Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

geçmişolsun cnm Allah şifalar versin

Bende eşime alıştırdım :) kitaplarını ben seçip alıyorum ama edebiyat tarzı okumuyr tarihi şeyler seviyor tarihi bilgilerin olduğu kitaplar okumak istiyor

geçmiş olsun canım. inşallah daha iyisindir şimdi.

Günaydın
Bende Geçen haftadan elimde kalan bir türlü başlayamadığım Momo ya bugün başlıyorum. Hemencik bitireyim de Semerkand a yetişeyim.
Aklımda Doğunun Limanları olarak kalmış gerçi.
Fedailerin Kalesi Alamut tan önce önerilen kitap hangisiydi acaba? Konularına bir bakayım Semerkand ve Doğunun Limanları nın.

@Ruhimucerret acil sifalar dilerim. Zamaninda gitmen iyi olmus.
Tespih Agacinin Golgesinde syf 157.
Irk, din, dil, koylu, kentli ayrimindan nefret ediyorum. Insanlarin ticari meta olarak alinip satilmis olmasi, canlarinin hice sayilmasini aklim almiyor. Homo sapiens kadar zalim bir canli turu yok!
Simdi ne yapiyor bu medeniyet???
Hayvanlari alip satiyor. Carklarin donmesi icin deney yapiyoruz, canlarini yakip olduruyoruz.....
Aptalca savaslardan, herhangi bir sebeple insanlarin oldurulmesinden zaten bahsetmeye bile gerek yok.... off dertlendim.

Semerkand yazıp durmuşum. Semerkant yazaymışım iyimiş.

RuhiMucerret ameliyatının iyi geçmesine sevindim. Tekrar geçmiş olsun. İnşallah çarçabuk toparlanırsın.
Bizim de aşkımız sizler gibi 15641689 yıl geçince bile devam etsin, o zaman da teletabi olalım inşallah
çok amin!
Ben de teletabi olmak istiyorum, şu an birden canım istedi, özledim sanırım.
inşallah tez vakitte sen de olursun canım.

geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…