- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.781
günaydınlar, iyi haftalar
bugün fırsat bulabilirsem İnce Memed'e başlayacağım
Ben ara verince öyle oluyor canım.Günaydın
Hafta sonu tek satır okumadım.Budaladaki bütün karakterler birbirine girdiKim kimdi unuttum
Koltuk arkasinda gayet şık duruyor
Kubrick cekmis filmi begenen de cok ama kitaptan sonra ben sevmemistim. En az kitabi kadar guzel olan film ise KOKU'dur. Izlemediysen mutlaka aklinda bulunsun.Tesekkur ederim :)
Söylemeden baslamayayim dedimm.
Aslında ben de kitabı beğendim ama okumadan biraz araştırma yapmıştım. Acayip övülen bir kitaptı. O yorumlari falan okuyunca büyük beklentiye girdim galiba.
İlk bölüm çok sıkıcı geldi. Kelime tekrarları ( özellikle her cümlede 'filan' demesi) baydi.
Bir de yazarın hayatına baktigim zaman hasta oldugunu, az bir ömrü kaldığını zannettiği için, çok kısa bir zamanda 5 kitap yazdığını okudum.
Kitap yazmanın aceleye getirilecek bir iş olmadığını dusundugum için biraz özensiz buldum.
Bana gore kitaplardan uyarlanan filmler kitap kadar güzel olmaz cogu zaman. Hatta hiçbir zaman. Ama bence bu kitabın filmi daha güzeldir. Konu itibariyle filme daha çok yakışır çünkü.
.
Kitabima ne ciltle ne kalemle hicbir sekilde mudahale etmiyorum ben de. Orjinali gibi dursunlar. Zaten bekleyen kitap her halukarda sarariyor. Oy kiyamam onlara ben minnoslarim yaaa.Nasil kapladigini inan anlayamadim:) saatle kaynakli da olabilir :) yani diyelim kj şeffaf bi kapla kapladik ama eğer dediğin gibiyse içinde de sararma yapmaz mı?? Disini koruduk diyelim içini nasil koruyacagiz... Eger tüm kitabi streç filmle kaplamaktan bahsediyosan ??? Sonra açmak bakmak sorun olmaz mi??? Yada bi foto paylaşsan nasıl bişey merak ettim:) belki yapmak isteyen de çikar... kitap ciltlemek diyince niyeyse aklima eskiden yaptiğimiz ciltle kaplamak geliyo:)
Konusu ve ele alis sekli, kotu de olsa bir insani manipule etme fikri acisindan guzel ve degerli bulmustum ben.Katılıyorum. Bu kadar övgüyle bahsedilecek bir kitap olarak göremedim. Konusu güzel fakat tekrarlar okurken uzaklaştırıyor. Ben de filmini merak ediyorum. Bu hafta izlemeyi planlıyorum.
bence de. Bir kac ay icinde ben de kutuphane yaptiriyorum herkese duyuracagim .Adam haklı kızlar, dağılın
O kadar gaz verdik yaptır güzel olur hepimizin hayali diye bu durumda bi el atmamız lazım
Al benden de o kadar. Okurken cok sinirlenmistim. Vatan hainlerinin madalya ve gani gani toprak almasi da ayri sinirimi bozmustu. Olan hep garibana oluyor cunku saflar.İnce memede devam ya oradaki açlık sefalet haksızlıklar zoruma gidiyor diye düşünürken. Şu anda yaşadığımız dünyanın da bi farkı da yok deyip önüme gelene sayıp kitaba devam ediyorum. İnsanlık ne kadar vahşi ne kadar kötüyüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?