Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İyi akşamlar kızlar
Şehir dışında gezmelerdeyğm ama yine de kitabımı okumaya çalışıyorum.
İnce memed 1 sayfa 240 Dayım. Yazamadan da okumaya çalışıyorum sizi. Tavsiye ettiğiniz kitapları da kitap yurdundaki alışveriş listeme ekliyorum. Alınacak ve okunacak bir dünya kitabım oldu

Aksam ceyiz hazirligi icin kadeh aramaktan bitap dustum bu ne yaaaaa !!! Hayati kendimize zorlastiriyoruz öff kitabimi da okuyamadim. Pek de sarmadi sanirim yoksa simdiye biterdi. Iyi geceler canlar. Dur bildirimimi yapayim Hitlerin Unutulan Cocuklari syf 142.

Son düzenleme:
Günaydın

Epey ilerlemişsin. Güzel gidiyor değil mi?

Ben de almıştım kadeh takımı. 3 senede 3 kere anca kullanmışımdır. O da 2 tanesini. Diğer 10 tane dolap bekliyor

Günaydın

Epey ilerlemişsin. Güzel gidiyor değil mi?

Ben de almıştım kadeh takımı. 3 senede 3 kere anca kullanmışımdır. O da 2 tanesini. Diğer 10 tane dolap bekliyor
Benim kadehlerin kaderi de o olacak eminim. Emegime yazik bu ceyiz olayini hic sevmiyorum. Bu arada gunaydin birebir konusmadik ama sagligin duzelmistir umarim.

Günaydın herkese kızlar
Evde hiç okuyamıyorum kitap. İş yerinde ise arada da olsa okumaya devam.
Helen Fielding - Deliriyorum Bu Çocuğa sayfa 229
Sakin bir gün olur umarım ve rahatça okuyabilirim.
Delirme o çocuğa:) bayılıyorum kitap isimlerine

Bin muhteşem güneş 300 deyim bir saat daha ikuyup yaticam bitmezse çok üzülcem ya bu yazarin uçurtma avcisini da çok sevmistim zaten...

Ben uçurtma avcısından daha çok sevmiştim bin muhteşem güneşi

Günaydın. Hayırlı cumalar.
Dörtlerin İmzası bitemedi. Bugün sevdiceğime gideceğim gideceğim, hem hazırlandım. Hem de akşam anneme vakit ayırdım haftasonu yalnız kalacak diye . Dolayısıyla kitap okuyamadım. Bugün bitirirsem yolda da ince memed ile devam edeceğim inş.

Gunaydin.
Biz de dün memlekete geldik tatil için. Sanırım burda fazla okuyamayacagim.
Oğlum da yerini mi garipsedi ne hiç uyumadi dün gece :/

Kırmızı Portakal'i okuyorum. Sayfa 23'teyim.

İnce Memed'e eve gidince başlamak istiyorum. Çünkü burda dar vakitlerde kısa okumalar yapabilirim. İnce Memed'ime uzuun vakitler ayırmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…