Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

sherlockholmes akıl oyunlarının gölgesindeyi bitirdim dün.
bugün ahmet ümit sis ve geceye başlayacağım kitabı arkadaşımdan aldım okuyan var mı güzelmidir ?
polisiyeymiş sanırım. önceki dedektif bu polisiye bakalım böyle böyle nolcak
ocakta 1 kitap bitirmiş oldum, küçük bebeğimle anca bu kadar oluyor bunada şükür.

bu arada İstanbul'da olanlara duyurulur. 11 - 19 şubat arasında Üsküdar Kitap Fuarı var. Bağlarbaşı kongre ve Kültür Merkezinde. hatta beraber bile gidilebilir :)
Anaaa evimin dibi ama tüyapta çok alışveriş yaptım bu yıl.Muhtemelen gitmem gidersem dayanamam yine kitap alırım:)

Ayy efsane
Arada açar dinlerim belle yi

Skosnob yaa almayız sadece bakarız ( aldı ) . bende her gün önünden geçiyorum. Ekimde ki sahaf fuarına da gitmiş miydin ? bakıcam diye girip 12 kitap alıp çıkmıştım

Skosnob yaa almayız sadece bakarız ( aldı ) . bende her gün önünden geçiyorum. Ekimde ki sahaf fuarına da gitmiş miydin ? bakıcam diye girip 12 kitap alıp çıkmıştım

Sen de üsküdarda mısın?
Ben sahaftan kitap alamıyorum maalesef.O yüzden gitmedim ona

Skosnob yakın sayılırım evlenmeden önce o taraftaydım. şimdi karşıdayım ama işe gider gelirken o güzergahı kullanıyorum :)

ama okumayan arkadaşlarımız var Şimdi biz sana küçük memed büyük memedi öldürecek desek

Spoiler verenin İnce Memed kitabı yırtılsın

aynen ipucu vermeyelim ince memed hakkında lütfen

kitabın sonunu söyledin
ama okumayan arkadaşlarımız var Şimdi biz sana küçük memed büyük memedi öldürecek desek
Çok afedersiniz kızlar ya
Nasıl böyle bir hata yaptim
Hiç farkında olmadan.
Kusura bakmayın :/

Bir Ahmet Ümit ve kitaplarının hayranı olarak Sis ve Gece evet güzeldir tabiki ,ama bana göre diğer kitaplarının yanında biraz daha sönük sanki.Bu arada kitabın uyarlama filmini de tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…