Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın kızlar
kendini imha etmenin yolları sayfa 206'dayım dün buna ara verip haruki marukami'nin kadınız erkeklerine başlayıp bitirdim 7 hikaye vardı çok sıkıldığım 2 hikaye oldu diğerlerini beğendim marukami'den ilk kitabımdı ama devamı gelecek yeni başlayacaklara farklı kitabından başlamalarını öneririm.

bu yıl başında daha çok şiir ve çizgi roman okuma hedefim vardı şubat planımda da 2 şiir kitabı 2 çizgi roman ya da manga okumak var. Azra kohen'den Aeden aldım çok ilgimi çekti instagram videoları şubatın ilk kitabı da o olacak sanırım.

budalayı ise epub olarak okumaya devam ediyorum tahminen 150 sayfa kadar oldu her gün biraz biraz okuyup şubatta budalayı da bitireceğim.

iyi okumalar

Günaydın kızlar,dün akşam Doğu Ekspresinde Cinayet'i bitirdim.Polisiye severler için gerçekten güzel bir kitap, akıcı ve sonu ile sizi şaşırtıyor. Johnny Deep'in başrolünde olacağı kitabından uyarlama film Kasım ayında vizyona girecekmiş, merakla bekliyorum. Haftaya Harper Lee-Bülbülü Öldürmek ile başlıyorum.Bol okumalı haftalar herkese.

Kubrick cekmis filmi begenen de cok ama kitaptan sonra ben sevmemistim. En az kitabi kadar guzel olan film ise KOKU'dur. Izlemediysen mutlaka aklinda bulunsun.

Kitabima ne ciltle ne kalemle hicbir sekilde mudahale etmiyorum ben de. Orjinali gibi dursunlar. Zaten bekleyen kitap her halukarda sarariyor. Oy kiyamam onlara ben minnoslarim yaaa.

Katılıyorum. Bu kadar övgüyle bahsedilecek bir kitap olarak göremedim. Konusu güzel fakat tekrarlar okurken uzaklaştırıyor. Ben de filmini merak ediyorum. Bu hafta izlemeyi planlıyorum.
Konusu ve ele alis sekli, kotu de olsa bir insani manipule etme fikri acisindan guzel ve degerli bulmustum ben.

Adam haklı kızlar, dağılın
O kadar gaz verdik yaptır güzel olur hepimizin hayali diye bu durumda bi el atmamız lazım
bence de. Bir kac ay icinde ben de kutuphane yaptiriyorum herkese duyuracagim . gerci ben sizin gununuzde degilim o kisma da girmek lazim dime.

İnce memede devam ya oradaki açlık sefalet haksızlıklar zoruma gidiyor diye düşünürken. Şu anda yaşadığımız dünyanın da bi farkı da yok deyip önüme gelene sayıp kitaba devam ediyorum. İnsanlık ne kadar vahşi ne kadar kötüyüz

Al benden de o kadar. Okurken cok sinirlenmistim. Vatan hainlerinin madalya ve gani gani toprak almasi da ayri sinirimi bozmustu. Olan hep garibana oluyor cunku saflar.
Insan yeryuzundeki en vahsi canli. Herseyi yakip yikmayi, gittigimiz yeri çürütüp kokusturmayi cok iyi beceriyoruz.

Yaşar Kemal'in okuduğum bir röportajında neden İnce Memed'de hep doğa tasviri yapıyorsunuz bölüm başlarında diye bir soru vardı. Kapitalizm gelip Çukurova'yı bozmadan önce nasıl bir yerdi anlatmak istedim diye cevaplamıştı.
Allah rahmet eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…