- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.741
şimdi onu doldurmak için 7493029 tane kitap alman lazımBugün çok mutluyum çünkü yıllardır hayalim olan bir duvarın boydan boya kitaplık olmasını icraate geçirdim
Haftaya teslim edilecek kısmetse
Hayırlı olsun çok sevindim hayalini gerceklestirmene. Gelince fotosunu atabilir misin sakıncası yoksa.Bugün çok mutluyum çünkü yıllardır hayalim olan bir duvarın boydan boya kitaplık olmasını icraate geçirdim
Sevdicek, şimdi senin kızlar sana yeni kitaplık hediyesi bi sürü kitap alırlar dedi, bilemicem artıkşimdi onu doldurmak için 7493029 tane kitap alman lazım
Tabi ki seve seve atarımHayırlı olsun çok sevindim hayalini gerceklestirmene. Gelince fotosunu atabilir misin sakıncası yoksa.
Evim 3+1
Melinda , sevindim.Bugün çok mutluyum çünkü yıllardır hayalim olan bir duvarın boydan boya kitaplık olmasını icraate geçirdim
çünkü zaten hali hazırda 4514522562 adet kitabı yok yaşimdi onu doldurmak için 7493029 tane kitap alman lazım
Güle güle , bol okumalı günlerde kullan canım hem okuduğun hem okumadığın kitaplarla dolsun taşsın inşallahBugün çok mutluyum çünkü yıllardır hayalim olan bir duvarın boydan boya kitaplık olmasını icraate geçirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?