- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.281
İstanbul Hatırası..Ne güzel kitapdırGünaydın kızlaar Hepimze musmutlu çok güzel bir hafta diliyorum..Yusuf ile Züleyha bitti Ahmet Ümitin İstanbul Hatırasına başlayacağım inşAllah :)
Benim de hafta sonu migren tuttu. Hiç okuyamadım.İnce Memed
Cilt 2
Sayfa 170
Migrenim tuttu, okuyamıyorum
Papatya geçmiş olsun. Daha iyi misin?İnce memed sayfa 304. Çok hastayım. Yatacağım. Yoksa sakin sakin okurdum
@Ruhimucerret ğnstargram hesabımda takip isteklerine bakıyordum. Genelde tanımadığım kişileri ya da sayfaları kabul etmiyorum. Senin kullanıcı adında bi hesap var. O sen olabilir misin
boleyn kızı nasldı canm beğendinmi
Günaydın Kızlar,
İçimizdeki Şeytan Syf. 30
ondan bende muzdaripimBu ay bende okuyacağım içimizdeki Şeytanı. Bitirince yorum bekliyorum spoiler vermeden
iki kitapsever dizi diyorsa diziden devam ediyim o zaman çok teşekkürler :)ben de sizin gibiydim, özellikle fragmana bakar açık saçık sahne varsa izlemek istemezdim, eşimle izlemekten rahatsız olurdum
bu sebeple game of thrones u da çok erteledim
ama sonra başladım, baştan bi rahatsız oldum ama dizi o kadar harika ki o detaylar zamanla sıradanlaştı, batmamaya başladı
bence izleyin
Herkese iyi haftalar dilerim.
Kitabım; GOGOL - Palto / Sayfa 27
Benim de hafta sonu migren tuttu. Hiç okuyamadım.
Papatya geçmiş olsun. Daha iyi misin?
Günaydınlar.
2 gündür kitabımı okuyamadım. Oğlumun 1. yaş gününü kutladık, vakit bulamadım. Bu gece de misafirim var. Yarın sabah 1984'eve ders çalışmaya devam.
Düzenli bir ilacım yok. Ağrı kesici falan işte,,, onu da çoğu zaman içmiyorum zira fayda vermiyor.Nedir bu migrenden çektiğimiz?
İlaç kullanıyor musun?
Hayırlı sağlıklı mutlu ömürler olsun size
nar geçmiş olsunGünaydın.. Mutlu haftalar
Hafta sonu pek okuyamadım. Sevdiceğim bir hafta daha istirahatte. İşlerim yoğun gündüz okuma şansım nadir. Akşam da sayılı gün ve ilgiye ihtiyacı olan sevdiceğim için kendimi erteliyorum. Gece zaten sancısı olur diye bölük pörçük uyuyorum. Çok uykusuzum
Ama herşeye rağmen İnce Memed bambaşka. Tek sayfa okumak bile ayrı haz.
haftasonu inanılmaz bir baş ağrım vardı, sizleri o kadar iyi anladım kiDüzenli bir ilacım yok. Ağrı kesici falan işte,,, onu da çoğu zaman içmiyorum zira fayda vermiyor.
İlaç ilaç ilaçbezdim
nar geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?