- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
- 248
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.981
MerhabalarBugün benim için çok özel olan hediyelerimi paylaşmak ve teşekkür etmek istiyorum izninizle Burada yaklaşık 1 yıldır varım heralde bazen çok düzenli katılamasam da ama burada o kadar naif, o kadar kalbi güzel insanlarla tanıştım ki aramızda çok güzel bir bağ oluştu Hiçbir karşılık beklemeden, kendi hayat yoğunluğunuzdan zaman ayırıp bana bu kadar ince düşünülmüş bir hediye gönderdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim Kargoyu açtığımda ve notu okuduğumda o kadar duygulandım ki tarif edemem _asmunikal_ , _meLinDa_ , DonukPudra , minerva1988 , __giz__ xyzt-5544 , @_DaLiDa_ Çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız Sizleri ve buradaki tüm arkadaşlarımızı çok seviyorum
Not: Umarım bir gün yüzyüze konuşma imkanı da bulabiliriz ..:)
Eki Görüntüle 1947162 Eki Görüntüle 1947163 Eki Görüntüle 1947150
MerhabalarBugün benim için çok özel olan hediyelerimi paylaşmak ve teşekkür etmek istiyorum izninizle Burada yaklaşık 1 yıldır varım heralde bazen çok düzenli katılamasam da ama burada o kadar naif, o kadar kalbi güzel insanlarla tanıştım ki aramızda çok güzel bir bağ oluştu Hiçbir karşılık beklemeden, kendi hayat yoğunluğunuzdan zaman ayırıp bana bu kadar ince düşünülmüş bir hediye gönderdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim Kargoyu açtığımda ve notu okuduğumda o kadar duygulandım ki tarif edemem _asmunikal_ , _meLinDa_ , DonukPudra , minerva1988 , __giz__ xyzt-5544 , @_DaLiDa_ Çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız Sizleri ve buradaki tüm arkadaşlarımızı çok seviyorum
Güle güle okuMerhabalarBugün benim için çok özel olan hediyelerimi paylaşmak ve teşekkür etmek istiyorum izninizle Burada yaklaşık 1 yıldır varım heralde bazen çok düzenli katılamasam da ama burada o kadar naif, o kadar kalbi güzel insanlarla tanıştım ki aramızda çok güzel bir bağ oluştu Hiçbir karşılık beklemeden, kendi hayat yoğunluğunuzdan zaman ayırıp bana bu kadar ince düşünülmüş bir hediye gönderdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim Kargoyu açtığımda ve notu okuduğumda o kadar duygulandım ki tarif edemem _asmunikal_ , _meLinDa_ , DonukPudra , minerva1988 , __giz__ xyzt-5544 , @_DaLiDa_ Çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız Sizleri ve buradaki tüm arkadaşlarımızı çok seviyorum
Keyfini çıkart güzellik:))MerhabalarBugün benim için çok özel olan hediyelerimi paylaşmak ve teşekkür etmek istiyorum izninizle Burada yaklaşık 1 yıldır varım heralde bazen çok düzenli katılamasam da ama burada o kadar naif, o kadar kalbi güzel insanlarla tanıştım ki aramızda çok güzel bir bağ oluştu Hiçbir karşılık beklemeden, kendi hayat yoğunluğunuzdan zaman ayırıp bana bu kadar ince düşünülmüş bir hediye gönderdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim Kargoyu açtığımda ve notu okuduğumda o kadar duygulandım ki tarif edemem _asmunikal_ , _meLinDa_ , DonukPudra , minerva1988 , __giz__ xyzt-5544 , @_DaLiDa_ Çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız Sizleri ve buradaki tüm arkadaşlarımızı çok seviyorum
Çok tatlısın minik baykuşMerhabalarBugün benim için çok özel olan hediyelerimi paylaşmak ve teşekkür etmek istiyorum izninizle Burada yaklaşık 1 yıldır varım heralde bazen çok düzenli katılamasam da ama burada o kadar naif, o kadar kalbi güzel insanlarla tanıştım ki aramızda çok güzel bir bağ oluştu Hiçbir karşılık beklemeden, kendi hayat yoğunluğunuzdan zaman ayırıp bana bu kadar ince düşünülmüş bir hediye gönderdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim Kargoyu açtığımda ve notu okuduğumda o kadar duygulandım ki tarif edemem _asmunikal_ , _meLinDa_ , DonukPudra , minerva1988 , __giz__ xyzt-5544 , @_DaLiDa_ Çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız Sizleri ve buradaki tüm arkadaşlarımızı çok seviyorum
Benim de buradaki arkadaşlara bir tesekkurum var.
Sayelerinde 13 kitap okudum bu ay. Kitap okumayı çok sevmeme rağmen epeydir kitap okumuyordum. 14 aylık oğlum var. Evet zamanım kısıtlı. Evet başka sıkıntılarım da var. Ama bunlar bahane değilmiş. İstenirse okunurmus.
Benim kitaplarla tekrar hasır nesir olmama vesile olan, bana coook guzel ornek olan,
hic okumadigim yazarları da tanıma fırsatı veren,engin yorumlarından faydalandigim siz değerli arkadaşlarım hepinize çok teşekkürler..
DonukPudra 'm beni bu arkadaşlarla tanistirdigin için sana ayrıca teşekkürler.
Canim benimmm yorumun beni duygulandirdi.Benim de buradaki arkadaşlara bir tesekkurum var.
Sayelerinde 13 kitap okudum bu ay. Kitap okumayı çok sevmeme rağmen epeydir kitap okumuyordum. 14 aylık oğlum var. Evet zamanım kısıtlı. Evet başka sıkıntılarım da var. Ama bunlar bahane değilmiş. İstenirse okunurmus.
Benim kitaplarla tekrar hasır nesir olmama vesile olan, bana coook guzel ornek olan,
hic okumadigim yazarları da tanıma fırsatı veren,engin yorumlarından faydalandigim siz değerli arkadaşlarım hepinize çok teşekkürler..
DonukPudra 'm beni bu arkadaşlarla tanistirdigin için sana ayrıca teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?