak ediyorum abru aykać baya ballandira ballandira anlatmişti ondan beri baya aklimda 1001 kitap listesinde de ikudugu kitabibvardi yanliş hatirlamiyosamMerhaba
Nasılsınız?
2 gündür bildirim yapmıyordum.
Jose Saramago - Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş okudum. Tam okumadım son 30-40 sayfa kaldı. Ama ben motivasyon olsun diye bildirim topikciğine ekledim.
Saramago nun 3 kitabını okumuş oldum böylelikle. Her zaman favorim Körlük
Ayrıca Otomatik Portakal izleyen var mı?
Bu azari çok merak ediyorum abru aykać baya ballandira ballandira anlatmişti ondan beri baya aklimda 1001 kitap listesinde de ikudugu kitabibvardi yanliş hatirlamiyosam
Ah canım, çok geçmiş olsunKızlar,
Dua edin.
Canım güneş çavması var, onun ikinci kitabı da varelenaferrante geçmiş olsun inşaallah çabuk iyileşirsin.
Kızlar bana kitap önerebilir misiniz? İnsanın içindeki hüznü silecek yaşama sevinci verecek bir kitap. Hayat güzel dedirtebilecek bir kitap???
Ben şeker portakalı dan hemen sonra güneşi uyandıralım i okudum ve bende aynı tadı alamadım.Şeker portakalı dan çok etkilenmiştim ,hemen arkasından okudugum icinmi acaba demistim.Gunesi Uyandiralim syf. 120
Nedense Seker Portakalindaki tadi alamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?