- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.641
İyi akşamlar kızlar
Şehir dışında gezmelerdeyğm ama yine de kitabımı okumaya çalışıyorum.
İnce memed 1 sayfa 240 Dayım. Yazamadan da okumaya çalışıyorum sizi. Tavsiye ettiğiniz kitapları da kitap yurdundaki alışveriş listeme ekliyorum. Alınacak ve okunacak bir dünya kitabım oldu
Aksam ceyiz hazirligi icin kadeh aramaktan bitap dustum bu ne yaaaaa !!! Hayati kendimize zorlastiriyoruz öff kitabimi da okuyamadim. Pek de sarmadi sanirim yoksa simdiye biterdi. Iyi geceler canlar. Dur bildirimimi yapayim Hitlerin Unutulan Cocuklari syf 142.
Benim kadehlerin kaderi de o olacak eminim. Emegime yazik bu ceyiz olayini hic sevmiyorum. Bu arada gunaydin birebir konusmadik ama sagligin duzelmistir umarim.Günaydın
Epey ilerlemişsin. Güzel gidiyor değil mi?
Ben de almıştım kadeh takımı. 3 senede 3 kere anca kullanmışımdır. O da 2 tanesini. Diğer 10 tane dolap bekliyor
Benim kadehlerin kaderi de o olacak eminim. Emegime yazik bu ceyiz olayini hic sevmiyorum. Bu arada gunaydin birebir konusmadik ama sagligin duzelmistir umarim.
Delirme o çocuğa:) bayılıyorum kitap isimlerineGünaydın herkese kızlar
Evde hiç okuyamıyorum kitap. İş yerinde ise arada da olsa okumaya devam.
Helen Fielding - Deliriyorum Bu Çocuğa sayfa 229
Sakin bir gün olur umarım ve rahatça okuyabilirim.
Bin muhteşem güneş 300 deyim bir saat daha ikuyup yaticam bitmezse çok üzülcem ya bu yazarin uçurtma avcisini da çok sevmistim zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?