- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.961
başganlığı canlı tutmam lazımVuhuu, enn enn enn birinciliğe oynuyorsun yani.
başganlığı canlı tutmam lazım
halkımın ilgisini çekmeliyim
AA bana dimi çok heycan yaptım şimdi:)Söylemeyeceğim çünkü aramızdan birine de hediye edeceğimKim acaba
Hu huuu :))
ay herkesi ümitlendirdimAA bana dimi çok heycan yaptım şimdi:)
hemen zengin olmanın yollarını bulmam lazımHepimize almak zorundasın
Ay ben 14-15 kitap daha alabilirim o halde sankiiiiBitecek, dünyada stoklarda kalmayacak diye ödümün koptuğu kitap da elime geldi şükür
Bu sene ki son kitap siparişimdi bu. Toplamda 46 oldu okunmayı bekleyen kitaplarımın sayısı. Bu sene başka kitap alamam
Eki Görüntüle 1947108
hemen zengin olmanın yollarını bulmam lazım
Daha senin kotan dolmamış alabilirmişsinAy ben 14-15 kitap daha alabilirim o halde sankiiii30-31 civari da bende var.
kargom gelince patron durdurdu hangi kitapları aldın göster tek tek dedi... eyvah yakalandım yasaklı kitaplarımı görmeyin dedim daha bir merak ettiBizim de boyle zevklerimiz var iste kimi louboutin gorunce heyecanlanir kimi kitap kulesi.hepsini gule gule oku xyzt-5544 cim. Gulun Adi bende de bekliyor ortak okumaya denk gelirse katilabilirim.
Ortak okuma isteyenler vardı sanırım Gülün Adı'nı. Ama benim çok merak ettiklerimden o kitap, o kadar bekleyebilir miyim bilemiyorumBizim de boyle zevklerimiz var iste kimi louboutin gorunce heyecanlanir kimi kitap kulesi.hepsini gule gule oku xyzt-5544 cim. Gulun Adi bende de bekliyor ortak okumaya denk gelirse katilabilirim.
kargom gelince patron durdurdu hangi kitapları aldın göster tek tek dedi... eyvah yakalandım yasaklı kitaplarımı görmeyin dedim daha bir merak ettisonra yazarlar hakkında tek tek bilgi istedi benden daha önce okuduğum yazarlardan kısa bilgiler verdim ilk kez okuyacaklarımı söyledim. aferin diyor ben kitapları verdikçe heyecanlandı adamcağız dedim diğer arkadaşlarımda ki stokları görseniz ne yapacaksınız. . şimdide üstüne xyzt-5544 kitaplarını paylaşınca tebessüm ettim.. güzel yararlı arkadaşlarım var burda
ay ne güzel şirketmiş oNe güzel patron.Geçen bana da müdürüm geldi masamda gördü budalayı dostoyevski mi okuyosun ne güzel dedi.Dedim ben kitapsız duramam:)Nasıl vakit buluyosun dedi.Yolda okuyorum bir de çoluk çocuk yok dedim:))))
Bu arada dün radyoda duydum bir şirket var.Günde mesai saatleri içinde yarım saat kitap okumak zorunlu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?