Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

şubatta on küçük zenci de var
mart sevda sözleri/ bir grup da 1q84
nisan bayan peregrinenin tuhaf çocukları

onun dışında illa ortak kitaplarımızın oluyo spontan ortak okumaya girişiveriyoruz

Yazar F. Scott Fitzgerald

Bu yazarın herhangi bir kitabını okuyan var mı ?
Muhteşem Gastby diye bir kitabı varmış ve sinemaya da uyarlanmış az önce tuhaf bir şekilde keşfettim.
Film de şu sözlerle başlıyor
"”Daha genç ve daha zayıf olduğum yıllarımda babam bana iyi bir öğüt vermişti. ‘Her daim kişilerin iyi yanlarını görmeye çalış’ derdi. Bunun bir sonucu olarak tüm düşüncelerimi kendime saklama eğilimindeydim. Ama benim bile bir sınırım var…”

Tuhaf birşekilde keşfettim demişin ya Nasıl bir şekilde keşfettin merak ettim doğrusu ?

Yazar 20. yüzyılın Amerikada belkide en önemli yazarıdır. Ayrıca kitabı Muhteşem Gastby ABD'de klasik olarak okunuyor.
Tavsiye ederim güzel bir kitaptır.

:) bir arkadaşım sosyal medyasında filmin başındaki sözleri videoya almış ve paylaşmış
Beni de etiketlemiş, uzun zamandır da dikkat etmemişim ve etiketi onaylamamışım bu nedenle farketmemişim
özelden gönderdi sonra falan filan...
gördüm google yazdım ve keşfettim

şimdi Okyanusya bu kitabı nasıl ilk kez duyuyorsun şaşırdım doğrusu dicem ama yine alıncan diye korkuyorum
herkes okumamış olabilir ama cidden oldukça bilinen bir kitap, filmi de bir o kadar popüler oldu
güzel bir yayınevinden okumanı tavsiye ederim, filmi de harikadır

şubatta on küçük zenci de var
mart sevda sözleri/ bir grup da 1q84
nisan bayan peregrinenin tuhaf çocukları

onun dışında illa ortak kitaplarımızın oluyo spontan ortak okumaya girişiveriyoruz
Teşekkürler canım bende edinmeye çalışayım ,sizle birlikte okumak çok zevkli olur

Tatlım niye alınayım :) daha önce de alınmamıştım ki nereden çıkardın
duymadım bilmiyorum ama öğreniyorum böylece ayıbımı kapatıyorum amaa

Burda mıııı
Ama kim sıkar ki burada, hepsi kitap aşığııı kadife insanlar :)
Orada burada fark eder mi?
Şaştığım nokta bambaşka.. Algılayıp üstüme alınmıyorum tavrına mı şaşsam.. Yoksa algılayamamış olma olasılığına mı?
Hayat işte...

Ben 2 gündür misafir ağırlıyorum ve kitap okuyamıyorum. Heyyy _asmunikal_ geçtin benii
Dün Tol kitabına başladım yaklaşık 100 150 okudum. Bu sabah başa aldım bir daha baştan okuyorum. Dün kendimi veremedim herhalde kişiler hepsi çok karıştı. Aslında çok basit bir dili var ama kendimi veremedim sanırım. Güzel kitap olduğunu düşündüğüm için başa aldım. Başa almamış olsaydım seni geçerdim

ben de öğle arasında biraz okuyabildim
yorumlarında ara vermeyin yoksa ucu kaçar diyordu, cidden sakin sakin uzun uzun okumak lazım sanırım
akşam yemeğim var okuyacağım

geçersen sen geç beee Başkası birinci olmasın sen ol

ben de öğle arasında biraz okuyabildim
yorumlarında ara vermeyin yoksa ucu kaçar diyordu, cidden sakin sakin uzun uzun okumak lazım sanırım
akşam yemeğim var okuyacağım

Akşama yine misafirim var okuyamıcam Çiğ köfte partisi yapcaz gelin kızlar hepiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…