Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Biz ilk arada ciktik organizasyon sorumlusunu bulduk gosterinin kotu oldugunu belirttik adam yarim agizla bize bu gosterinin yurt disi olani en az 180 tl diyor. Bu paraya bu kadar bacim demeye getirdi. Keske o gelse de gidebilseydik. O kadar sinirlendim ki. Hala hirsimi alamadim. Hayatimda izledigim en en en kotu gosteriydi. Cok konustim kusura bakma canim ama hirsim gecmedi ya :)))

merhaba, uzun süredir burada mısınız, kusura bakmayın burdaysanız ilk kez denk geldim de size
Çocukla okumak zor gerçekten, kaç aylık

YEKTA61 kaç gündür nasılsınız yazdığını görüyorum alıntı yapmayı unutuyorum
Sağ ol canım ben iyiyim sen nasılsın?
Ben de bu ay içinde Bülbülü Öldürmek'i okumayı düşünüyorum inşallah, nasıl beğendin mi sen

sağol tatlim çok şükür bende iyiyim. Ne yalan söyliyim ben pek beğenmedim. Aslnda konusu güzel ama anlatım tarzını pek beğenmedim bide isimleri hangisi hangisiydi die yakip etmekten anlamakta zorluk çektim

sağol tatlim çok şükür bende iyiyim. Ne yalan söyliyim ben pek beğenmedim. Aslnda konusu güzel ama anlatım tarzını pek beğenmedim bide isimleri hangisi hangisiydi die yakip etmekten anlamakta zorluk çektim
hımm bakalım ben beğenecek miyim

Bir Ahmet Ümit ve kitaplarının hayranı olarak Sis ve Gece evet güzeldir tabiki ,ama bana göre diğer kitaplarının yanında biraz daha sönük sanki.Bu arada kitabın uyarlama filmini de tavsiye ederim.

hmm pekii teşekkür ederim.. evet filmi varmış birde. kitabını okuyayım sonra izlerim inşallah :)

konu açıldığınzamanlar yazmıştım ama çok aktif değilim canım..
4 ay 1 haftalık ponçik kızım :) uyudukça okumaya çalışıyorum :)

Ben okuyamıyorum
Kitap değil burda konuları bile zor çekiyor
Nerden başlasam başlangıç olarak
Aldatılan abd yaşayan kadın okudum
Inat uğruna bitince
Nefret oldu
Bilgi kaynaklı da can sıkıyor
Böyle bu dünyadan olmayanlar
Ama mantıklı hayal ürünü lazım
Uçayım kısaca????
Bir de okuma başlangıç programı nasıl olmalı???

şimdi anladığım kadarıyla cevap vermeye çalışayım (aldatılan abd yaşayan kadın kısmını anlamadım, sanırım konusu o olan bir kitap okudunuz)
kişilerin zevkleri o kadar farklı ki mesela ben size şu kitap harikadır mutlaka oku derim ama size hitap etmeyebilir
mantıklı hayal ürünü derken, bilimkurgu okuyabilirsiniz mademse
Momo okuyun siz, hem bilimkurgu hem dramatik, sıcak güzel bir kitaptır

okuma başlangıç programı derken de süreklilik sağlamak için her gün en az 50 sayfa okuyacağım gibi bir hedef koyabilirsiniz kendinize

Evet amerikan yaşayan
Kadın kitabıydı
Adetler o kadar zıt ooooooooffffffffff
Bayılcak gibi oluyordum
Bilimkurgu
Hep erkeksi
Mesela ben yazmaya başladım
1ci sayfa karakter seçimler
Zor
Allah yazanlara yardım etsin
50sayfa hedef ben 3den sonrası
Körebe oynuyorum ;))

Momoyu görmemişim ;(
Oda insanı paranoyak yapar
Hem ezik tip hem bilinçsiz
Kapalı kutu tarzı
Bilemedim
;(

Momoyu görmemişim ;(
Oda insanı paranoyak yapar
Hem ezik tip hem bilinçsiz
Kapalı kutu tarzı
Bilemedim
;(

yazılarınızı görünce aa biri şiir yazdı herhalde dedim nacizane fikrim; kaç yaşındasınız bilmiyorum ama bu zamana kadar hangi tarz kitapları sevdiğinizi az çok bilmeniz gerekir. mantıklı hayal ürünü demişsiniz bilim kurgu demişler siz erkeksi demişsiniz... momo'ya ezik demişsiniz ki okuduğum en güzel kitaplardan biriydi 3 sayfa okuyabiliyorsanız sizi sıkmayacak 100-200 sayfayı geçmeyen kitapları okuyabilirsiniz.. kitapyurduna girip tarzınıza uygun kitaplara bakmanızı öneririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…