Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sen bebişle kitap okumuşsun bide izin istiyosun:)
Otomotik portakalin beğenmediğin yanlari neler ben anlatimini konusunu dilini mantigi pek bi beğendim tabi arada gıcık oldum falan ama hala filmini izlemedim :) bi ara izlemeliim

Kitaplarınızı ciltler misiniz?
Neyle hani eskiden defterlerimizi kaplardik ya onun gibi mi?? Eğer öyleyse
ben ciltlemiyorum kitaplarin orjinalliği daha hoşuma gidiyor... Bide bazen kitabi elime aliyorum sabah başlayip akşam bitiyo ona nasıl yetişiyim ki???

Bide diyelim ki ciltledik kitaplari nasil ayit etcez hepsi ayni olmaz mi üstüne bide etiket yapistirmak gerekir zannimca ay ben soruyu da yanlış anlamis olabilirim

Bu arada bildirimimi de yapim:)
Bin muhteşem güneş bitti çok beğendim edebi değeri tartişilir ama konusu çok güzeldi... Afganistan pakistan yemen özellikle hindistan kültürü bakimindan çok ilgimi çekiyor bide bu yazsrin kitaplarinin konusu çok iyi kitaptaki akicilik bence mükemmel:) ortalarina kadar fena değil diye okudum ama sonlarina doğru elimden birakamadim...

Bence siralama bin muhteşem güneş, ardindan uçurtma avcisi diger kitabini henuz okumafim ama merak etmiyor değilim

Bazen düşünüyorum bosna da savaş olurken annem babam tüm insanlar nasil rahat etmiş nasil rahat uyumus insanlar aclikten ölürken yemeklerini nasil çöpe dökmüşler diye sonra diyorum ki yani başinda suriye de savaş var aç olan ölen insablar her biri ayri hikaye sen ne yapabiliyosun kafamda deli sorular....

Yen kitabim peyami safa canan kitap 250 sayfa ben bu kitabi ilk ortaokulda okudum ve çok beğenmistim bu kadar beğenecek ne buldum bilmiyorum

Kitap birinci dünya savaşi sirasinda geçiyo ama savas bu insanlara.asla dokunmamis aksine akillari hep başka yerde o onun kocasini aliyo bu bunun kizina... Hepsi ayri alem millet cephede savaşiyo bunlar elmas saatler takiyo falan enteresan yani erkekler çok şen şakrak gayet keyifli müzikler sohbetler...

180. Sayfadayim bitirp yatarim karakter tahlilleri şahane ama olayin geçtiği zamanla olay arasinda bi uçurum var sanki ki lale devrindeler....

Sen bebişle kitap okumuşsun bide izin istiyosun:)
Otomotik portakalin beğenmediğin yanlari neler ben anlatimini konusunu dilini mantigi pek bi beğendim tabi arada gıcık oldum falan ama hala filmini izlemedim :) bi ara izlemeliim
Tesekkur ederim :)
Söylemeden baslamayayim dedimm.

Aslında ben de kitabı beğendim ama okumadan biraz araştırma yapmıştım. Acayip övülen bir kitaptı. O yorumlari falan okuyunca büyük beklentiye girdim galiba.

İlk bölüm çok sıkıcı geldi. Kelime tekrarları ( özellikle her cümlede 'filan' demesi) baydi.

Bir de yazarın hayatına baktigim zaman hasta oldugunu, az bir ömrü kaldığını zannettiği için, çok kısa bir zamanda 5 kitap yazdığını okudum.

Kitap yazmanın aceleye getirilecek bir iş olmadığını dusundugum için biraz özensiz buldum.

Bana gore kitaplardan uyarlanan filmler kitap kadar güzel olmaz cogu zaman. Hatta hiçbir zaman. Ama bence bu kitabın filmi daha güzeldir. Konu itibariyle filme daha çok yakışır çünkü.

.

On Küçük Zenci,sayfa 30.
Bugün pek okuyamadim. Görumcek gezmesindeydik.
Oğlum daha yeni uyudu sayılır.
Ben de yatayim.
Herkese iyi geceler sevgili kitap severler.

Yok öyle değil. Jelatinle kaplamak. Yıpranmasınlar diye. Misal biz çok sigara içeriz. O sigara dumanı. Nem, toz vs. Kitapları çok yıpratıyor. İçim acıyor onları öyle sararmış,büzülmüş görünce. Merak ettim sadece bu takıntı bende mi var diye.

Nasil kapladigini inan anlayamadim:) saatle kaynakli da olabilir :) yani diyelim kj şeffaf bi kapla kapladik ama eğer dediğin gibiyse içinde de sararma yapmaz mı?? Disini koruduk diyelim içini nasil koruyacagiz... Eger tüm kitabi streç filmle kaplamaktan bahsediyosan ??? Sonra açmak bakmak sorun olmaz mi??? Yada bi foto paylaşsan nasıl bişey merak ettim:) belki yapmak isteyen de çikar... kitap ciltlemek diyince niyeyse aklima eskiden yaptiğimiz ciltle kaplamak geliyo:)

Katılıyorum. Bu kadar övgüyle bahsedilecek bir kitap olarak göremedim. Konusu güzel fakat tekrarlar okurken uzaklaştırıyor. Ben de filmini merak ediyorum. Bu hafta izlemeyi planlıyorum.

Sevdicek, şimdi senin kızlar sana yeni kitaplık hediyesi bi sürü kitap alırlar dedi, bilemicem artık

Melinda , sevindim. Hayırlı olsun. İçine sinsin inşallah.
çünkü zaten hali hazırda 4514522562 adet kitabı yok ya
Adam haklı kızlar, dağılın
O kadar gaz verdik yaptır güzel olur hepimizin hayali diye bu durumda bi el atmamız lazım

Ruhi Mücerret sonunda bitti. E-kitap rahat okuyorum ama elimde okuduğum kitaplar sürünüyor bu ara, bi çözüm bulmam lazım artık bu duruma. Yeni kitabıma karar verdim ama henüz okumaya başlayamadım.
Sevgili @__Dalida__ cığımın hediyesi Nihat Behram - Dar Ağacında 3 Fidan'a başlayacağım en kısa zamanda
İnce Memed'i de sadece işyerinde okuyorum. Yeni haftam şimdilik yoğun başladı. Umarım böyle devam etmez de okumaya fırsat bulabilirim.
Herkese mutlu huzurlu haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…