Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Benim okumadığım bir Ziyan bir de Daha kaldı. İlk Kinyas ve Kayrayı okumuştum. Hatta bu kitabında dediğin gibi Hakan ismiyle kendisi de vardı. Okurken tereddüt etmiştim kendinden mi bahsediyor diye. Daha sonra diğerlerini almıştım. Çok değişik. özgün bir anlatımı var, okudukça alıştırıyor kendine.

Gizim ya bu yorumları word belgesinde topluyor musun ? Toplamiyorsan topla bayıldım ya lütfen sadece buralarda kalmasın . Alalım sade birlikte okuyalım canım

Yok kuzum toplamıyorum, buraya yazıyorum sadece. Okuyalım tabi, merak ettim. Birlikte yorumlarız.

Yorumlarını okumalara doyamam.

Ben de sana doyamıyorum ki.

Canım içinde şiddet, tecavüz, küfür; kısacası olumsuz ne varsa her şey var. Ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman okumayı deneyebilirsin, yanlış yönlendirmek istemem.

Akşama yine misafirim var okuyamıcam Çiğ köfte partisi yapcaz gelin kızlar hepiniz.

Ooo çiğköfte , en sevdiğim.

:) Peki,
taşları yerine oturtuyorum mini mini tepkileri anlayabiliyorum, anlamamıştım halbuki :))
farzedin ki gerçekten davranışlar abartılı, bu niçin rahatsız ediyor sizleri bilgelerim, her birimiz kim bilir nerelerden katılıyoruz yazıyoruz klavye başındayız :) hakaret kötü söz olmadıkça ya da aşağılama laf sokma küçümseme... paylaşmanın neresi kötü neden iğreti duruyor bu niye bunlar hissedildi (
ben üzüldüm, ilk defa hiç tanımadığım insanların tavrı karşısında, tanışmıyoruz umursamamam gerek değil mi
ama öyle olmuyor :) kırıldım da galiba :)))
klavyeler başında oluşumuz birbirimizi tanımıyor oluşumuz birşeyler paylaşmadığımız anlamına gelmiyordu benim için, ben sevmiştim burayı, gerçekten sevmiştim :)
"birşey yapmadık kalp kırmak için sen alıngansın" yorumlarını da okuyacağım buna eminim. Ama bu düşünce ile üzerimizden yükü atıp kendimizi rahatlatırız hep, karşıdaki kırılmıştır ama onu es geçeriz, çünkü biz bişe yapmamışızdır, (ama kendimizce birşey yapmamışızdır)
kitap okuyanlar müzikle uğraşanlar kadife ruhludur kırmazlar derdi dedem :)
değil galiba, büyük ama o da yanılmış, ruhu şad olsun :)
paylaşmak sormak öğrenmek hepsi çok keyifliydi burada benim için, hepinizi de gerçekten sevdim abartı asla değil, ya da bırakın olsun ne yapayım, bunun kimseye zararı olmamalıydı hele ki klavye başındaa :)))
komşu kızı değildim ki ya da görümce kaynana değildim ki tahammülsüzlük yaratayım, yüz yüze olacağımız bir durum yoktu yani :)
Olmasaydı keşke, çok buruldum. Hak konusuna gelince hepinize istisnasız hepinize helal olsun :)) bu kırkınlığım yüzünden Rabbim birinize kızar da herhangi bir ceza verirse (ki ilahi adalete inanır ve korkarım) ben çok üzülürüm o yüzden dua ediyorum "Allahım olur böyle şeyler hepimizi affet insanız, sadece hafiflet şu anki duygularımı ve unuttur, buna yardımcı ol" diyorum :)
Polemik mi asla asslaaaa o amacım yok, olamaz. Ama sizler de şu yazımdan sonra bunu yapmayın olur mu bir ademoğlu olarak ricamdır sizlerden, yeterince kırgınım zaten buna inanın, daha fazla kırılmayayım kırılmayın kırılmasın kırılmasınlar...
hepimiz zaten kendimizce zor şeyler yaşıyoruz, ekstradan +1 neden olsun ki
Boolllll kitaplı filimli günleriniz olsun :)
Burada paylaşacağınız hemde benim gibi şu saatten sonra ne denir acaba endişesi yaşamadan özgürce paylaşacağınız bol anınız olsun
Mutlulukla sağlıkla huzurla kızlar :)
Hoşça kalın, kitapla kalın :) sevgiyle de kalın birde
hepinizi beyin kıvrımlarınızdan öpüyorum

Benim mesajım sonucu tüm bu kanılara vardın anlıyorum ki.
Sen çok engin yürekli ve naifsin ya peki benim tavrımdan yola çıkıp tüm sayfaya katılanlara atıfta bulunman ne kadar hoş oldu?
Benim tavrım hatalı olabilir.. Ama bu uzun, naif yazından sonra düşüncelerimde pek yanılmadığımı hissettim.
Benim de amacım polimik yaratmak değil, bunu belirteyim. Bana karşılık bir mesaj olduğu için yanıtsız bırakmıyorum sadece.
Hoşçakal.
Ben de sana mutluluklar dilerim.

Merhaba kızlar
Okuyamadım yazdıklarınızı
Benim kız biraz hasta oluyor gibi emin değilim hafif ateşi çıktı

İnce Memed 1
Sayfa 25-30 gibi bir yerde kaldım akşam, hala aynı yerdeyim. Öperim hepinizi

Merhaba kızlar
Okuyamadım yazdıklarınızı
Benim kız biraz hasta oluyor gibi emin değilim hafif ateşi çıktı

İnce Memed 1
Sayfa 25-30 gibi bir yerde kaldım akşam, hala aynı yerdeyim. Öperim hepinizi
Geçmiş olsun. Havalar yine soğudu hastalıklar koşarak geldi

Gizim ya bu yorumları word belgesinde topluyor musun ? Toplamiyorsan topla bayıldım ya lütfen sadece buralarda kalmasın . Alalım sade birlikte okuyalım canım
Cok iyi ifade ediyor degil mi kendini ben de dort gozle __giz__ in yorumlarini bekler oldum. Bu arada Hakan Gunday hic okumadim ben. Zaten kolay melankoliye girerim, ruh halimi depresif moda sokar diye cesaret edemiyorum. Cok karamsarmis gibi bir onyargim var. Bu Tezer OZLU de oldu sevememistim o yuzden Ozlu'yu. Itiraf ediyorum.
Sade'yi begenmedin demek sen de. Ben de hic sevmemistim. Seytani bir yozlugu var o yuzden sevmiyorum.

Okudum ben. Guzel bir kitapti. Yogun agir bir kitap sonrasi kafa dinlendirmek icin okuyabilecegin ancak bos olmayan hos bir kitap. Eski hollywood filmleri tadinda zaten filmi de cekilmis biliyorsun.

ben de öğle arasında biraz okuyabildim
yorumlarında ara vermeyin yoksa ucu kaçar diyordu, cidden sakin sakin uzun uzun okumak lazım sanırım
akşam yemeğim var okuyacağım
Evet bende işte okuyorum. Normal kitap okumak sorun oluyor çünkü. PDF olarak elimde olsa daha sağlıklı olurdu. Kısa basit kitapları pdf okumak oluyor ama tol'un rahat olacağını düşünmüştüm ama yanılmışım

geçersen sen geç beee Başkası birinci olmasın sen ol
kalbimin birincisin ki sen

Aleksandr Puşkin-Yüzbaşının Kızı bitti. Yaşanmış hikayeler okumayı başarılı bir kurgu okumaya yeğlemişimdir genelde. Bu hikaye de 'Rastlantı sadece bir rastlantı mıdır?' gibi sorular aklımı kurcaladı. Bazen bize de gerekli olan deli cesareti denilen şey değil mi zaten?
Fareler ve insanlara başlayacağım.
İyi okumalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…