Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

bu saate kadar kitap okuyunca listeyi yapmadan yatmayım dedim:)
bildirim topiğine ekledim bende ilk kez yaptığım için yanlış bişeyler yapmış olabilirim şimdiden kusura bakmayın lütfen eğer varsa gözünüze takılan bişey olursa söyleyin düzeltirim:)

birde giz çiğim @_giz_ bildirim toiğinde seni göremedim kuzum unuttun mu yazmayı söylersen eklerim..

Emeğine sağlık canım

Listemle gurur duyaydım iyiydi

kalinkaselin ellerine sağlık canım liste için
ORtalamalarda sayılırım, aferin bana o kadar da kötü değilmişim Ama tabiki en çok okuyan arkadaşları da tebrik ederim. İlk sayfadaki listeye güle güle diyorum böylece

İnce Memed 1. cilt sayfa 183'teyim. Yavaş ilerliyorum ama işten fırsat bulabildiğim zamanlar ancak bu kadar. Acelem yok tadını çıkarmak istiyorum, çünkü hikaye ve anlatım gerçekten çok güzel
Çayımı aldım, ortalık hareketlenmeden biraz daha okuyayım

Şeytan ve genç kadın tavsiye ederim. En azından simyacı kadar sıkıcı değil paulo coelho nadir serilerinden biridir.

Yazarın bir tek Simyacı kitabını okudum ve hayran kaldım. Zevkler tartışılmıyor gerçekten.
Bu kitabı ne anlatıyor?

Günaydın kızlar herkese iyi okumalar aranızda bana da yer var mı?

Günaydın hoş geldin.
Bir kitapsever daha

Selam kızlar.
DAHA kitabına başlayacaktım henüz başlayamadım.

Bunları duymak çok güzel. Tebrik ederim seni 13 kitap çok iyi okumuşsun. Ama böyle okuma kıskanabilirim her an

Hoşbuldum teşekkür ederim kitabımı belirleyince bildirim yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…