Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhabalar Bugün benim için çok özel olan hediyelerimi paylaşmak ve teşekkür etmek istiyorum izninizle Burada yaklaşık 1 yıldır varım heralde bazen çok düzenli katılamasam da ama burada o kadar naif, o kadar kalbi güzel insanlarla tanıştım ki aramızda çok güzel bir bağ oluştu Hiçbir karşılık beklemeden, kendi hayat yoğunluğunuzdan zaman ayırıp bana bu kadar ince düşünülmüş bir hediye gönderdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim Kargoyu açtığımda ve notu okuduğumda o kadar duygulandım ki tarif edemem _asmunikal_ , _meLinDa_ , DonukPudra , minerva1988 , __giz__ xyzt-5544 , @_DaLiDa_ Çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız Sizleri ve buradaki tüm arkadaşlarımızı çok seviyorum
Not: Umarım bir gün yüzyüze konuşma imkanı da bulabiliriz ..:)

Güzel, keyifli günlerde oku küçük kitap kurdu Umarım istediğin kitaplardır ve bizi anarak mutlulukla okursun

ahh canım.. İyi günlerde okuman dileğiyle. Vatanımızın,milletimizin senin gibi kitap sever gençlere ihtiyacı var..

Güle güle oku koza16
Arkadaşlarımız ne kadar ince düşünmüş keşke bizim de haberimiz olsaydı bizim de tuzumuz olsaydı.

Keyfini çıkart güzellik:))

Çok tatlısın minik baykuş Keyifle okuman dileğiyle

Cok duygulandim mesajina.

KItap askinin daim olmasi dilegimle

Benim de buradaki arkadaşlara bir tesekkurum var.

Sayelerinde 13 kitap okudum bu ay. Kitap okumayı çok sevmeme rağmen epeydir kitap okumuyordum. 14 aylık oğlum var. Evet zamanım kısıtlı. Evet başka sıkıntılarım da var. Ama bunlar bahane değilmiş. İstenirse okunurmus.

Benim kitaplarla tekrar hasır nesir olmama vesile olan, bana coook guzel ornek olan,
hic okumadigim yazarları da tanıma fırsatı veren,engin yorumlarından faydalandigim siz değerli arkadaşlarım hepinize çok teşekkürler..

DonukPudra 'm beni bu arkadaşlarla tanistirdigin için sana ayrıca teşekkürler.

Biz de aramızda olduğun için çok mutluyuz
@DonukPudra kıymetlimdir, arkadaşı her zaman benim de arkadaşımdır
Çok tebrik ediyorum seni, harika okumuşsun

Canim benimmm yorumun beni duygulandirdi.
Iyi ki geldin iyi ki okuma askindan vazgecmedin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…