Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlaar Hepimze musmutlu çok güzel bir hafta diliyorum..Yusuf ile Züleyha bitti Ahmet Ümitin İstanbul Hatırasına başlayacağım inşAllah :)
İstanbul Hatırası..Ne güzel kitapdır kudukça İstanbul'un semtlerinde gezersin sanki.7 ayrı tarihi mekan hakkında bilgi edinip, cinayetleri çözmeye uğraşırsın.Şimdiden iyi okumalar.

Günaydın

hafta sonunu okuyarak geçirdim çok mutluyum. Elveda Gülsarı bitti. kitapta Gülsarı diye yorga bir atın ve Tanabay'ın hikayesini anlatıyor Cengiz Aytmatov. (yorga kendine has güzel gidişi olan atlara deniyor.) geçmişe gitmiş bugüne gelmiş yazar kitapta ben çok beğendim.

dün otomatik portakal a başladım sayfa 108'deyim. çakozlamak, dikizlemek, filan kelimeleri dikkatimi dağıttı biraz okurken. çok şiddet var bana göre değil sanırım ama bitireceğim.
mutlu haftalar dilerim herkese

Herkese iyi haftalar dilerim.

Kitabım; GOGOL - Palto / Sayfa 27

İnce Memed
Cilt 2
Sayfa 170

Migrenim tuttu, okuyamıyorum
Benim de hafta sonu migren tuttu. Hiç okuyamadım.
Papatya geçmiş olsun. Daha iyi misin?

iki kitapsever dizi diyorsa diziden devam ediyim o zaman çok teşekkürler :)

Game of thrones ilk 2 sezonu kesinlikle izlenecek gibi değil. o çıplaklık 3. sezondan sonra yavaş yavaş azalıyor 4. sezonun yarısına kadar izledim yok gibiydi. hemen kestirip atmamalı bence izlenmeli

Herkese iyi haftalar dilerim.

Kitabım; GOGOL - Palto / Sayfa 27

Benim de hafta sonu migren tuttu. Hiç okuyamadım.
Papatya geçmiş olsun. Daha iyi misin?

Nedir bu migrenden çektiğimiz?
İlaç kullanıyor musun?

Günaydınlar.
2 gündür kitabımı okuyamadım. Oğlumun 1. yaş gününü kutladık, vakit bulamadım. Bu gece de misafirim var. Yarın sabah 1984'e ve ders çalışmaya devam.

Hayırlı sağlıklı mutlu ömürler olsun size

Günaydın.. Mutlu haftalar
Hafta sonu pek okuyamadım. Sevdiceğim bir hafta daha istirahatte. İşlerim yoğun gündüz okuma şansım nadir. Akşam da sayılı gün ve ilgiye ihtiyacı olan sevdiceğim için kendimi erteliyorum. Gece zaten sancısı olur diye bölük pörçük uyuyorum. Çok uykusuzum
Ama herşeye rağmen İnce Memed bambaşka. Tek sayfa okumak bile ayrı haz.

Nedir bu migrenden çektiğimiz?
İlaç kullanıyor musun?

Hayırlı sağlıklı mutlu ömürler olsun size
Düzenli bir ilacım yok. Ağrı kesici falan işte,,, onu da çoğu zaman içmiyorum zira fayda vermiyor.
İlaç ilaç ilaç bezdim
nar geçmiş olsun

Düzenli bir ilacım yok. Ağrı kesici falan işte,,, onu da çoğu zaman içmiyorum zira fayda vermiyor.
İlaç ilaç ilaç bezdim
nar geçmiş olsun
haftasonu inanılmaz bir baş ağrım vardı, sizleri o kadar iyi anladım ki
hatta korktum ben de mi migren oldum diye
Allahım şifa versin, herkeslerin geçsin ağrısı sızısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…