Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kesinlikle çok iyi fikir

Hitlerin Unutulan Cocuklari- Ingrid Von Oalhafen dun bitti. Bildirim yapamadim. Kitap edebi acidan degeri yok ancak 2. Dunya Savasi ve Naziler hakkinda bilgiler veriyor. Nazilerin Lebensborn adli projesinden ve bu proje kapsaminda mahvolan hayatlardan birinin sahibi kaleme almis. Lebensborn projesi (ben daha once duymamistim) safkan Alman gayri mesru cocuklari, isgal edilen ulkrlerdeki "ustun aryan irki" ozellikleri olan cocuklari kacirarak ya da zorla alarak Lebensborn evlerinde ve koruyucu ailelere verme yoluyla buyutup Ustun Alman irkinin nufusunu artirmak sekliyle islemesi dusunulmus. Ancak Almanlar savasi kaybedince bu cocuklarin bir kismi ortada kalmis. Gozyasartici bir dram kitabin dilinde ama genel kultur olarak okunabilir.

Arkadaslar LUTFEN HERKES OKUSUN!
Dun aksam Notre Damw Quasimodo muzikali adli gosteriye gittik. Gosteriyle ilgili pek aciklama bulamamustik ama instgramda londra ve paris'ten gelen dansvilar diye tanitimini gorduk sonrasinda herneyse hayatimda izledogim en en en kotu gosteriydi. Kesinlikle ne oyunla ne orjinal muzikalle alakasi yok.
Oynayan herkes detone, ses duzeyi korkunc yuksekti (kulaklarimi tikadim yemin ederim), kostumler ozensiz, sarkilar gunumuz pop sarkisi tadinda, sahnelenis sekli anlamsiz. Modern dans eklemisler ama gosteri modern dansa uygunlastirilmamis. Bir dansci perdeyle oynuyordu. Bir ara trombolin ve yer sungeri getitip ustunde ziplayip takla attilar anlayamadik. Simdi oyun kotu olabilir elbette sanata saygi bla bla bu organizasyon, insanlari Victor Hugo'nun ruhunu ve oyununu katletmek ancak onun ismini kullanmak suretiyle insanlari kandirarak bilet satiyorlar. Herkes orjinal oyun muzikal beklentisiyle geldi. Salonda toplam 10 kisi alkisliyordu. Bir bolum arayi beklemeden cikti. Biz arada ciktik. Bu gosterinin Ankara organizatorunu bulduk. Kaykildi sandalyesinde dogrulmadan bu gosterinin yurt disindan geleni 180 tl diyor meali şu bu paraya ancak bu olur. Boyle bir terbiyesizlik yoktu. Gidecek olaniniz varsa uyarmak istedim. SEVGILER.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…