- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.161
Teşekkür ederim.Ekledim
Biz ilk arada ciktik organizasyon sorumlusunu bulduk gosterinin kotu oldugunu belirttik adam yarim agizla bize bu gosterinin yurt disi olani en az 180 tl diyor. Bu paraya bu kadar bacim demeye getirdi. Keske o gelse de gidebilseydik.ya ben 1998 yapımı olan orjinal Fransız kadrolu (Garou, Patrick Fiori, Daniel Lavoie) olanın hastasıyım, ara ara hep dinlerim
Zorluya yıllar önce gelmiş yine orjinal yapım, ben gidemedim, bir umut bekliyorum gelse de gitsem diye
çok ayrı yeri var bende o sebeple tahammül edemezdim, arkadaşıma da baya kötüledim
iyi olmuş bak doğru hatırlamışım
Ben de burdakine bi bakip cikicam deyip o kadar kitap almistim. Bi baktim yuklenmis goturuyorum@Skosnob yaa almayız sadece bakarız ( aldı ). bende her gün önünden geçiyorum. Ekimde ki sahaf fuarına da gitmiş miydin ? bakıcam diye girip 12 kitap alıp çıkmıştım
merhaba, uzun süredir burada mısınız, kusura bakmayın burdaysanız ilk kez denk geldim de sizesherlockholmes akıl oyunlarının gölgesindeyi bitirdim dün.
bugün ahmet ümit sis ve geceye başlayacağım kitabı arkadaşımdan aldım okuyan var mı güzelmidir ?
polisiyeymiş sanırım. önceki dedektif bu polisiye bakalım böyle böyle nolcak
ocakta 1 kitap bitirmiş oldum, küçük bebeğimle anca bu kadar oluyor bunada şükür.
sağol tatlim çok şükür bende iyiyim. Ne yalan söyliyim ben pek beğenmedim. Aslnda konusu güzel ama anlatım tarzını pek beğenmedim bide isimleri hangisi hangisiydi die yakip etmekten anlamakta zorluk çektimmerhaba, uzun süredir burada mısınız, kusura bakmayın burdaysanız ilk kez denk geldim de size
Çocukla okumak zor gerçekten, kaç aylık
YEKTA61 kaç gündür nasılsınız yazdığını görüyorum alıntı yapmayı unutuyorum
Sağ ol canım ben iyiyim sen nasılsın?
Ben de bu ay içinde Bülbülü Öldürmek'i okumayı düşünüyorum inşallah, nasıl beğendin mi sen
hımm bakalım ben beğenecek miyimsağol tatlim çok şükür bende iyiyim. Ne yalan söyliyim ben pek beğenmedim. Aslnda konusu güzel ama anlatım tarzını pek beğenmedim bide isimleri hangisi hangisiydi die yakip etmekten anlamakta zorluk çektim
bu konuda çok aç gözlüyüzBen de burdakine bi bakip cikicam deyip o kadar kitap almistim. Bi baktim yuklenmis goturuyorum
hayırdır ???Hic bisey okuyamadim, hic okuyamadim... vir vir konusuyolar
Bir Ahmet Ümit ve kitaplarının hayranı olarak Sis ve Gece evet güzeldir tabiki ,ama bana göre diğer kitaplarının yanında biraz daha sönük sanki.Bu arada kitabın uyarlama filmini de tavsiye ederim.
merhaba, uzun süredir burada mısınız, kusura bakmayın burdaysanız ilk kez denk geldim de size
Çocukla okumak zor gerçekten, kaç aylık
YEKTA61 kaç gündür nasılsınız yazdığını görüyorum alıntı yapmayı unutuyorum
Sağ ol canım ben iyiyim sen nasılsın?
Ben de bu ay içinde Bülbülü Öldürmek'i okumayı düşünüyorum inşallah, nasıl beğendin mi sen
en güzelini yapmışsın almakla kütüphanede bulunması gereken bir kitapKızlar İnce Memed'i bu sayfada sizlerden o kadar duydum ki sonunda dayanamayıp bugün sipariş verdim.Merakla bekliyorum.
Ben okuyamıyorum
Kitap değil burda konuları bile zor çekiyor
Nerden başlasam başlangıç olarak
Aldatılan abd yaşayan kadın okudum
Inat uğruna bitince
Nefret oldu
Bilgi kaynaklı da can sıkıyor
Böyle bu dünyadan olmayanlar
Ama mantıklı hayal ürünü lazım
Uçayım kısaca????
Bir de okuma başlangıç programı nasıl olmalı???
Ben okuyamıyorum
Kitap değil burda konuları bile zor çekiyor
Nerden başlasam başlangıç olarak
Aldatılan abd yaşayan kadın okudum
Inat uğruna bitince
Nefret oldu
Bilgi kaynaklı da can sıkıyor
Böyle bu dünyadan olmayanlar
Ama mantıklı hayal ürünü lazım
Uçayım kısaca????
Bir de okuma başlangıç programı nasıl olmalı???
Evet amerikan yaşayan
Kadın kitabıydı
Adetler o kadar zıt ooooooooffffffffff
Bayılcak gibi oluyordum
Bilimkurgu
Hep erkeksi
Mesela ben yazmaya başladım
1ci sayfa karakter seçimler
Zor
Allah yazanlara yardım etsin
50sayfa hedef ben 3den sonrası
Körebe oynuyorum ;))
Momoyu görmemişim ;(
Oda insanı paranoyak yapar
Hem ezik tip hem bilinçsiz
Kapalı kutu tarzı
Bilemedim
;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?