Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Otomatik Portakal bitti.

80'li sayfalara kadar çok sıkıldim. Ondan sonra ilgi çekici bir hal aldı kitap.
Beğendim ama beklentimin altında kaldı açıkçası.

İnce Memed'e baslayacaktim ama yanımda sadece 1.cilt var. Daha bir hafta da burdayiz. Ara vermeden seriye devam etmek istiyorum. O yuzden birkaç gün sonra başlayacağım.

İzniniz olursa şubat ayının kitabıni okumak istiyorum On Küçük Zenci'yi.

Herkese iyi hafta sonları.

Bugün çok mutluyum çünkü yıllardır hayalim olan bir duvarın boydan boya kitaplık olmasını icraate geçirdim
Haftaya teslim edilecek kısmetse
Hayırlı olsun çok sevindim hayalini gerceklestirmene. Gelince fotosunu atabilir misin sakıncası yoksa.

Merhaba
İnce Memed 1. cilt sayfa 236 dayım.
Kitap çok güzel gidiyor. Ama üzülüyorum okudukça, sefalete, çaresizliğe, cahilliğe, sevenlerin kavuşamayışına.
Diyaloglar çok hoşuma gitti. Eski zamanda demek ki Adana'da böyle konuşuyorlarmış dedim. Nasıl konuşuyorlarsa öyle yazmış Yaşar Kemal.
Bana eski Türk filmlerini anımsattı. Ne de güzel oynardı Türkan Şoray ile Kadir İnanır.

Güle güle kullan _meLinDa_
Ben de çok istiyorum ancak yer bulamıyorum koca evde
Evim 3+1
Oturma odası salon ayrı yapmadım ben, salonda oturuyoz, bi odamı da kitap odası yaptım, köşe koltuğum var ve kitaplıklarım vardı 2 tane, şimdi birini kaldırıcam diğerinin renginde yaptırıyorum büyük kitapılığı, diğeri kalacak
Bi odam da bebek odası işte henüz bomboş
Oturma odası ayrı salon ayrı olsaydı ben de yer bulamazdım
Çok teşekkür ederim canım

_meLinDa_ ayyyy ne güzel ya. Ben o konuda aptallık ettim biraz. Hem oturma odam hem de salonum var. Ama en kısa zamanda salonumu değiştirip oturulacak hale getireceğim. Sonra da oturma odasına oğlanın odasını taşıyacağım. Oğlanın odasını kitaplık filan yaptıracağım. Şimdilik düşüncem o yönde. Oturma grubunun bir ğçlü koltuğunu oğlanın odasında bırakıp diğerini de kitap odama koyacağım. Şimdi fikrim bu şekilde.

Bugün çok mutluyum çünkü yıllardır hayalim olan bir duvarın boydan boya kitaplık olmasını icraate geçirdim
Haftaya teslim edilecek kısmetse
Melinda , sevindim. Hayırlı olsun. İçine sinsin inşallah.
şimdi onu doldurmak için 7493029 tane kitap alman lazım
çünkü zaten hali hazırda 4514522562 adet kitabı yok ya

Ben de elimde olan kitaplardan okumadıklarımı düzenleyim dedim.
Okumadığım kitapları ;
-Okumak istemediklerim
-Öncelikle okumak istediklerim
-İkinci planda okumak istediklerim
Olarak 3 kategoriye ayırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…