- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.001
bu saate kadar kitap okuyunca listeyi yapmadan yatmayım dedim:)
bildirim topiğine ekledim bende ilk kez yaptığım için yanlış bişeyler yapmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın lütfen eğer varsa gözünüze takılan bişey olursa söyleyin düzeltirim:)
birde giz çiğim @_giz_ bildirim toiğinde seni göremedim kuzum unuttun mu yazmayı söylersen eklerim..
Şeytan ve genç kadın tavsiye ederim. En azından simyacı kadar sıkıcı değil paulo coelho nadir serilerinden biridir.
Günaydın kızlar herkese iyi okumalar aranızda bana da yer var mı?
Evet hoşbuldum teşekkür ederimYazarın bir tek Simyacı kitabını okudum ve hayran kaldım. Zevkler tartışılmıyor gerçekten.
Bu kitabı ne anlatıyor?
Günaydın hoş geldin.
Bir kitapsever daha
Bunları duymak çok güzel.Benim de buradaki arkadaşlara bir tesekkurum var.
Sayelerinde 13 kitap okudum bu ay. Kitap okumayı çok sevmeme rağmen epeydir kitap okumuyordum. 14 aylık oğlum var. Evet zamanım kısıtlı. Evet başka sıkıntılarım da var. Ama bunlar bahane değilmiş. İstenirse okunurmus.
Benim kitaplarla tekrar hasır nesir olmama vesile olan, bana coook guzel ornek olan,
hic okumadigim yazarları da tanıma fırsatı veren,engin yorumlarından faydalandigim siz değerli arkadaşlarım hepinize çok teşekkürler..
@DonukPudra 'm beni bu arkadaşlarla tanistirdigin için sana ayrıca teşekkürler.
Hoşbuldum teşekkür ederim kitabımı belirleyince bildirim yapacağımgünaydınlar
ellerine sağlıkkalinkaselin ciğim herkesler harika okudu bu ay
benim sayım da kendim için yeterli
K kitapkahvee hoş geldin
İnce Memed sayfa 344, bugün bitecek
iş yerinde biter de kitapsız kalırım korkusundan yanımda Amok Koşucusunu da getirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?