Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

biz de yarın İstanbul da gideceğiz sevdiceğimle, ben de yolda okurum diye umuyorum
o sebeple haftasonu pek bereketli geçmeyecek, bugün sakin bir gün olursa okuyacağım inşallah
başladım İnce Memedimin 2. cildine, çok sevdim ben onu Koca Osman ona Şahinim diyip duruyo çok hoşuma gidiyo

Yörüğün yaptıkları da çok güzeldi:)

Günaydın.
İnce Memed güzel de Hatce olmeyeydi iyiydi :/
Abdi Aga sonunda yapti yapacağını.
2. cilt için sabırsızlanıyorum ben de.

Günaydın.
1984 80. sayfadayım.
İnce Memed'i okumayı hiiiiiiiiiiç düşünmüyordum. Sizin yüzünüzden sınavdan hemen sonra ilk seriyi okuyacağım.
Siz bu kitaptan bahsederken, kendi aranızda bir örgütsünüz de şifreli konuşuyormuşsunuz gibi geliyor. Örgüt ama güzel örgüt, ponçik örgüt.

günaydın kızlar
ince memed nasıl bitecek gönlüm nasıl razı olacak bitmesine bilemiyorum Allahtan 4 cilt bende çok sevdim.. uzun zamandır okuduğumu gözümde canlandırdığım kitap okumamıştım momo ve bora'nın kitabı haricinde, bu 3. kitap oldu. gözümde canlandırarak; kişilerin yüzlerini,yaşadıkları yerleri görebildiğim kitapları çok severek okuyorum ve hiç bitsin istemiyorum

Od bitince mutlaka yorumlarını bekliyorum canım :)

Canim kesinlikle tavsiye etmiyorum. Notre damme in adini kullanarak bilet satiyorlar. Instagram hesaninda londra ve paristen gelen danscilar diyor ama yalan ! Hepsi detone, sarkilar cok berbat,oyunda butunluk yok, ya herseyi anladim da trombolinle ziplayip takla attiklari kismi anlayamadim. Sahneye sunger getirdiler sungerde takla attilar !!!!! Ay hala etkisi altindayim

bu arada İstanbul'da olanlara duyurulur. 11 - 19 şubat arasında Üsküdar Kitap Fuarı var. Bağlarbaşı kongre ve Kültür Merkezinde. hatta beraber bile gidilebilir :)

Hayırlı Cumalar kızlar
iki gündür hiç okuyamadım çok yoğunum. bugün cengiz aytmatov'un elveda gülsarı'ya başladım sayfa 52 deyim. hissediyorum bu da harika bir kitabı aytmatov'un :)

hedefimi 50 yapsam mı diye düşünüyorum, nişan düğün işlerim olacak bu yıl. hedefim yetişmezse üzülürüm
ince memed için de çok yazıyorsunuz dayanamayıp alıcam sonunda
sevgiler benden hepinize

Günaydın.
İnce Memed güzel de Hatce olmeyeydi iyiydi :/
Abdi Aga sonunda yapti yapacağını.
2. cilt için sabırsızlanıyorum ben de.
ah ne ağladım ne ağladım eşim bakıyor ne oluyo sana diye dedim ciğerim yanıyo her okuduğumda.. ölüm olur ağlarım kavuşma olur ağlarım köylü memede sırtını döner ağlarım. duyguları o kadar güzel geçiriyor ki okuyucuya

ya ben 1998 yapımı olan orjinal Fransız kadrolu (Garou, Patrick Fiori, Daniel Lavoie) olanın hastasıyım, ara ara hep dinlerim
Zorluya yıllar önce gelmiş yine orjinal yapım, ben gidemedim, bir umut bekliyorum gelse de gitsem diye
çok ayrı yeri var bende o sebeple tahammül edemezdim, arkadaşıma da baya kötüledim
iyi olmuş bak doğru hatırlamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…