Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kitabınızı bitirdiğinizde yorumunuzu yazar mısınız alıntılayıp bu mesajı? Umberto Ecoyu merak ediyorum çok :) beğenirseniz bende okumak isterim :)

E kitap olarak başladım on küçük zenciye bakalım ne olacak meraklardayim

Beğeneceğini düşünüyorum kuzum. Meraklandırıyor. İnşallah okurken sıkıntı yaşamazsın.

Kitabınızı bitirdiğinizde yorumunuzu yazar mısınız alıntılayıp bu mesajı? Umberto Ecoyu merak ediyorum çok :) beğenirseniz bende okumak isterim :)

Tabiki yorumlarım. Daha önce Gülün Adını okumuştum. Beğenmiştim. Yalnız dili ağır ve çok fazla bilgi veriyor, okurken sürekli zihniniz meşgul oluyor, bazı konuları da anlamayabiliyorsunuz eğer o döneme ait anlattığı olayı bilmiyorsanız. Bakalım bu nasıl olacak, bitirince yazarım mutlaka.

"Ögrenmemistin ki daha. Sevmek bir hırpalanma,savrulup dağılma,inatlasmadir. Hiçbir kesinliği ve kuralı olmayan,havada,gecip giden bir oyundur."

Sevgi'nin Eşsiz Kışı,39. sayfa.
Okumuştum ama çok uzun zaman oldu. Memlekette olduğum için başka kitap yok.
Güzel gidiyor. Bir önceki gibi bu da öykü.
Dar zamanlarda öykü daha iyi gidiyor.

Kitap okumak bana çok iyi geliyor. Küçücük boş vaktim olsa kitabı alıyorum elime.
Okuyamadigim zamanlarda da neler olacak diye düşünmekle geçiyor. Bazı sıkıntılarım var önceden hep onu dusunup sonucu ne olacak diye kaygilanip uzulurdum. Farkettim bir aydır çok az dusunuyorum :)

Sanırım kitap benim kaçış noktam oldu.

Kumral Ada - Mavi Tuna bitti
Okuduğum kitaplar içinde en üst sıralara koyabileceğim bir kitaptı. bitmesini hiç istemedim. Ada ve Tuna Ahh Tuna bu kadar mı güzel sever insan....
Ada, Aras, Meriç ve Tuna... 4 çocukluk arkadaşı, bir olayla yitirilenler hayatları, ayağa kalkma çabaları ve yeniden eski benliğin kazanma çalışmaları...

Benimde en sevdiğim kitaptır.

Evet.
Otomatik Portakal ı beğendimle beğenmedim arasında gidip geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…