- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.121
Yörüğün yaptıkları da çok güzeldi:)biz de yarın İstanbul da gideceğiz sevdiceğimle, ben de yolda okurum diye umuyorum
o sebeple haftasonu pek bereketli geçmeyecek, bugün sakin bir gün olursa okuyacağım inşallah
başladım İnce Memedimin 2. cildine, çok sevdim ben onuKoca Osman ona Şahinim diyip duruyo çok hoşuma gidiyo
Nasıl gidiyor Sadakat? Hoşuna gitti mi?Günaydın Kızlar,
bildirim yapayım ilk önce sonra yine uğrarım :)
Kumral Ada Mavi Tuna Syf. 301
Sadakat ( İnci Aral ) Syf. 51
çok akıcı geldi. elime aldım ve 50. sayfadayım. konu olarak çok bilindik gibi sanki günümüz dizilerine benziyor daha başındayım bitirince geniş bir yorum yapayımNasıl gidiyor Sadakat? Hoşuna gitti mi?
ama okumayan arkadaşlarımız varGünaydın.
İnce Memed güzel de Hatce olmeyeydi iyiydi :/
Abdi Aga sonunda yapti yapacağını.
2. cilt için sabırsızlanıyorum ben de.
Od bitince mutlaka yorumlarını bekliyorum canım :)Ayrıca kizlar ,kırmızı saçlı kadın kitabını nobel ödülü aldığı için merak ederek okumuştum ve kesinlikle tavsiye ederim.
İskender pala -od yeni başlıyorum .Hep elime alıp okuyamadigim kitaplardan .
Nasıl kitap okuyasım var ama baş ağrım bırakırsa ,sanırım Orhan pamuk ağır geldi:))
Canim kesinlikle tavsiye etmiyorum. Notre damme in adini kullanarak bilet satiyorlar. Instagram hesaninda londra ve paristen gelen danscilar diyor ama yalan ! Hepsi detone, sarkilar cok berbat,oyunda butunluk yok, ya herseyi anladim da trombolinle ziplayip takla attiklari kismi anlayamadim. Sahneye sunger getirdiler sungerde takla attilar !!!!! Ay hala etkisi altindayimCicoretti sen Notre Dame müzikaline gidip beğenmemiştin değil mi? Notre Dame Quasimodo ismi değil mi?
Türk ekip
buraya da geliyormuş da, ben gitmem gerçi çünkü en sevdiğim müzikal mahvetmişlerse çok kahrolurum
gitmek isteyen arkadaşlarım var sana bir sorayım dedim
ah ne ağladım ne ağladım eşim bakıyor ne oluyo sana diye dedim ciğerim yanıyo her okuduğumda.. ölüm olur ağlarım kavuşma olur ağlarım köylü memede sırtını döner ağlarım. duyguları o kadar güzel geçiriyor ki okuyucuyaGünaydın.
İnce Memed güzel de Hatce olmeyeydi iyiydi :/
Abdi Aga sonunda yapti yapacağını.
2. cilt için sabırsızlanıyorum ben de.
Canim kesinlikle tavsiye etmiyorum. Notre damme in adini kullanarak bilet satiyorlar. Instagram hesaninda londra ve paristen gelen danscilar diyor ama yalan ! Hepsi detone, sarkilar cok berbat,oyunda butunluk yok, ya herseyi anladim da trombolinle ziplayip takla attiklari kismi anlayamadim. Sahneye sunger getirdiler sungerde takla attilar !!!!! Ay hala etkisi altindayim
George Orwell'le sayende tanıştım teşekkür ederim canımGünaydın kızlar.
Beğenmene sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?