- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.141
kitabın sonunu söyledinGünaydın.
İnce Memed güzel de Hatce olmeyeydi iyiydi :/
Abdi Aga sonunda yapti yapacağını.
2. cilt için sabırsızlanıyorum ben de.
Anaaa evimin dibi ama tüyapta çok alışveriş yaptım bu yıl.Muhtemelen gitmem gidersem dayanamam yine kitap alırım:)bu arada İstanbul'da olanlara duyurulur. 11 - 19 şubat arasında Üsküdar Kitap Fuarı var. Bağlarbaşı kongre ve Kültür Merkezinde. hatta beraber bile gidilebilir :)
ya ben 1998 yapımı olan orjinal Fransız kadrolu (Garou, Patrick Fiori, Daniel Lavoie) olanın hastasıyım, ara ara hep dinlerim
Zorluya yıllar önce gelmiş yine orjinal yapım, ben gidemedim, bir umut bekliyorum gelse de gitsem diye
çok ayrı yeri var bende o sebeple tahammül edemezdim, arkadaşıma da baya kötüledim
iyi olmuş bak doğru hatırlamışım
Skosnob yaa almayız sadece bakarız ( aldı ) . bende her gün önünden geçiyorum. Ekimde ki sahaf fuarına da gitmiş miydin ? bakıcam diye girip 12 kitap alıp çıkmıştım
ama okumayan arkadaşlarımız varŞimdi biz sana küçük memed büyük memedi öldürecek desek
Spoiler verenin İnce Memed kitabı yırtılsın
aynen ipucu vermeyelim ince memed hakkında lütfen
kitabın sonunu söyledin
Çok afedersiniz kızlar yaama okumayan arkadaşlarımız varŞimdi biz sana küçük memed büyük memedi öldürecek desek
Bir Ahmet Ümit ve kitaplarının hayranı olarak Sis ve Gece evet güzeldir tabiki ,ama bana göre diğer kitaplarının yanında biraz daha sönük sanki.Bu arada kitabın uyarlama filmini de tavsiye ederim.sherlockholmes akıl oyunlarının gölgesindeyi bitirdim dün.
bugün ahmet ümit sis ve geceye başlayacağım kitabı arkadaşımdan aldım okuyan var mı güzelmidir ?
polisiyeymiş sanırım. önceki dedektif bu polisiye bakalım böyle böyle nolcak
ocakta 1 kitap bitirmiş oldum, küçük bebeğimle anca bu kadar oluyor bunada şükür.
Beni de listeye ekleyebilir misin?Hedef bölümünü güncelledim
Değiştirmek isteyen belirtebilir. Ya bugün söyleyin yada sonsuza kadar susun
Çok güzel kitaptır, güzel seçimHayvan çiftliğine başladım. İyi okumalar.
Süreklilik önemli. Ben kimse kırılmasın diye ekliyorum.Beni de listeye ekleyebilir misin?
Olur öyle şeyler. Dikkat edersin artıkÇok afedersiniz kızlar ya
Nasıl böyle bir hata yaptim
Hiç farkında olmadan.
Kusura bakmayın :/
Bir haftadır burdayım ama ben yaSüreklilik önemli. Ben kimse kırılmasın diye ekliyorum.
Sonra kimse gelmiyor. Ben uğraştığım la kalıyorum.
Hedefiniz nedir?
Bir hafta ne kiBir haftadır burdayım ama ben yaHedefim 40,Hatta daha önceden de yazmıştım.
Olacağım inşallah, zevkle takip ediyorumBir hafta ne ki
Kalıcı olman dileğiyle
EkledimOlacağım inşallah, zevkle takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?