- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.601
Tunaydın bayanlar
Malum çocuklarla sohbetinize katılamıyorum ama sadece sizi okumak bile iyi hissettiriyor kendimi...İyiki varsınız...
Tesla 28.sayfadayim
Martı -richard Bach bitti.
Martı yı lise başında okumuştum ,yanlış hatırlamıyorsam .Çok etkilenmemistim ,çokta özünü anlayamamıştım.belli yaşta tekrar okumak lazım kitapları ..
Ya sizi okudukça bende kıskanıyorum ,ince memed okuyasım var ama dün baktım hakkaten çok pahalıymıs..
Bir sonraki ortak okumalar hangi kitaplar olacak?Şimdiden almaya çalışayım bari:)
Sev onu :)) dene bi kere
Yazar F. Scott Fitzgerald
Bu yazarın herhangi bir kitabını okuyan var mı ?
Muhteşem Gastby diye bir kitabı varmış ve sinemaya da uyarlanmış az önce tuhaf bir şekilde keşfettim.
Film de şu sözlerle başlıyor
"”Daha genç ve daha zayıf olduğum yıllarımda babam bana iyi bir öğüt vermişti. ‘Her daim kişilerin iyi yanlarını görmeye çalış’ derdi. Bunun bir sonucu olarak tüm düşüncelerimi kendime saklama eğilimindeydim. Ama benim bile bir sınırım var…”
İnsanların abartılı davranışlarından sıkıldım. Tepkimi de buraya not bıraktım Canım.Noliiii
:) bir arkadaşım sosyal medyasında filmin başındaki sözleri videoya almış ve paylaşmışTuhaf birşekilde keşfettim demişin yaNasıl bir şekilde keşfettin merak ettim doğrusu ?
Yazar 20. yüzyılın Amerikada belkide en önemli yazarıdır. Ayrıca kitabı Muhteşem Gastby ABD'de klasik olarak okunuyor.
Tavsiye ederim güzel bir kitaptır.
Burda mııııİnsanların abartılı davranışlarından sıkıldım. Tepkimi de buraya not bıraktım Canım.
Teşekkürler canım bende edinmeye çalışayım ,sizle birlikte okumak çok zevkli olurşubatta on küçük zenci de var
mart sevda sözleri/ bir grup da 1q84
nisan bayan peregrinenin tuhaf çocukları
onun dışında illa ortak kitaplarımızın oluyo spontan ortak okumaya girişiveriyoruz
Tatlım niye alınayım :) daha önce de alınmamıştım ki nereden çıkardınşimdi Okyanusya bu kitabı nasıl ilk kez duyuyorsun şaşırdım doğrusu dicem ama yine alıncan diye korkuyorum
herkes okumamış olabilir ama cidden oldukça bilinen bir kitap, filmi de bir o kadar popüler oldu
güzel bir yayınevinden okumanı tavsiye ederim, filmi de harikadır
Orada burada fark eder mi?Burda mıııı
Ama kim sıkar ki burada, hepsi kitap aşığııı kadife insanlar :)
İnsanların abartılı davranışlarından sıkıldım. Tepkimi de buraya not bıraktım Canım.
Ben miyim nar :SOrada burada fark eder mi?
Şaştığım nokta bambaşka.. Algılayıp üstüme alınmıyorum tavrına mı şaşsam.. Yoksa algılayamamış olma olasılığına mı?
Hayat işte...
Dün Tol kitabına başladım yaklaşık 100 150 okudum. Bu sabah başa aldım bir daha baştan okuyorum. Dün kendimi veremedim herhalde kişiler hepsi çok karıştı. Aslında çok basit bir dili var ama kendimi veremedim sanırım. Güzel kitap olduğunu düşündüğüm için başa aldım. Başa almamış olsaydım seni geçerdim
ben de öğle arasında biraz okuyabildimDün Tol kitabına başladım yaklaşık 100 150 okudum. Bu sabah başa aldım bir daha baştan okuyorum. Dün kendimi veremedim herhalde kişiler hepsi çok karıştı. Aslında çok basit bir dili var ama kendimi veremedim sanırım. Güzel kitap olduğunu düşündüğüm için başa aldım. Başa almamış olsaydım seni geçerdim
Dün Tol kitabına başladım yaklaşık 100 150 okudum. Bu sabah başa aldım bir daha baştan okuyorum. Dün kendimi veremedim herhalde kişiler hepsi çok karıştı. Aslında çok basit bir dili var ama kendimi veremedim sanırım. Güzel kitap olduğunu düşündüğüm için başa aldım. Başa almamış olsaydım seni geçerdim
ben de öğle arasında biraz okuyabildim
yorumlarında ara vermeyin yoksa ucu kaçar diyordu, cidden sakin sakin uzun uzun okumak lazım sanırım
akşam yemeğim var okuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?