- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.681
Evet canim oda çok güzelmiş zaten 3 kitabi var yazarin ama en az beğenileni o sanirim aralarinda genel siralamaSelam kızlar.
İnce Memed e giriş yaptım.
Tol 'e devam.
@kalinkaselin dağlar yankılandı kitabı var bide. ben aldım ama henüz okumadım.
@OKYANUSYAA yazılanları yeni gördüm.. Bir şeyler yazmak istemiyorum. Bir baykuş kolay yetişmiyorO yüzden en kısa sürede burada olmanı umuyorum
Kitap odama yeni köşe takimi aldim minik bişey ... Ama köşe takimini tam kitapligimin oldugu yere almam lazim dolayisiyla hafta sonu kitaplarimi düzenlemem lazim ooooww my gut!!!!
Bu hafta sonu çok işim var yaay stres basti
Sorum şu
Kitaplarinizi neye göre düzenliyosunuz???
Okunanlar okunmayanlar ayri mi ??? Yoksa hepsi bi yerde yazar yazar mi???
Evet canim oda çok güzelmiş zaten 3 kitabi var yazarin ama en az beğenileni o sanirim aralarinda genel siralama
Bin muhteş günes
Ucurtma avcisi
Ve dağlar yankilandi. Şeklinde :)
söylebilirim ben okudum. ince memed ne yapacak bir bilsen :)tünaydınlar
ince memed sayfa 170 . çok akıcı.. sürekli okumak istiyorum ne olacak merak içindeyim.
kalinkaselin ohh sefan olsun....
kitapyurdu önceden siparişlerin içine bir sürü ayraç arada nescafe koyardı. şimdi yapmıyor. dün kitaplığı incelerken farkettim. bir sürü kitapyurdu ayracı var
ekonomik daralma politikasını onlar da başlattı galiba.
Benim kitaplığım küçük olduğu için şuan öyle birşey yapmıyorum.Kitap odama yeni köşe takimi aldim minik bişey ... Ama köşe takimini tam kitapligimin oldugu yere almam lazim dolayisiyla hafta sonu kitaplarimi düzenlemem lazim ooooww my gut!!!!
Sorum şu
okunmayan kitaplarım kitaplığın bir bölmesinde benim.Kitap odama yeni köşe takimi aldim minik bişey ... Ama köşe takimini tam kitapligimin oldugu yere almam lazim dolayisiyla hafta sonu kitaplarimi düzenlemem lazim ooooww my gut!!!!
Sorum şu
Kitap odama yeni köşe takimi aldim minik bişey ... Ama köşe takimini tam kitapligimin oldugu yere almam lazim dolayisiyla hafta sonu kitaplarimi düzenlemem lazim ooooww my gut!!!!
Sorum şu
Hayırlı Cumalar Kızlar
_meLinDa_ la la land'ı izledim ne güzeldi yaa teşekkür ediyorum sana
bildirim yapayım Melekler ve Şeytanlar 120'li sayfalardayım. böyle sürükleyici kitapları seviyorum.
sevgiler benden hepinize
Kalınlık incelik boyuta gor3. Birde kitaplarımın yarısı bu evde yarısı başka evde dağınık vsKitap odama yeni köşe takimi aldim minik bişey ... Ama köşe takimini tam kitapligimin oldugu yere almam lazim dolayisiyla hafta sonu kitaplarimi düzenlemem lazim ooooww my gut!!!!
Sorum şu
taksim demirören'de izledim dün akşam, Cevahir'de de vardı diye hatırlıyorum.La la land'ı nerde izledin kiVizyondan kalkmış gözüküyor ben bulamıyorum
taksim demirören'de izledim dün akşam, Cevahir'de de vardı diye hatırlıyorum.
Benimkiler yazar ve bıy sırasında dururdu annemdeykenKitap odama yeni köşe takimi aldim minik bişey ... Ama köşe takimini tam kitapligimin oldugu yere almam lazim dolayisiyla hafta sonu kitaplarimi düzenlemem lazim ooooww my gut!!!!
Sorum şu
okumadıklarımı ayrı bir rafa koyuyorum, okuduklarımı yazara, yayınevine, türüne ve boyutlarına göre sıralıyorumKitap odama yeni köşe takimi aldim minik bişey ... Ama köşe takimini tam kitapligimin oldugu yere almam lazim dolayisiyla hafta sonu kitaplarimi düzenlemem lazim ooooww my gut!!!!
Sorum şu
anlaştıkGeçen gün bahsettiğim seri biz sana sizda bana alın günümde. sonra onu okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?