Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Zülfü Livaneli- Mutluluk'u bitirdim
dili açık, anlaşılır kolay okunan bir kitap
ANCAK duygudan yoksundu
yazar kitaptaki aydın karakterin ardına gizlenerek ülkeyi kötülemiş de kötülemiş
kızcağız tecavüze uğradı ama ilerleyen sayfalarda bu olayı hiç düşünmedi bile
aklında hep başımda yemeni var, etrafımdaki İstanbullulara rezil oldum düşüncesi
bir yazar elbet fikirlerini eserinde dile getirecek ama bu kadar göze sokulması irrite etti beni
sözde özgürlükçü olup da başörtüsünü ''yaz sıcağında zırıl zırıl terletecek o bezi'' yalnızca aile baskısı yüzünden takacağını defalarca dile getirmek bana göre ikiyüzlülük...

ilk kez bir kitabın filmini daha çok beğendim
senaristlerine selam olsun

Mutluluk'un filmi çok güzeldi yaa, defalarca çok beğenerek izledim. Kitabın bu şekilde olması gerçekten şaşırttı beni

hep yanlış kitaplar aldın bize, bana da sherlock holmes gibi düşünmek almıştın
kızdırayım seni accık

Bu sene telafi edeceğim
Bu sene hepinize kendim okuyup da beğendiğim kitaplardan seçeceğim
O değil de ben çoğunuza aldığım kitaplardan kendime de almıştım, sizin beğenmedikleriniz bende de var yani

Bu sene telafi edeceğim
Bu sene hepinize kendim okuyup da beğendiğim kitaplardan seçeceğim
O değil de ben çoğunuza aldığım kitaplardan kendime de almıştım, sizin beğenmedikleriniz bende de var yani
şaka takılıyorum kuzum benim, sonuçta listemizde olan kitaplar, merak ettik ekledik

bildirim topiğine yazdım az önce yanlışlıkla, Tol 131. sayfadayım, değişik bir kurgusu var sevdim ben

Kurk Mantolu Madonna bitti. Simyaci dan sonra en begendigim kitap oldu sanirim. Cok yerde gozlerim doldu, icim acidi felaket.
Sabahattin Ali'yi cok begendim. Yazdiklari cok icten geliyor. Anlattigi karakterlerde kendinden bir parca varmis gibi hissediyorum nedense. Keske bu kadar cabuk kaybetmeseydik. O zaman ictenlikle yazilmis daha cok eserini okuma şanssina erişmiş olurduk.

Polisiyeler ayri, okumadiklarim da ayri olmak uzere hepsi kendi icinde alfabetik siradalardi. Kitap sayim daha da artinca kategorilere ayirip alfabetik siraya dizecegim. Di dedim cunku su an hepsi kolilerde evlendigimde goturecegim de. Kocaman bir kutuphane istiyorum. Insallah olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…