Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Evet canim oda çok güzelmiş zaten 3 kitabi var yazarin ama en az beğenileni o sanirim aralarinda genel siralama
Bin muhteş günes
Ucurtma avcisi
Ve dağlar yankilandi. Şeklinde :)

tünaydınlar

ince memed sayfa 170 . çok akıcı.. sürekli okumak istiyorum ne olacak merak içindeyim.

kalinkaselin ohh sefan olsun....
kitapyurdu önceden siparişlerin içine bir sürü ayraç arada nescafe koyardı. şimdi yapmıyor. dün kitaplığı incelerken farkettim. bir sürü kitapyurdu ayracı var
ekonomik daralma politikasını onlar da başlattı galiba.

Kitap odama yeni köşe takimi aldim minik bişey ... Ama köşe takimini tam kitapligimin oldugu yere almam lazim dolayisiyla hafta sonu kitaplarimi düzenlemem lazim ooooww my gut!!!!

Bu hafta sonu çok işim var ya ay stres basti
Sorum şu

Kitaplarinizi neye göre düzenliyosunuz???
Okunanlar okunmayanlar ayri mi ??? Yoksa hepsi bi yerde yazar yazar mi???

Ben raflara okunan okunmayan olarak diziyorum kuzum. Onları da kendi aralarında yazarlarına göre düzenlkiyorum. Tabi boyutlarına da biraz dikkat ediyorum bu arada

Evet canim oda çok güzelmiş zaten 3 kitabi var yazarin ama en az beğenileni o sanirim aralarinda genel siralama
Bin muhteş günes
Ucurtma avcisi
Ve dağlar yankilandi. Şeklinde :)

Benim için uçurtma avcısı bir numara. Şu sözü hiç unutmuyorum.
“...yalnızca bir günah vardır, tek bir günah. O da hırsızlıktır. Onun dışındaki bütün günahlar, hırsızlığın bir çeşitlemesidir...”
...
Bir insanı öldürdüğün zaman, bir yaşamı çalmış olursun. Karısının elinden bir kocayı, çocuklarından bir babayı almış olursun. Yalan söylediğinde, birinin gerçeğe ulaşma hakkını çalarsın. Hile yaptığın, birini aldattığın zaman doğruluğu, haklılığı çalmış olursun. Anlıyor musun?”

söylebilirim ben okudum. ince memed ne yapacak bir bilsen :)

Benim kitaplığım küçük olduğu için şuan öyle birşey yapmıyorum.
Ama ilerisi için, İş bankası gibi güzel bir yanından evinden çıkmış kitapları bir tarafa toplarım:) Bir tarafa da yaşar kemalciklerimi..
Bir yazara ait olan kitapları bir tarafa toplarım.
Diğerlerini karışık bir şekilde boyutlarına göre yerleşitiririm diye düşünüyorum. İleride ne düşünüyorum bilmiyorum elbette. Okumadıklarımı da bir köşeye yerleşitirim. Ama okumaklarım arasında yukardı da belirttiğim gruplardan varsa onları karışık okumadıklarım bölümüne koymam.
Bir tarafa da bu ay okuyacakları mı koyabilirim.

Bir sene içerisinde okunanlarda bir tarafa koyulup sene içeriside bakılıp, helal bana ne çok okumuşum gibi şeylerler de yapılabilir

okunmayan kitaplarım kitaplığın bir bölmesinde benim.
diğerlerini de yazar yazar ve türlere göre sıralıyorum genelde.
polisiye-türk klasikleri-dünya klasikleri gibi..

benim okunmayanlar da en alt rafta duruyor
diğerleri de tür olarak ayırmaya çalıştım bir de aynı yazarın kitaplarını yanyana yapmaya çalıştım
ama o yazara ait yeni kitaplar aldıkça eskilerin yanına koyamadım, ayrı gayrı kaldılar

ben de büyük kitaplık yaptırdığımda klasikler bir yere olmak üzere tür tür ayırmak istiyorum

Bu arada bende ortak okumaya katılıyorum İnce Memed'e başlayacağım ama elimde iki tane yarım kitap var önce onları bitirmem gerek salı gününe kadar bitirip 1 Şubat itibarı ile başlarım sanırım.

_asmunikal_ Bende uçutma avcısını çok beğendim ilk kitaptı ardından Bin muhteşem Güneş i okudum ikisi de harikaydı.

kalinkaselin benim henüz bir kitaplığım yok tv ünitemin kapalı kısmına okuduklarım okumadıklarım üst üste dizdim inşallah eşim sözünde durur ise oturma odama kitaplık yapacak

Kitaplığımı düzenlemek en sevdiğim ev işlerimden biri. Okunmuş kitaplarımı dik olarak yazar adlarına göre sıralıyorum, okumadıklarımı ise sıranın en sonuna yatay bırakıyorum. Genelde 7-10 arası okunmamış kitap oluyor, böylece sürekli tüm kitaplığı aramıyor ne okusam diye.

La la land'ı nerde izledin ki Vizyondan kalkmış gözüküyor ben bulamıyorum

Kalınlık incelik boyuta gor3. Birde kitaplarımın yarısı bu evde yarısı başka evde dağınık vs

Benimkiler yazar ve bıy sırasında dururdu annemdeyken
Şimdi kitaplığım yok henüz.Bir dolabım var oraya koyuyorum.Düzenli değil

okumadıklarımı ayrı bir rafa koyuyorum, okuduklarımı yazara, yayınevine, türüne ve boyutlarına göre sıralıyorum

Benim kitaplığım yok ama dolabımda okuduklarım okumadıklarım şeklinde ayırdım. Onlarda kendi içinde türlerine göre ayrıldı. Türlerde kendi içinde yazarlara göre ayrıldı. Dolabın içinde gözükmüyor olsalarda yazar ayrımından sonra renk ve boy durumuna göre dizdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…