- 2 Ocak 2017
- 1.377
- 3.559
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.601
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu bitti. Biraz uzatmalı okudum dün başlamam gerekirken bu akşam başladım. Ama 2. sayfadan itibaren beni benden aldı. Adam bir kadının iç dünyasını nasıl da güzel yansıtmış hayran kaldım. Burnum sızladı çoğu satırda.
Stefan Zweig in tüm kitaplarını edinmek istiyorum. Hatta yakın zamanda elimde olan Bir Kadının Yaşamından 24 Saati okuyacağım.
Çok beğendim Ortaklarım_meLinDa_ xyzt-5544 _Cassandra_
Merhaba kızlar
Hepinize teşekkür ederim dualarınız için. Yarım saat sürmüş ameliyat. İltihaplı apandisti ve taş dolu safra kesemi çıkartmışlar.
Ağrı kesicilerin etkisi yavaş yavaş geçmeye başlıyor. Biraz boğazım acıyor. Nefes boruma tüp takmışlar ameliyat sırasında.
Hala açım. Söylemesi ayıp büyük tuvalet ya da pırt yapana kadar su bile yasak.
Teşekkür ediyorum
Merhaba kızlar
Hepinize teşekkür ederim dualarınız için. Yarım saat sürmüş ameliyat. İltihaplı apandisti ve taş dolu safra kesemi çıkartmışlar.
Ağrı kesicilerin etkisi yavaş yavaş geçmeye başlıyor. Biraz boğazım acıyor. Nefes boruma tüp takmışlar ameliyat sırasında.
Hala açım. Söylemesi ayıp büyük tuvalet ya da pırt yapana kadar su bile yasak.
Teşekkür ediyorum
bi kızı var küçük bebek dahaSelam kızlar.
Lizbon'a gece treni sf 100. Ağır ilerliyorum
Bugün fırsatım olursa gün içinde bende Bilinmeyen Bir Kadının Mektubuna başlamayı düşüyorum.
@Ruhimucerret çok geçmiş olsun. Ne zaman taburcu olacaksın. Sen bekar mıydın?Çocuklar için sordum.
bi kızı var küçük bebek daha
kuzu hani Semerkand? ben bugün başlıcam ona
bol zamanım olur diye düşünüyorum yollarda
ince memed niye okumuyon bizleSemerkant'ta yetişemeyeceğim size yaa
Siz İnce Memed okurken ben de Semerkant okurum artık
Gerçi ben o kitabı kocama hediye almıştım, o okumadan ben okusam ayıp olmaz dimi
Semerkant'ta yetişemeyeceğim size yaa
Gerçi ben o kitabı kocama hediye almıştım, o okumadan ben okusam ayıp olmaz dimi
ince memed niye okumuyon bizle
Olmaz bence. Annelerin çocuklarına yaptığı gibi yap. Zararlı mı , gelişimini etkiler mi, yanlış yönlendirmeler var mı vs kontrol et. Ben okuyup sonra sevgilime sen seversin yok sevmezsin diyorum bir de üstüne.
Semerkant'ta yetişemeyeceğim size yaa
Yok bir şey olmaz bence.Misal ben de kocama bir kitap almıştım.Hem de çok okumak istiyordu.İyi ki serisini almamışım.İlk kitabı beğenirse devamını alırım diye düşündüm.Daha sayfasını açmadı
Okurdu eskiden niye böyle oldu benim koca ya?Bak dertlendim şimdi.
Benimki oyuna sardığı için evde tek başınayken hiç kitap okumuyor. Akşamları da zaten kısıtlı zaman diye daha çok dipdibe olacağımız aktiviteler yapıyoruz vakit kalmıyor. Şu hasretimiz bi dinsin de o zaman usulca alıştıracağım ben ona kitap okumayı
teletabilerBenimki oyuna sardığı için evde tek başınayken hiç kitap okumuyor. Akşamları da zaten kısıtlı zaman diye daha çok dipdibe olacağımız aktiviteler yapıyoruz vakit kalmıyor. Şu hasretimiz bi dinsin de o zaman usulca alıştıracağım ben ona kitap okumayı
Benimki oyuna sardığı için evde tek başınayken hiç kitap okumuyor. Akşamları da zaten kısıtlı zaman diye daha çok dipdibe olacağımız aktiviteler yapıyoruz vakit kalmıyor. Şu hasretimiz bi dinsin de o zaman usulca alıştıracağım ben ona kitap okumayı
Taze evliler siziiiiiiiii
teletabiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?