- 28 Haziran 2014
- 709
- 1.933
- 313
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.201
Kitabınızı bitirdiğinizde yorumunuzu yazar mısınız alıntılayıp bu mesajı? Umberto Ecoyu merak ediyorum çok :) beğenirseniz bende okumak isterim :)On Küçük Zenci bitti. Kitap hakkında çok bir şey söylemek istemiyorum, ortak okuma kitabımız, belki okuyacaklar vardır.
Yeni kitabımı seçtim.
Umberto Eco__Prag Mezarlığı, 496 syf.
Kendimi hiç hazır hissetmiyorum aslında ama bakalım, gözüme çarpıp duruyordu kitaplıkta, dayanamadım aldım. Hem bu ayın İtalyan Edebiyatı da bu olsun.
E kitap olarak başladım on küçük zenciye bakalım ne olacak meraklardayim
Kitabınızı bitirdiğinizde yorumunuzu yazar mısınız alıntılayıp bu mesajı? Umberto Ecoyu merak ediyorum çok :) beğenirseniz bende okumak isterim :)
Kumral Ada - Mavi Tuna bitti
Okuduğum kitaplar içinde en üst sıralara koyabileceğim bir kitaptı. bitmesini hiç istemedim. Ada ve TunaAhh Tuna bu kadar mı güzel sever insan....
Ada, Aras, Meriç ve Tuna... 4 çocukluk arkadaşı, bir olayla yitirilenler hayatları, ayağa kalkma çabaları ve yeniden eski benliğin kazanma çalışmaları...
Mutlaka yazicam yorumumu..Şimdilik 130.sayfadayim ve şuana kadar çok beğendim .Benim bebeler azıcık nefes aldirsa elimden bırakmam :))Od bitince mutlaka yorumlarını bekliyorum canım :)
Teşekkür ederimGüzel, keyifli günlerde oku küçük kitap kurduUmarım istediğin kitaplardır ve bizi anarak mutlulukla okursun
Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederimmahh canım.. İyi günlerde okuman dileğiyle.Vatanımızın,milletimizin senin gibi kitap sever gençlere ihtiyacı var..
Teşekkür ederim çok düşünmen yeterliGüle güle okukoza16
Arkadaşlarımız ne kadar ince düşünmüş keşke bizim de haberimiz olsaydı bizim de tuzumuz olsaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?