- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.621
teletabiler
Kızlar,
Sabahtan beri hafif bir karın ağrısı vardı bende. Son iki saattir şiddetlendi. Ve sonuç ne?
Apandist olmuşum. Akşam saat 8 de ameliyata alacaklar beni.
Hatırlarsanız safra kesesi iltihabı olmuştum. Safra kesemi de alacaklar aynı ameliyatta. Zaten safra kesesi ameliyatı için şubatın ortasına gün almıştım.
Dua edin.
Bizim de aşkımız sizler gibi 15641689 yıl geçince bile devam etsin, o zaman da teletabi olalım inşallah
Ben de teletabi olmak istiyorum, şu an birden canım istedi, özledim sanırım.
Allah gönlüne göre versin canım
geçmişolsun cnm Allah şifalar versinMerhaba kızlar
Hepinize teşekkür ederim dualarınız için. Yarım saat sürmüş ameliyat. İltihaplı apandisti ve taş dolu safra kesemi çıkartmışlar.
Ağrı kesicilerin etkisi yavaş yavaş geçmeye başlıyor. Biraz boğazım acıyor. Nefes boruma tüp takmışlar ameliyat sırasında.
Hala açım. Söylemesi ayıp büyük tuvalet ya da pırt yapana kadar su bile yasak.
Teşekkür ediyorum
Kızlar,
Sabahtan beri hafif bir karın ağrısı vardı bende. Son iki saattir şiddetlendi. Ve sonuç ne?
Hatırlarsanız safra kesesi iltihabı olmuştum. Safra kesemi de alacaklar aynı ameliyatta. Zaten safra kesesi ameliyatı için şubatın ortasına gün almıştım.
Dua edin.
Semerkand yazıp durmuşum.Günaydın
Bende Geçen haftadan elimde kalan bir türlü başlayamadığım Momo ya bugün başlıyorum. Hemencik bitireyim de Semerkand a yetişeyim.
Aklımda Doğunun Limanları olarak kalmış gerçi.
Fedailerin Kalesi Alamut tan önce önerilen kitap hangisiydi acaba? Konularına bir bakayım Semerkand ve Doğunun Limanları nın.
RuhiMucerret ameliyatının iyi geçmesine sevindim. Tekrar geçmiş olsun. İnşallah çarçabuk toparlanırsın.Merhaba kızlar
Hepinize teşekkür ederim dualarınız için. Yarım saat sürmüş ameliyat. İltihaplı apandisti ve taş dolu safra kesemi çıkartmışlar.
Ağrı kesicilerin etkisi yavaş yavaş geçmeye başlıyor. Biraz boğazım acıyor. Nefes boruma tüp takmışlar ameliyat sırasında.
Hala açım. Söylemesi ayıp büyük tuvalet ya da pırt yapana kadar su bile yasak.
Teşekkür ediyorum
çok amin!Bizim de aşkımız sizler gibi 15641689 yıl geçince bile devam etsin, o zaman da teletabi olalım inşallah
inşallah tez vakitte sen de olursun canım.Ben de teletabi olmak istiyorum, şu an birden canım istedi, özledim sanırım.
geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versinKızlar,
Dua edin.
inşallah tez vakitte sen de olursun canım.
...ve bir deBen sizi de sürüklerim peşimden, hepimiz olalım hayırlısıyla, sen,minerva1988 _asmunikal_ tam da 4 teletabi olduk, süper bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?