Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

kalinkaselin ellerine sağlık.. ne güzel bereketli bir ay oldu benim için... 2 kitap aynı anda nasıl okuyorsunuz diye sormuştum kasım ayında geldiğimde, ocak ayını 8 kitapla kapatmak büyük başarı benim için burda okumak için hiçbir şeyin engel olmadığını gördüm13-14 kitap okuyanları tebrik ediyorum ben hedefimi 50ye yükseltmek istiyorum

Günaydınlar herkese..
1984 60. sayfadayım. Sınavıma çalışırken yanımda duran kitabım bana bakıp ağladı.
Ders çalışmak istemiyorum, kitap okumak istiyorum ama ne fayda..
1984 kitabı çok ara vermeden okumak daha doğru sanırım. olaylar karışabiliyor çünkü.
öğrenci misiniz.

Selam kızlar.
DAHA kitabına başlayacaktım henüz başlayamadım.

Bunları duymak çok güzel. Tebrik ederim seni 13 kitap çok iyi okumuşsun. Ama böyle okuma kıskanabilirim her an
Olur mu sen daimi okuyuculardansin. Ben bir buçuk senenin acligiyla bu ay saldirmisim :)))
İnşaallah sizler gibi istikrarlı bir okuyucu olurum ben de yeniden.

Günaydın.
İnce Memed,sayfa 396.
Bugün bitiyor. Ben bu kitaba 30 Ocak'ta baslamistim. Bitirince şubat topigine yazmam dogru olur mu???

Bir de yıllık hedefimi 65 yapmak istiyorum mümkün mü?

Ellerine,emegine sağlık kalinkaselin . Gece yarılarına kadar bizler için ugrasman ne güzel.

En çok kitap okuyan uç arkadasimi tebrik ediyorum. Kitap askimiz daim olur insaallah hepimizin.

Yanımda İnce Memed'in ikinci cildi yok. Okuyamam diye getirmemistim.O yüzden Tolstoy,Sevgi Neredeyse Tanrı Oradadir'a baslayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…